У статті надається короткий огляд і результати тестування моделі вітрила Ezzy Legacy 6.5м 2017 року.

Ezzy-Legacy-65-1


 

Побіжний огляд

Парус для занять віндсерфінгом Legacy від компанії Ezzy відомий як один з найбільш економічних вітрил завдяки своїй ціновій політиці. Ці вітрила призначені для катання на хвилях, для невеликих стрибків на хвилях і для фрірайду. За основу вітрила Legacy 6.5м була взята конструкція вітрила Cheetah, проте його дизайн був оптимізований, а вітрило придбав більш обтічну форму і шків. Крім того, в конструкції вітрила Ezzy Legacy 6.5м 2017 року була зменшена кількість вбудованих напрямних такелажу, властивих вітрила Ezzy, і зменшено кількість епоксидних швів RBS, які використовуються у всьому виробі. Проте, плівка Spectra-X і раніше широко використовується в панелях вітрила для забезпечення йому додаткової міцності на розрив. Конструкційні особливості нової моделі вітрила Legacy мають широкий діапазон вітру і здатні надати віндсерферів більше контролю над вітрилом. Якість збірки залишається на вищому рівні, тому, не дивлячись на те, що у вітрила немає всіх прибамбасів, властивих вітрилу Cheetah, Legacy однозначно зможе прослужити своєму власникові вірою і правдою протягом довгих років.

Ezzy-Legacy-65-2
 

Ezzy Legacy 6.5м 2017

 

Що професіонали кажуть про бренд Ezzy

«У Legacy є абсолютно все, що потрібно спортсмену, і немає абсолютно нічого зайвого. Legacy нагадує мені про ті дні, коли для клієнтів більше створювалися під замовлення вітрила для міжусобної конкуренції, а не для того, щоб дотриматися конкретного маркетингового плану. Люди думали, що їм потрібні були саме такі вітрила, хоча насправді їм це не потрібно було. Парус Legacy - це класичний дизайн вітрил Ezzy - бездоганний і простий. » - прокоментував Кевін Прітчард.

 

 

Ezzy-Legacy-65-6
 

Характеристика Ezzy Legacy 6.5m 2017

Встановлений на 430-сантиметрової щоглі, яка на 60% складається з карбону, парус Ezzy Legacy 6.5м так само має досить довгою носовою частиною vario top, тому він може бути встановлений як на 460-сантиметрової щоглі, так і на товстій щоглі SDM (Standart Diameter Mast). За всі налаштування вітрила несе відповідальність торгова марка Ezzy і, завдяки своїй конструкції, потужність вітрила була точно відрегульована і налаштована. Катаючись на воді, у віндсерферів виникає знайоме почуття впевненості, можливості балансування обома руками і можливості постійного контролю над ходом вітрила. У міру того, як збільшуються пориви вітру та зростає тиск, потужність вітрила рівномірно розподілятися на дошці, парус наповнюється вітром і розтягується на свій допустимий максимум. І це, здебільшого, визначає різницю між вітрилами Cheetah і Legacy.

 

 

Ezzy-Legacy-65-4
Парус Legacy 6.5м 2017, як і раніше випускаються моделі вітрил Ezzy, - надійний і плавний вітрило, поступово набирає потужності під час катання. З іншого боку, у вітрила Cheetah є така перевага, як використання останніх новаторських ідей Девіда Іззі, - спеціальних швів. Наявність цих швів, а так само системи натягу повних лат RBS, додає вітрилу Legacy 6.5м 2017 чіткішу поведінкову манеру на воді і дає можливість використання більш широкого діапазону сили вітру. Але для більшості віндсерферів, які займаються цим видом спорту більше для розваги, ніж професійно, поведінкової манери вітрила Ezzy Legacy 6.5м на воді більш, ніж достатньо. Центр парусність розміщений низько, який в поєднанні з низькою установкою вітрила, дозволяє віндсерферів утримуватися в обраній фіксованою позиції. У міру збільшення сили вітру вітрила, у віндсерферів є можливість переналаштувати вітрило з великим натягом, щоб вловити будь-який рух тяги. Ezzy Legacy 6.5м відмінно балансує при прямому ході і відрізняється дуже маневреним поведінкою на воді. Крім того, Ezzy Legacy 6.5м чудово входить в переходи, при цьому сила тяги вітрила незмінно рівномірно повертається.

 

Ezzy-Legacy-65-3
 

Ezzy-Legacy-65-5
 

 

Ezzy Legacy 6.5m 2017

Висновок

Незмінно висока якість продукції компанії Ezzy і прийнятна цінова політика для продукції, що випускається компанії являє собою відмінне поєднання ціни та якості вітрила Ezzy Legacy 6.5м 2017.
Більш детально ознайомитися з історією виникнення фірми Ezzy і її творцем Девідом Іззі Ви можете на нашому сайті.

 

 

 

 

Перейти в каталог