Кайтборди світового рівня від компанії Slingshot

 Незалежно від того, чи віддаєте перевагу Ви кататися в стилі фрірайд, фрістайл, слалом, чи любите робити великі затяжні стрибки під час катання, кататися на хвилях або ганяти на божевільній швидкості - Вам в будь-якому випадку потрібний відмінний і надійний кайтборд під ногами. Кайтборди надають Вам можливість ковзати по водній поверхні так, як Ви самі цього хочете.

  Не всі кайтборди однакові. Коли Ви підбираєте собі дошку для катання в обраному Вам стилі і борд, який буде повністю відповідати Вам по всіх параметрах (тобто враховувати Ваш зріст, вага, навички і досвід катання), конструктивним особливостям і технічним характеристикам, Ви зіткнетеся з вибором кайтових дощок різних розмірів і форм.

slingshotkiteboards

  Кращі в світі виробники кайтбордів з кожним сезоном розробляють моделі, які покращують і оптимізують посадки, поп і карвінг на воді. Проте, для кожного райдера найкраща дошка для занять кайтсерфінгом - це саме та, яка підходить саме цьому спортсмену і враховує всі його фізичні дані, підготовку, вибрані умови катання, нави бажання вдосконалюватися в цьому виді водного спорту.

  Найпопулярнішими кайтбордами є твін-типові дошки, так як вони здатні забезпечити чудове катання в широкому діапазоні кліматичних умов і ситуацій. Проте, спортивна індустрія не стоїть на місці і розвиває додаткову нішу на ринку спортивного інвентарю - це виробництво серф дощок для підкорення хвиль без стрепа, гоночних дощок для слаломного катання і кайтборди з можливістю установки підводного крила (Фойла).

  В ідеалі, Вам необхідно володіти двома кайтбордами: більш вузької твін-типовий дошкою меншого розміру для катання при сильних вітрах і здійснення стрибків, і кайтбордом більшого розміру для катання при легкому вітрі. Якщо у Вас є дві дошки для занять кайтсерфінгом, то Ви можете охопити найпоширеніші умови катання.

  І не забувайте, що кайтборд - це не вейкборд! Хоча технічно Ви можете їздити і на кайтборді, і на вейкборді, все одно так не рекомендується, тому що сила вітру і вейкове кріплення непоєднуване при заняттях кайтсерфінгом.

  Отже, кращі кайтборді від компанії Slingshot сезону 2018/2019:

Slingshot Refraction 2019

Refraction 19230 main 1 enl

Slingshot Refraction 2019

  Кайтборд Refraction 2019 від компанії Slingshot - це кроссоверним кайтборд для ентузіастів, які віддають перевагу катання в вейкпарках, на перилах, тумбах і трамплінах. Будьте готові до агресивної рокеру, відмінною жорсткості і товстої, міцної базі Dura-Glide. Незалежно від того, чи будете Ви кататися в черевиках або без них, Ви завжди будете генерувати величезну кількість енергії.

  На нашому сайті так само можна придбати зі знижкою моделі попередніх сезонів кайтової дошки Refraction: Refraction 2016, Refraction 2017 і Refraction 2018.

2016 refraction kiteboard

2017 kiteboard refraction

slingshot 2018 refraction twintip cutout

  Refraction 2016

Refraction 2017

Refraction 2018

 

 Також на нашому сайті Ви можете ознайомитися з тестуванням моделі Refraction2018. 

Кайтборд Karolina 2019 від компанії Slingshot

Karolina 19231135 main 1 enl

Slingshot Karolina 2019

  кайтборд Karolina 2019 від компанії Slingshot - це про-модель світової чемпіонки з кайтбордінгу Кароліни Вінковський. Цей кайтборд для жінок був розроблений для агресивних райдерів і надає велике навантаження і поп, робить великі затяжні стрибки і м'які посадки.

 

Кайтборд Misfit 2019 від компанії Slingshot

Mysfit 19221 main 1 enl

Slingshot Misfit 2019

  кайтборд Misfit 2019 від компанії Slingshot - це кайтборд для досвідчених кайтсерферов з особливими потребами катання в різних умовах катання. Ця дошка має м'який рокером і щодо жорсткої гнучкістю.

  На нашому сайті також можна придбати моделі попередніх сезонів кайтової дошки Misfit: Misfit 2016 (зі знижкою) і Misfit 2017.

2016 misfit

2017 kiteboard misfit

Misfit 2016

Misfit 2017

 

  Також на нашому сайті Ви можете ознайомитися з тестуванням моделі Misfit2017.

Кайтборд Crisis 2018 від компанії Slingshot

18225 crisis 1

Slingshot Crisis 2018

  кайтборд Crisis 2018 від компанії Slingshot - це ідеальний вибір для проміжного кайтсерфера, який шукає легке відчуття під ногами. Дошка відмінно поводиться при катанні за вітром і, крім того, також відмінно підходить для катання в стилі фристайл.

Перейти в каталог