Що таке Кайтсерфинг

Кайтсерфінг не перестає дивувати, він як недописана книга. Коли ти живеш катсёрфінгом, то щоранку прокидаєшся з бажанням скоріше вийти в морі і зробити що-небудь таке, новеньке і героїчне .....

Кайтсерфінг - це дуже видовищний спорт. Подивіться, які натовпи глядачів на пляжі збирають кайтсерфери. Але в кайтсерфінгу найважливіше - це можливість мчати на повній швидкості, злітати в повітря, коли Ви цього захочете, і знаходиться там максимально довго. А хочете - катайтеся по хвилях, хочете - в вейкбордовом стилі. У кайтсерфінгу Ви знайдете повну відсутність будь-яких обмежень. Все тут поєднано в одному пакеті. Справжній кайтовий водний світ. Це як катання на дитячому поїзді в Дісней Ленді, з тією лише різницею, що Ви змінюєте атракціони на свій розсуд. Повітряний змій і кайтборд стають продовженням вашого тіла. Неначе хтось подарував вам пару ангельських крил, і сказав: "А тепер, лети", і ти полетів над морем і хвилями. Взагалі, потенціал кайтсерфінгу не обмежений, Ви завжди можете винайти щось новеньке в техніці катання, придумати фантастичний трюк або відкрити нову кайтового дисципліну! 

Як вид спорту, кайтсерфінг привертає не тільки можливістю відчути неймовірну радість від польотів повітряного змія, але і можливістю експериментувати з аеродинамічними характеристиками зміїв, розробляти і вводити різні нововведення. У кайтсерфінгу зараз відбувається рух від архаїчного, примітивного до складного, хай-теку. При цьому, кайтсерфінг як спорт стає все легше, краще і безпечніше.

Кайтсерфінг представляється чимось на зразок фундаментального, родоначального виду спорту. Він увібрав в себе сутність стихій. Ви відчуваєте під собою всю міць океану, ви знаєте - вона точно там, адже ви торкаетесь її своїми ногами. Інша стихія - це вітер, вона як любов: ви її не бачите, але відчуваєте. І ще політ, найбільша мрія людства. Кайтсерфінг сполучає в собі ці 3 стихії. У кайтсерфінгу величезний потенціал. Ми тільки-тільки починаємо розрізняти його на горизонті. Що ми можемо сказати про кайтсерфінг, крім того, що він повністю нас поглинув? Відчуття польоту на дуже могутньому повітряному змієві, само по собі, захоплююче, але якщо ви в той же самий час ще і ковзати по хвилях на кайтборді, то відчуття майже неймовірно.

Якщо ви правильно мчимо по хвилі на кайті, або підхоплені сильним поривом повітря, це, як би, за межами часу, ви торкаєтеся до нескінченності. Тому ми звертаємося до всіх вас - спробуйте кайтсерфінг. Хто знає, може він змінить ваше життя, як він змінив наше!


 

Перейти в каталог