Кращі недорогі велосипеди-круїзери для чоловіків і жінок

Стаття розповідає про призначення пляжних велосипедах-круизеров і описує загальні характеристики круизеров для чоловіків і жінок.

beach-cruisers-photo with 2 people
 


Куди б Ви не відправилися на своєму пляжному велосипеді-круізіре, Вам це подорож доставить невимовне задоволення! Вони виглядають круто, на них приємно кататися і вони зазвичай коштують дешевше, ніж аналоги дорожніх і гірських велосипедів.

Вихід на ринок велосипедів-круизеров зміг перенести велосипедистів в більш ранню епоху розвитку велоспорту. Круїзери були сконструйовані для того, щоб ганяти по горах, їздити на великій швидкості або брати участь в професійних гоночних заїздах. Пляжні круїзери - це комфорт, елегантність і можливість насолоджуватися життям під час катання в різних темпах.
Лише один погляд, кинутий на припаркований біля стіни велосипед-круизер, дозволить Вам подумки перенестися на Каліфорнійські пляжі, до спокійним морським далей з яскраво-синім небом і теплим бризом на Вашій особі. І неважливо де насправді Ви зараз катаєтеся - на теплому пляжі в Венеції або котите на роботу в середині березня (листопада) в Києві. ".
Практично 65-см шини, міцні вертикальні рами, широкі зручні сидіння, кермо і колеса в стилі ретро і олд-скульним ножні гальма - всі ці якості роблять круїзери дійсно гідним і стоїть вибором.

 

beach-cruisers-cycling on the beach
 

Прогулянка на пляжному велосипеді-круізіре

 

Пляжний круизер транспортне засіб просто для їзди на роботу або ще й для розваги?

Використання пляжного велосипеда-круізера для поїздок на роботу - насправді досить непогана ідея. Цей велосипед - ідеальний для поїздок на роботу і з роботи завдяки своїм великим шинам, стабільному поведінки і простоті використання. Одне з величезних переваг такої їзди полягає в тому, що завдяки самій природі круізера, Ви не доїдете до роботи розпатланим, спітніле і втомленим від такої поездкі.Ваші колеги з заздрістю зможуть подумати, що Ви - щаслива людина, яка змогла збалансувати свій робочий графік з активним способом життя. А такі люди - це завжди приклад для наслідування, тому з ними хочеться спілкуватися і запрошувати їх на вечерінкі.В відміну від більшості типів велосипедів, необов'язково купувати велосипед-круизер в спеціалізованому веломагазині. Виходячи з самої назви велосипеда, пляжний велосипед-круизер призначений для круїзу, а не для швидкісної їзди. Тому велосипед можна купувати навіть в спортивному магазині онлайн.Просто визначитеся з розміром рами (S, M, L, або XL) перш, ніж розглядати різні моделі велосипедів і купувати підходящу для себе. Ваш вибір зараз пропонується величезна різноманітність типів і моделей пляжних велосипедів-круизеров. В цілому, у всіх круизеров є кілька загальних характеристик і при виборі велосипеда для себе необхідно звернути на них особливу увагу.

 

cruisers-on-the-beach
Пляжний велосипед-круизер

 

Що спільного у всіх велосипедів-круизеров

• Рами.Рами пляжних велосипедів-круизеров зазвичай виготовляються зі сталі і, отже, вони важче, ніж у інших типів велосипедів. Це, фактично, робить їх менш схильними до хитання, а, відповідно, більш стійкими, стабільними і легкими в зверненні. Так як популярність круизеров постійно зростає, в деяких моделях рами почали робити з алюмінію, оскільки це - легший матеріал. Насправді, це не так важливо, як для традиційного велосипеда, оскільки велосипед-круизер не розрахований для подорожей на тривалі відстані. Пляжні крейсери не призначені для катання по горах або участі в гоночних змаганнях. Але вони дійсно полегшують подорож по рівнинній місцевості, а так само можуть легко впоратися з дорогами з гравійним покриттям.
• Шини.Шини пляжних велосипедів-круизеров дуже часто називають «екстра широкими» або «балонними» шинами тому, що саме такими вони і є! Балонні шини зазвичай товщі, ніж звичайні шини для велосипеда, і, отже, існує менша ймовірність їх проколу. Крім того, такі шини більш стабільно ведуть себе під час катання і з легкістю можуть возити Вас по тротуарах під час Ваших прогулянок. І, якщо Ви коли-небудь мріяли про те, щоб кататися на своєму велосипеді по пляжу і при цьому не грузнути в піску, тоді пляжний велосипед-круизер - це саме той велосипед, який Вам потрібен! Тільки переконайтеся в тому, що піску не хиткі, так як все-таки пляжні круїзери - це велосипеди, робота яких все так же піддається законам фізики.
• Кермо іпедалі.На пляжних круизерах ручки керма злегка більше, ніж на традиційному велосипеді, а педалі встановлені злегка вперед. Це - основні фактори, які зумовлюють класичну вертикальну позицію велосипедиста на велосипеді. Завдяки цьому практично відсутнє навантаження на Вашу спину під час катання і Ви можете насолоджуватися більш спокійною і розслабленою їздою, попиваючи одночасно капучино.
• Передачі.У традиційних пляжних велосипедах-крузіерах зазвичай відсутні передачі. Та й яка в них необхідність, якщо вони призначені для розслабленого катання по рівній місцевості, забезпечуючи велосипедисту відчуття крутості, стильності і моди? Для такої їзди цілком достатньо простого велосипеда з однією передачею. Дивно, наскільки Ви уважніше можете ставитися до всього, що Вас оточує, коли Вам не потрібно постійно перемикати все 36 передач на Вашому велосипеді. Проте, розробники і виробники велосипедів-круизеров вже усвідомили той факт, що не всі люди живуть біля пляжу.
Таким чином, все частіше можна зустріти пляжні велосипеди-круїзери з 3 або 7 передачами. Завдяки цьому круїзери стали більш придатними велосипедами для подорожей на тривалі відстані і навіть на роботу. У будь-якому випадку це значно спрощує велосипедисту їзду по горбистій місцевості і позбавляє від необхідності вставати з велосипеда і котити його на крутий підйом.
• Гальма.Пляжні велосипеди-круїзери оснащені ножними гальмами (вбудованими в задню втулку - Coaster brakes), які почали використовувати ще в 20-м столітті минулого століття. Замість того, щоб тягнутися до ручок керма для зупинки велосипеда, Вам достатньо просто натиснути педалі. Якщо Ви раніше ніколи не зустрічалися з такими гальмами, не варто панікувати, тому що ці гальма дуже прості у використанні. Якщо ж раніше Вам доводилося кататися на велосипеді з ножними гальмами, то напевно Ви вже знаєте, як можна зробити найдивовижніші у світі гальмівні замети.

Ми вже писали на нашому сайті, чому у велосипедів-круизеров, все-таки, повинні бути і передачі, ігальма.
• Сідла.Велосипедисти люблять їздити з комфортом, тому про зручну і м'яку посадку замислюються при виборі будь-якого велосипеда. На щастя, круїзери оснащені широкими подстраиваемость сідлами на пружинах. На відміну від дорожніх велосипедів, сідла на круизерах - це крісла для ледарів в світі велосипедистів і вони можуть згладити практично всі нерівності дороги, крім найбільших вибоїн так, що Ви і самі цього не помітите.

 

cruiser of 1990
 

 

Чи існує різниця між жіночими і чоловічими велосипедами-Круізер?

І так і ні.
Дизайнери круизеров проявили тенденцію до проектування різних фасонів круизеров для чоловіків і ще більш привабливих зовні для жінок.
З практичної точки зору, єдина реальна різниця між Круізер для чоловіків і жінок - це їх естетичний вигляд. Верхні рами на жіночих велосипедах-круизерах виготовляються з більш тонких труб і у них може бути різний вигин.
І, насправді, це все. Не залежно від того, хлопець Ви або дівчина, якщо Вам подобається зовнішній вигляд велосипеда, не замислюйтесь над тим, для якої статі він був сконструйований, - просто придбайте його.

 

beach-cruisers-red bike
 

 

Чи дорогі пляжні велосипеди-круїзери?

Ні. І це чудово!
Менш, ніж за 300 $ Ви можете підібрати для себе абсолютно казковий, стильний і практичний велосипед, який буде відмінно Вам служити протягом довгих років. Більшість виробників пляжних круизеров так само пропонують безкоштовну довічну гарантію на раму.
І чому б і ні? Пляжні велосипеди-круїзери - це, по суті, просто сучасний стиль класичного дизайну велосипеда. Багатьох людей старшого покоління досі можна побачити мопеді велосипеді, який був створений в 1930 році. Рама на таких велосипедах так само хороша, як і в той день, коли вона була куплена.
Незалежно від Вашого бюджету, незалежно від ваших уподобань, завжди знайдеться круизер для Вас.
Особисто я вважаю, що Ви ні в якому разі не повинні витрачати на велосипед-круизер більше 400 доларів. І за цю суму Ви отримаєте модель найвищого класу, так що скоріше не більше 300 $. Велосипед круизер - для тих, хто не поспішає. Для тих, хто, коли потрібно дістатися з одного місця в інше, вважатиме за краще це зробити спокійно і зі стилем.
Круізер за самою своєю природою повинен бути простим, дешевим і практичним і заявляти про те, ким Ви є і чого бажаєте від життя. І дозвольте мені сказати Вам, що ця заява залишиться актуальним завжди і всюди.
Тому, незалежно від того, який круизер Ви купуєте, просто переконайтеся, що це той, який відповідає Вашому внутрішньому самоусвідомлення, і зачіпає нотки Вашої душі.

 

Перейти в каталог