Вперше досвід поєднання віндсерфінгу і сноубордингу в горах Японії

  Віндсерфінг? Сноубординг? А може і те й інше одночасно?

Люди, які щодня долають неможливе ніколи не зупиняються на досягнутому, завжди прагнуть до незвіданого, до не випробував ... Гірський віндсерфінг. Був тільки один чоловік, готовий прийняти цей безпрецедентний виклик.

  Levi Siver,це фристайл райдер з віндсерфінгу світового рівня, який створив собі значну репутацію. Так само, він уже був кінозіркою, взявши участь в відео проект The Windsurfing Movie II.

windsurfer-levi-siver

  Цей 36 річний райдер, вирішив зняти ще одне незабутнє відео, взявши свою дошку з вітрилом на снігові вершини гори Рішірі в Японії, вирішивши випробувати альпійський віндсерфінг.

  Siver приборкував найбільші хвилі по всьому світу, схиляючи вітер своїм бажанням, однак ніколи не відчував нічого подібного до того, з чим він зіткнувся на Хоккайдо.

  Він їздив на величезних хвилях по всьому світу, схиляючи вітер до своєї волі, проте ніколи не відчував нічого подібного до того, з чим він зіткнувся на Хоккайдо.

Минуло вже п'ять років з тих пір, як Леві придумав цю ідею, але настав день, коли бажання стало реальністю. Для зйомок йому знадобилося 20 днів на мальовничому острові Рішірі біля берега північній Японії. Беручи до уваги час підготовки до зйомок та зйомок, все це зайняло вісім місяців. Але, врешті-решт, чи дійсно можна було займатися віндсерфінгом на засніженій горі? Ми виявили, що це можливо. Насправді ... ми ЗРОБИЛИ це можливим.

levi-taking-a-good-look

  Відмітна ландшафт, де ви можете дивитися вниз на океан, коли сковзаєте вниз по горі, був ідеальний для цього проекту.

Він пояснив: «Що спільного між горами і океаном - це їх непередбачуваність. Декорації дійсно красиві, але також надзвичайно небезпечні, і умови змінюються щодня.

  «Кожен день - це нова пригода. Але, з іншого боку, оскільки кожен спуск - це новий виклик, є ще одна складна задача - перемогти власний страх, який дійсно допомагає вам зростати як особистість.

  Як ви, напевно, знаєте, віндсерфінг - це спорт, в якому серфер їде на дошці, обладнаної вітрилом, і використовує силу (підйом) вітру для переміщення по воді. Навіщо комусь робити це на засніженій горі? Звичайно, це була перша спроба в світі.

«Ідея цього проекту витікала з концепції, перенести стиль катання і елементи віндсерфінгу на гору і створити такі ж хвилюючий відчуття, що серфер відчуває катаючись на воді.

«Я завжди намагаюся знайти способи кинути виклик собі, але цей проект дійсно викликав мою цікавість. Що було б, якби я поєднував сноубординг і віндсерфінг? Зрештою, я катаюся і насолоджуюся обома з цих видів спорту вже протягом багатьох років.

«Я хотів бути першим, хто спробував альпійський віндсерфінг на дошці з плавником. Використання сноуборду насправді було б оптимальним для продуктивності, але я дійсно хотів відтворити це унікальне відчуття віндсерфінгу, і для цього мені потрібно зробити дошку, яка була б щось середнім між сноубордом і віндсерфінгом.

levi-siver-working-on-the-board

  «На дошці є напрямні і плавець, які вам потрібні для серфінгу, і немає кріплень. У дошки є ножні петлі і з черевиками при старті з вершини ти отримуєш те ж саме почуття, що і при катанні з хвилі на віндсерфінгу. Але ти дивишся на гору, а не на океан ».

attempting-a-little-jump

  В середньому день зйомок починався о 7 ранку з двогодинної екскурсії по горі в -13 градусів, а потім до трьох годин в очікуванні ідеального вітру.

Levi Siver: «Я отримав це хвилююче відчуття, яке я навіть не можу описати. Самий сильний вітер, який я зловив, становив близько 15 км на годину (9,3 м) ».

 Інформація взята з сайту redbull.com

Перейти в каталог