Технологічні новинки кайтів Slingshot 2014 року

Чергова "революційна" платформа кайтов Slingshot в 2014 році, це гібрид нового покоління з відкритою формою купола "С"-типу. Нарешті секрети переваги топової моделі кайтов Slingshot RPM стали доступнішими! Експертам, прорайдерам і райдерам давно знайомий секрет RPM. Відкрита форма купола С-типу дозволяє їхати на великій швидкості, робити вибухові відштовхування і моментально прискорюватися. Також, це дозволяє райдеру робити агресивні стрибки і стабільно приводнюється на великій швидкості. Однак упоратися з таким кайтом було під силу тільки професіоналам. Дана технологія перебувала в стані безперервного тестування і удосконалилася від сезону до сезону. RPM 2014 року зроблений на базі кайтів RPM попередніх сезонів, однак він став набагато швидше, більш слухняним і стабільним, ніж будь-коли. За спиною довгі роки підгонки параметрів і доопрацювання технологій на основі відгуків професійних райдерів, з усього світу. І ось, нарешті Slingshot вийшов на новий рівень якості та міцності.

Новітня технологія задньої шкаторини «діамант» значно покращила аеродинаміку кайта і потік повітря по задній кромці. Саме завдяки цьому кайт став швидше і стабільніше. Оновлена задня шкаторини сильно підвищила стабільність кайта. До того ж, допомогла підвищити зносостійкість і прибрати вібрацію задньої кромки. Оновлена расстроповка, додані ролики з анодованого алюмінію з формою, яка забезпечує зниження тертя. Для зручності підбору і для того, щоб більш детально покрити вітрової діапазон, в лінійку був доданий новий розмір - 11м. З новим Slingshot RPM 2014 ви можете займатися фрістайлом або просто використовувати його як універсальний кайт. Фрістайл або хардкор - це новий кайт RPM 2014! Моделі Slingshot 2014 року відмінно підходять як для кайтсерфінга, так і для сноукайтинг.

Особливості конструкції кайтов Slingshot 2014 року

Нова система Open C Design Platform. Нарешті Slingshot вдалося об'єднати такі показники як велика тяга, стабільність і приголомшливий контроль кайта. Це сталося завдяки використанню останніх досягнень 4-х стропних систем з новим діпауер, який забезпечує такі важливі фактори, як широкий вітрової діапазон, безпеку при катанні, легкий перезапуск кайта і, звичайно ж, зависання.

Система Splitstru - поперечні балони просто вшиваються в конструкцію кайта. Завдяки Splitsrut система з'єднує всі поперечні балони з куполом, перетворюючи кайт в єдину монолітну жорстку конструкцію. Створюючи тим самим дуже легкий стабільний і міцний кайт. Доведено, що така конструкція здатна витримувати більші навантаження і покращує тягу в цілому, що дуже сильно підвищує ККД кайта.

Оновлене прогресивне управління. Кайти оснащені можливістю власної установки місць кріплення для строп, так що тепер райдер сам може вибрати собі відповідне навантаження на планку. У 2014 році Slingshot допрацювали ці місця, щоб забезпечити більш плавний перехід між місцями кріплення.

Більш низький профіль крила, розроблено для того, щоб збільшити швидкість поворотів. У той же час, завдяки цій системі кайт стає більш точним.

Система Tri-Tech. Нашивки з кевлара і неопрену. Захищає від потертостей в місцях схильних до постійного тертя.

Dimension-Polyant Dacron - цей матеріал застосовується на передньому краї і поперечних балонах. DP 175 - це безсумнівний лідер серед якісного дакрон. Цей дакрон протестований спортсменами Slingshot в найжорстокіших умовах протягом довгих років.

Вже стала легендарною конструкція кайтов Slingshot. Міцний купол з посиленням (захист від протирання) зменшене вібрація задньої кромки. Це призначено для збільшення терміну служби і кращих аеродинамічних якостей.

Система Slingshot Onepump. Дуже зручна система накачування через один отвір. Це дуже зручно і економить багато часу.

У комплекті до кайтів Slingshot 2014 йде купол, планка управління Compstick, комплект строп, рюкзак.

Нова колекція кайтов Slingshot 2014 року

Кайт Slingshot Rally 2014 

Кайт Slingshot Rally.Це середня модель лінійки зі збалансованими параметрами. Прекрасний вибір, як для початківця кайтсёрфера так і експерта. Це справжній універсальний снаряд для гонок, серфінгу і прогресивного фрістайлу. В умілих руках Slingshot Rally краще будь-яких інших кайтов піднімається з води. Чудово підходить для вейврайдинга (катання на хвилях) і затяжних високих стрибків. Також, дуже добре зарекомендував себе при катанні в анхуке, але значно поступається в цьому моделям Fuel і RPM. Ідеальним вибором для новачка, який хоче освоювати кайтінг самостійно, буде купити кайт Slingshot Rally. Крім того, це відмінний варіант для кайтшкол і експертів вейврайдинга.

Кайт Slingshot RPM 2014 

Кайт Slingshot RPM.Дана модель призначена для експертів, яким до вподоби стилі від прогресивного фрістайлу до вейкстайла. На додаток до цього, прекрасно підійде експертам в дисциплінах фрістайлу і анхук фрістайлу. Slingshot RPM - найпопулярніша модель серед просунутих кайтеров. Її універсальність і відкритий гібридний С-тип підкорила серця не однієї тисячі кайтеров. Ця модель поєднує властивості, завдяки яким вона прекрасно підходить практично для всіх стилів просунутого катання. Створюється враження, що цей кайт здатний на все. Він досить легко піднімається з води і за своїм характером дуже близький до С-типу Fuel, але при цьому має більш широкий вітрової діапазон і лінійку розмірів. Slingshot RPM прекрасно підійде як професіоналам, так і новачкам з невеликим досвідом.

Кайт Slingshot Z 2014 

Кайт Slingshot Z.Ця модель для людей, які роблять свої перші кроки в кайтсерфінг. Для кого в першу чергу важлива стабільність. Ця модель в деякій мірі має всі ознаки справжнього професійного кайта Slingshot, але в той же час придбати кайт Slingshot Z можна за набагато більш прийнятною ціною. Кайт Slingshot Z трохи відрізняється від своїх старших побратимів своєї чудовою стабільністю. Ця модель не швидкісна, але зате дуже доброзичлива до новачка і легка. При перезапуску з води Slingshot Z не завдасть труднощів і не змусить вас нервувати. Ще одні мало головною перевагою даного кайта є міцність від Slingshot, завдяки якій, він переживе всі випробування, які задасть йому новачок. Завдяки поєднанню цих характеристик, цей кайт стане вашим ідеальним "першим" і найулюбленішим кайтом.

Кайт Slingshot Turbine 2014 

Кайт Slingshot Turbine.Ця модель призначена для катання на слабкому вітрі. Завдяки більшій площі, цей кайт дуже легко піднімається з води навіть в 3м вітеру, і володіє великим вітровим діапазоном. Коли всі сидять на березі і чекають вітер, райдер з Turbine від Slingshot вже розсікає водну гладь.

 

 

Перейти в каталог