Повинні чи ні плавати сонцезахисні окуляри

 Тема «плаваючих сонцезахисних окулярів» цікава, оскільки багато відомих брендів сонцезахисних окулярів вважають, що окуляри повинні триматися на воді, щоб уникнути давньої проблеми втрати сонцезахисних окулярів в воді. Хоча, звичайно, бувають випадки, коли плаваючі сонцезахисні окуляри можуть Вам підійти ідеально, а буває, що взагалі не підходять. Але все-таки питання плаваючих сонцезахисних окулярів - це вкрай важливе питання, тому що, якщо Ви складете вартість всіх сонцезахисних окулярів, які Ви втратили в море, сума може вийти дуже значною.

  Деякі сонцезахисні окуляри здатні плавати, тому що в них є повітряні відсіки, в які впорскується повітря. Оправа окулярів може бути або трохи легше, або більш громіздкою, завдяки наявності цих повітряних відсіків. Ще один метод створення плаваючих сонцезахисних окулярів - використання плаваючих матеріалів, таких як неопренові трубки.

 

Rheos Gear Floating Sunglasses Polarized 1

 

  Основна ідея плаваючих сонцезахисних окулярів полягає в тому, що якщо Ви упустите їх в воду, Ви можете повернутися до окулярів і просто підняти їх з води. Хоча, звичайно, бувають такі часи, коли зробити це буде практично неможливо. Наприклад, в спокійний день в тихих водах Ви можете швидко розвернутися і знайти їх. Або, якщо Ви пливете по океану на своєму SUP-борді при хороших погодних умовах на рівній водній гладі і Ваші окуляри впадуть у воду, тоді Ви запросто зможете забрати їх.

  Однак, при вітряну погоду або при катанні на великих хвилях шанси на те, що Ви зможете з легкістю знайти і підняти з води свої окуляри - малоймовірно. Чим більше буде Ваше плавзасіб, тим складніше Вам буде розгорнути його, щоб повернутися до місця втрати своїх сонцезахисних окулярів і знайти їх. Якщо Ви берете участь в будь-якої гонці або змаганні, то можливості повернутися і підняти свої окуляри їх води у Вас просто не буде.

 

Floaters 550

 

  Не так давно ми розповідали про компанію-виробника сонцезахисних окулярів LiPSunglasses.В продовження теми, хотілося б додати, що сонцезахисні окуляри від компанії LiP Sunglasses Typhoon і Surge не плавають. Однак компанія, яка використовує особливі технології при створенні своїх очок для водних видів спорту, про що ми вже говорили раніше в статті«Технологіїкомпанії LiPSunglasses»,подбала про те, щоб окуляри LiP Sunglasses неможливо було втратити в воді. Навіть при швидкісний гонці або катанні на бурхливих водах, ці окуляри будуть надійно закріплені на Вас спеціальним ремінцем для фіксації окулярів.

  Перед покупкою сонцезахисних окулярів для водних видів спорту важливо провести дослідження, щоб Ваші окуляри не тільки змогли захищати Ваші очі, а й могли завжди залишатися на Вас, завдяки наявності спеціального ремінця для кріплення. Якщо Ви плануєте більш активну прогулянку, ніж легкий прогулянковий вітрильний спорт і SUP-серфінг, тоді ми рекомендуємо Вам триматися подалі від плаваючих сонцезахисних окулярів з причин, які ми вже згадували вище. Єдиний спосіб бути впевненим в тому, що Ви не втратите свої сонцезахисні окуляри в воді, це знайти можливість надійно їх прикріпити. Компанія LiP Sunglasses подбала про це, тому що в комплекті зі своїми окулярами для водних видів спорту завжди поставляє ще й ремінець для їх кріплення.

 

slide 4

До кожної парі очок для водних видів спорту можна прикріпити спеціальний ремінець, щоб окуляри завжди залишалися на Вас

 

  Система кріплень ремінця у компанії LiP Sunglasses двоступенева. Перший ступінь системи надійно прикріплює сонцезахисні окуляри до Вашої голові за допомогою нековзкого ремінця. У більшості випадків це захищає Ваші сонцезахисні окуляри від падіння в воду. Але завжди існує ймовірність Вашого падіння в воду, внаслідок чого Ваші окуляри можуть бути загублені. В цьому випадку вступає в гру друга система кріплення - силіконовий поводок, який прикріплюється до Неслизьке ремінця. Навіть із самими різкими рухами і під час активного катання, Ваші окуляри залишаться на Вас. 

  Якщо Вам важливо захистити очі від води і Ви цінуєте ту роль, яку відіграють сонцезахисні окуляри для водних видів спорту, зверніть свою увагу на окуляри від компанії LiPSunglasses,як альтернативу менш досконалим плаваючим сонцезахисних окулярів.

 
Перейти в каталог