Історія компанії Slingshot - провідного виробника продукції для кайтбордінга та вейкбордингу

Американська компанія Slingshot була створена двома рідними братами Тоні і Джефом Логос, однак ініціатором створення компанії був Тоні. Брати з 1981 року почали займатися віндсерфінгом і твердо були впевнені, що кайтбординг буде стрімко розвиватися і зможе підкорити багатьох спортсменів, які віддають перевагу активному вид спорту. Брати Логос хотіли донести спортсменам все ті переваги, якими володіє кайтінг, тому з самого початку їх компанія була кайтбордінговой.

Офіційно фірма Slingshot була зареєстрована в 1999 році, проте до цього часу Тоні Логос вже був займався розробками дощок, тому зміг перенести свої напрацювання в індустрію кайтбордінга. Компанія Slingshot однією з перших почала займатися виробництвом спеціального обладнання для віндсерфінгу і кайтбордінга. Брати Логос вважають, що кайти здатні зарядити спортсмена неймовірною енергією.

На сьогоднішній день у компанії Slingshot є свій завод, який знаходиться в США, штат Орігон, місто Hood River. Діяльність компанії полягає у виробництві високоякісного обладнання для водних екстремальних видів спорту, таких як кайтсерфінг, віндсерфінг і вейкбординг. Успіх компанії можна пояснити наявністю їх головної стратегії - орієнтуватися на свого споживача і докласти максимум зусиль для створення ідеально підходить інвентарю для кайтбордінга. Якщо продукція, що випускається з яких-небудь причин не відповідала необхідному рівню якості, її творці всі сили докладали для усунення зазначених зауважень. Такий політикою компанія керується і до сьогоднішнього дня. Будь-який співробітник компанії може вийти на прямий зв'язок зі своїм клієнтом, вислухати його і відповісти на всі питання, що цікавлять. Така відкритість лише зайвий раз підтверджує той факт, що діяльність фірми в основному спрямована на надання високоякісної, інноваційної і комфортною продукції райдерам.

Компанію Slingshot сміливо можна назвати піонером в сфері кайтбордінга. На сьогоднішній день багато фірм-конкурентів у виробництві своїх Вейк використовують запатентовані розробки компанії Slingshot. І тим не менше, засновники компанії Slingshot не збираються зупинятися на досягнутому результаті, вони знаходяться в постійному пошуку нових технологій для удосконалення своєї продукції.

Інноваційний прорив компанії Slingshot в сфері кайтбордінга

slingshot kite1

До дизайну кайта був доданий новий елемент - зображення у вигляді полум'я

Slingshot з самого початку своєї діяльності займався виключно кайтбордінга, тому індустрія кайтбордінга багато в чому зобов'язана нововведень цієї компанії. Експериментальним методом і бажанням створити максимально функціональний, практичний і комфортний інвентар для спортсмена, компанія Slingshot зайняла лідируючу позицію по виробництву кайтов у всьому світі. Зовнішній вигляд кайтов так само змінювався, за допомогою експериментальних нововведень. Наприклад, до дизайну кайта був доданий новий елемент - зображення у вигляді полум'я.

 

Компанія Slingshot створила свій перший кайт - Slingshot «Stealth». Випробувавши кайт і оцінивши всі його якості,

компанія не побоялася визнати допущені помилки і фактично провал свого кайта. Однак це тільки зайвий раз підштовхнуло компанію акцентувати свою увагу на якості продукції, що випускається. Провал Stealth - був чи не єдиним провалом компанії, так як з того часу і до сьогоднішнього дня компанія Slingshot почала тестувати все прототипи своєї продукції, що випускається на кожному етапі виробництва. Якщо якість продукції не відповідало бажаного, продукт відправлявся на доопрацювання і вдосконалення. Компанія Slingshot готова надавати своїм клієнтам тільки ідеальний продукт, тому гонитва за якістю стало кредом компанії.

slingshot kite2

Кайт Slingshot «Stealth»

 

slingshot kite3

Кайт С-типу Fuel

Справжнім проривом для компанії став випуск кайта С-типу Fuel. Кайт працював з величезним навантаженням і максимально високою віддачею, тому заслужив довіру професійних райдерів, які віддають перевагу виконанню неймовірних кайтлупов і фантастичних трюків. Після Fuel компанія Slingshot створила унікальний кайт, рівного якому практично не існує.

 

Неперевершена якість кайтов, створюваних компанією Slingshot, знайшло своє відображення в кайте RPM. Його унікальність підтверджується його багатофункціональністю, адже він відмінно підійде як для навчання новачка, який вирішив опанувати новим видом спорту, так і для професійного спортсмена, який виступає на Чемпіонаті Світу і прагнуть посісти перше місце на ньому.

slingshot kite4

Кайт Slingshot RPM

 

Компанія Slingshot прекрасно усвідомлює той факт, що коефіцієнт ризику при занятті екстремальними видами спорту значно вище, ніж при занятті менш небезпечними видами спорту. Тому нарівні з якістю своєї продукції, компанія Slingshot піклується про його безпеку. Постійно розвиваючи і збільшуючи межі допустимих можливостей кайтов, компанія Slingshot ніколи не зупиняється на досягнутих результатах. Навіть ті кайти, які вже заслужили повагу і визнання у професійних райдерів, в 2012 році були вдосконалені. Нововведення компанії Slingshot дозволяють регулярно розробляти унікальні технології, завдяки яким продукція компанії здобуває нові можливості і дарує непередавані відчуття райдерам під час катання.

Перейти в каталог