Sup Yoga, ось що необхідно для релаксу!

Sup Yoga, ось що необхідно для релаксу!

 

Напрямок Sup, це вже не новинка, це напрям, який швидко набирає своєї популярності. У зв'язку з цим з'являються нові течії, щоб задовольнити різні потреби, наприклад, як Sup йога. SUP Yoga або Paddleboard Yoga - напрямок, який стає все більш популярним у всьому світі.

 

Paddle board yoga sup yoga harbor springs

 

Практика йоги на воді може здатися трохи страшною. Зрештою, багато хто з нас зазнає труднощів, балансуючи і на суші! Але перш, ніж охрестити SUP йогу, як щось неможливе, все ж таки краще хоч раз спробувати. Якщо ви можете дихати, можете займатися йогою. Якщо ви можете стояти на одній нозі, ви можете займатися SUP йогою.

 

bamboo sup yoga 10 6 1443452217

 

Насамперед дані заняття - це відпочинок та розвантаження тілом та душею. Зняття стресу. Заряд енергії та позитиву на цілий день!

Відпочинок від шаленого ритму великого міста. Асани на дошці - це покращення концентрації та балансу, які сприяють поліпшенню асанки, зміцненню нервової системи та розвитку вестибулярного апарату.

 

486517005-actionshot-2

Любая поза и движения на сапе принимают другие обличия и дают новые ощущения. Вам нужно больше концентрироваться балансе, ведь доска подвижна. Даже самые простые позы помогут вам укрепить свое тело.

486517005-actionshot-6

Занятия на природе всегда более положительные нежели в зале, можно слушать природу и разгружать мысли.

Йога на воде, это релакс в чистом виде.

Перейти в каталог