Тестування надувний дошки для занять САП-серфінгом JP Allround 10'6 LE 2017

У статті надається короткий огляд і результати тестування надувний дошки для занять САП-серфінгом JP Allround 10'6 LE 2017 року.

JP-All-Round-LE-631px


 

Побіжний огляд

Модель надувний дошки для занять САП-серфінгом JP Allround 10'6 LE 2017 - це неймовірно легка дошка в своєму класі з шикарною манерою поведінки на воді. Ця широкоформатний надлегких дошка володіє одним центральним плавцем з гвинтом. Така характерна особливість дошки JP Allround 10'6 LE 2017, як її жорсткість, залежить тільки від товщини самої дошки. На цій багатофункціональної дошці можна розмістити вантаж, необхідний для тривалої водної прогулянки. Крім того, поверхня дошки покрита щільним матеріалом, надаючи їй шикарний зовнішній вигляд.
JP Allround 10'6 LE 2017 ідеально підходить для віндсерферів малої або середньої вагової категорії, яким необхідна швидка, легка і маневрена САП-дошка.

 

JP Allround 106 LE 2017-1
 

 

Що творці JP Allround 10'6 LE 2017 говорять про цю модель

У 2017 році компанія JP повністю оновила і модернізувала всі моделі AllroundAir. Тепер наявність більш вузької носової частини дошки забезпечує мінімальний удар дошки про воду, завдяки чому забезпечується більш швидке ковзання з кожним гребком лопаті. Паралельний контур забезпечує відмінну тягу і дозволяє спортсменові рідше міняти руку для веслування. Крім того є ще одна перевага в нових моделях САП-дощок Allround - це наявність ширшої хвостовій частині, завдяки чому дошка на воді поводиться більш стабільно.

 

JP Allround 106 LE 2017-2
 

Характеристика JP Allround 10'6 LE 2017

Надувна дошка для занять САП-серфінгом JP Allround 10'6 LE 2017 переважно була створена для тривалих водних прогулянок або морських подорожей. Завдяки більш вузької носової частини і відмінному балансуванню САП-дошки, вона відмінно ковзає по спокійній водної гладі, чудово долаючи великі відстані. «Під час тестування багатьох моделей САП-дощок 2017 року, JP Allround 10'6 LE 2017 проявила себе як найшвидша дошка», прокоментував один зі спортсменів, що тестують моделі дощок для занять САП-серфінгом нового сезону. Не дивлячись на свій досить-таки непомітний зовнішній вигляд, в порівнянні з іншими надувними САП-дошками, JP Allround 10'6 LE 2017 на порядок перевершує інші аналогічні дошки завдяки своєму відмінному ковзанню і суперлегкій вазі. Наявність широкої хвостовій частині дошки дозволяє їй легко входити в повороти і спритно поводитися на воді.
Звичайно ж, така легка САП-дошка не може бути занадто жорсткою, однак, в разі необхідності, її можна більше накачати, щоб вона краще функціонувала на воді. Уже оцінивши лише зовнішній вигляд дошки, можна помітити, що вона зовсім не схожа на важку САП-дошку, тому на ній краще уникати катання на воді в скелястій місцевості і ставитися до дошки більш дбайливо. З таким ставленням, JP Allround 10'6 LE 2017 зможе прослужити САП-серферів протягом довгих років. Якщо Вам необхідна САП-дошка переважно для екстремального катання, на ринку спортивного інвентарю не бракує у виборі підходящої для Вас моделі. В цілому можна сказати, що JP Allround 10'6 LE 2017 - дуже м'яка, проте це не дуже сильно помітно на воді. Однак суттєва перевага дошки - це її вага. Цим незаперечним перевагою над іншими дошками для занять САП-серфінгом JP Allround 10'6 LE 2017 підкорила всю групу спортсменів, які проводили тестування різних надувних САП-дощок.
Якщо Ви хочете спуститися на воду поблизу скелястій місцевості, то Ви можете вибрати більш витривалі САП-дошку компанії JP з конструкцією «Superior».

 

JP Allround 106 LE 2017-3
 

Висновок

JP Allround 10'6 LE 2017 дуже плавно ковзає по воді і під час всього катання створює відчуття неймовірної легкості і впевненості. Під час тестування, поведінкові манери надувний дошки для занять САП-серфінгом JP Allround 10'6 LE 2017 були на багато цікавіше, ніж у інших САП-дощок з більш високим рокером, вузькою передньою частиною і більш широкої хвостовою частиною. Тому САП-дошка JP Allround 10'6 LE 2017 ідеально підходить для гонщиків, які хочуть придбати легку, швидку і моторну дошку для занять САП-серфінгом.

 

Перейти в каталог