Підводні крила (Фоїл) Slingshot 2019: розміри і практичне застосування

2019 рік - це дивовижний рік для ринку спортивного інвентарю, на якому будуть представлені безліч моделей підводного крила(Фойла).Різноманітність і достаток вибору стовідсотково зможуть задовольнити споживача з різноманітними вимогами і з різними бюджетними можливостями. У той же час, це означає, що достаток представлених моделей Фоїл, їх розмірів і назв зможуть просто-напросто запитати потенційного покупця. Тому дана стаття буде неймовірно корисною для Вашого ознайомлення.

Фоїл  Hover Glide

Hover Glide- це ексклюзивне інноваційне підводне крило з багаторічної програми Flight School від Slingshot, одне з найбільш недорогих Фоїл. Універсальний і довговічний фойл з алюмінієвої конструкцією і карбоновими крилами вже зміг проявити свої багатогранні характеристики для універсального фрірайду. Протягом 2019 роки для бордів будуть доступні такі Фоїл, як FKite, FSurf і FSUP. Тепер з 7 варіантами підводного крила, Ви зможете підібрати і встановити відповідний Вам фойл за прийнятну ціну. Давайте ознайомимося з цими варіантами, починаючи з крила, яке забезпечує мінімальну швидкість, і закінчуючи крилом, створеного для катання на максимальних швидкостях. Якщо цифри Ви сприймаєте краще, зверніть увагу на діаграму в кінці статті для порівняння всіх моделей гідрофойлов.

foil parts chart

Підводні крила Slingshot 2019

Крило Infinity 84 см (Н10)

Переднє крило Фойла Infinity 84 см є довгоочікуваним крилом від компанії Slingshot для серферів у важкій ваговій категорії і для SUP-серферів, які віддають перевагу даунвінд (катання по вітровим хвилях, при цьому вітер дме в спину). Фоїл Slingshot FSUP з великим 48-сантиметровим заднім крилом володіє великою площею поверхні в 2066 квадратних сантиметрів для максимального підйому на низьких швидкостях і легкого ковзання. У порівнянні з іншими лідируючими гідрофойламі у виробництві, в практичному використанні фойл Slingshot FSUP найближче схоже на фойл Gofoil Maliko 200 (для наочного порівняння дивіться в таблицю розмірів крила, розташовану внизу статті).

Крило Infinity 84 см (Н10) ідеально підійде для серферів у важкій ваговій категорії, райдерів в середній ваговій категорії і досвідченим райдерам у важкій ваговій категорії, мопеді в стилі даунвінд.

2019 slingshot infinity 84cm front wing

Крило Infinity 84 см (Н10)

Крило Infinity 76 см (Н11)

крило для гідрофойла Infinity 76 см - довгоочікуване поповнення в лінійці Фоїл. Він став новим фаворитом для тих, хто вже пробував кататися на підводному крилі. Фоїл Slingshot Infinity 76 см рекордними темпами завоював симпатію спортсменів, так як швидкість він здатний розвивати на багато більше, ніж спочатку очікувалося. Отже, 2019 Slingshot FSurf Complete Foil - це відмінне підводне крило. 

Крило Infinity 76 см, розроблене для серфінгу, володіє прекрасним малим ходом на невеликих хвилях, достатньою маневреністю і здатне розвивати максимальну швидкість, щоб Ви могли з легкістю ковзати по найшвидшим ділянкам. Це крило так само запрацювало виняткову популярність серед кайтбордер фрирайдеров, що вважають за краще легке катання. Зростаюча кількість кайтсерферов, які віддають перевагу кататися на Фоїл в стилі фрірайд, зможуть по достоїнству оцінити крило Infinity 76 см. Воно відмінно підійде для катання при легкому вітрі, даунвіндового катання, карвінгу, катання на кайтах невеликого розміру або виконання невеликих трюків.

Вейксерфи,яким подобається кататися на Фоїл, так само, як і серфери, зможуть переконається, що крило Infinity 76 см гідно найвищих похвал. Крило відмінно здатне кататися навіть при найменшому кільватері і чудово здатне тримати швидкість. Це крило здатне будь-яку дошку зробити відмінною дошкою для катання. Відмінно підходять комплекти гідрофойлов для крила Infinity 76 см: Gofoil Iwa, Cloud P27 Ghost Rider, Naish Thrust Surf XL і Delta Mega Surf.

2019 slingshot infinity 76cm front wing

Крило Infinity 76 см (Н11)

Крило Gamma 68 см (Н2)

Вам сподобається це підводне крило, якщо Ви віддаєте перевагу стабільний, зручний для користування фойл, на якому Ви зможете кататися на маленьких швидкостях, серфить на самих маленьких хвилях або займатися кайтсерфінгом при найменшому вітрі. Крило Gamma 68 см - це відмінний вибір для комплекту гідрофойла FWake завдяки його плоскому профілю, стабільному поведінки на воді та можливості чудово серфить на маленьких хвилях.

2019 ss hover glide wing h2 gamma 68

Крило Gamma 68 см (Н2)

Крило Space Skate 65 см (Н4)

Ні, це не прототип Razor. Фактично, крило Space Skate 65 см - це одне з найбільш грайливих крил, яке Ви можете придбати для катання на дошці з підводним крилом. Це крило володіє двома двогранними профілями «крила чайки». Така конструкція крила дозволяє йому швидко переміщатися від краю до краю і швидко повернути фойл під ноги після завершення повороту, а також відмінно балансувати і вести себе як скейтборд на поворотах.

Оскільки це крило не може набирати високу максимальну швидкість, воно відмінно підійде для катання в стилі фрірайд. Завдяки своїй популярності, крило Space Skate заслужено зайняло місце переднього крила для Фойла Slingshot FKite 2019, а так само був з'єднаний з 28-дюймовою щоглою (приблизно 72 см) в нових моделях Фоїл від компанії Slingshot і став популярним серед зростаючих груп спортсменів, що вважають за краще кататися в стилі фрірайд.

Розміри крила і площа охоплюється їм поверхні дозволяє розвивати крила невелику швидкість. Крило Space Skate 65 см - унікальне за своїм розміром і формою, і у нього немає великої кількості аналогів серед подібного інвентарю на сьогоднішній день на ринку.

spaceskate65wing

Крило Space Skate 65 см (Н4)

Крило Time Code 68 см (Н1)

З двох моделей крил 2019 року Time Code, крило Code 68 см - це крило більшого розміру. Володіючи таким же чарівним співвідношенням сторін і ангедральним заокругленням, що і крило Time Code 65 см (Н5), крило Code 68 см має великим діапазоном швидкості і надає феноменальне почуття в поворотах. 

Гонщиків у важчій ваговій категорії вразить те, що вони зможуть кататися з помірною швидкістю на крилі, яке все ще буде здатне генерувати відмінну силу на поворотах. А спортсменам в меншій ваговій категорії сподобається щось легке катання і управління, яке здатне надати крило середнього розміру, відмінно підходить для фрірайдного катання. Для серферів, крило Code 68 см стане чудовою знахідкою для підкорення більш потужних хвиль в той час, як Infinity 76 см, наприклад, буде занадто великим для такого катання. 

Точно так само і кайтсерфери, які віддають перевагу катанню на фрірайднимі крилі більшого розміру, гідно оцінять Code 68 см, так як їм не треба буде підбирати собі кайт 2-3х метрового розміру для катання при сильних поривах вітру. Відмінно підходять комплекти гідрофойлов для крила Code 68 см: Liquid Force Impulse, Cloud S24 Sabre і Naish Thrust Surf M.

2019 slingshot hover glide h1 time code 68

Крило Time Code 68 см (Н1)

Крило Time Code 57 см (Н5)

Менше крило з серії Time Code і описаного вище крила Hover Glide NF2, Time Code 65 см пропонує райдеру великий діапазон швидкостей для потужного фойлінга. Досить швидке крило для спортсменів, які продовжують навчання. Дизайн крила Time Code 65 см дозволяє йому їздити з помірною силою. Більшість райдерів не зможуть забути про тих потужних поворотах, які вони здійснювали з встановленим на гідрофойле крилом Time Code 65 см. Можливість зробити більш потужне катання так само зачаровує. Відмінно підходять комплекти гідрофойлов для крила Time Code 65 см: North Speedster, Liquid Force Thruster і Slingshot GW 2.0 101.

2019 slingshot hover glide wing h5 time code 57

Крило Time Code 57 см (Н5)

Крило Warp Speed 65 см (Н3)

Так як це - найменше переднє крило в лінійці самих швидкісних крил нового сезону, то можна було б очікувати, що це крило буде найшвидшим, проте все залежить від райдера. Крило Warp Speed 65 см здатне розвивати достатню швидкість, складаючи вагому конкуренцію карбоновим Фоїл, враховуючи свою ціну.

Крило Warp Speed 65 см, поряд з навичками райдера і відмінним практичним використанням, дозволить спортсмену заощадити гроші і в той же час придбати відмінний інвентар. Можливо Warp Speed 65 см не таке швидке, як інше переднє крило, устанавливающееся на Фоїл, однак воно допоможе Вам утриматися на своїй дошці, в той час, коли інші серфери, що катаються на Фоїл, зможуть впасти, здійснюючи точно такий же маневр, як і ви.

Крім того, крило Warp Speed 65 см - відмінне бюджетне переднє крило для переднього крила. Звичайно, воно злегка важче, ніж інші варіанти крил, проте, у Вас буде відмінне крило для катання на швидкостях і скоєнні класних стрибків. Відмінно підходять комплекти гідрофойлов для крила Warp Speed 65 см: North Speedster GT, Liquid Force Happy і Slingshot GW 2.0 101.

2019 slingshot hover glide h3 warp speed 65

Крило Warp Speed 65 см (Н3)

Фоїл Ghost Whisper 2.0 Foils

Високі вимоги компанії Slingshot до свого інвентарю, виробленого з карбону, були знову досягнуті в удосконалених моделях 2019 року. Названі на честь довжини щогли, гідрофойл GW (Ghost Whisper) 2.0 спроектований і виготовлений творцями гідрофойламі Moses, які відомі своїм особливим дизайном, що надає можливість розвивати крила відмінну швидкість і можливість кататися на максимальних швидкостях.

Класна конструкція підводних крил Ghost Whisper з високим модулем вуглецю забезпечує якість і жорсткість вироби, які висококваліфіковані фахівці і професійні спортсмени здатні оцінити по достоїнству. На жаль, вони несумісні з більш старою моделлю Фоїл Ghost Whisper.

 

GW 2.0 91 - переднє крило 633 і заднє крило 483

Нова 91-сантиметрова щогла для оновленої моделі підводного крила Ghost Whisper 2.0 91 від компанії- це мрія для фрірайдера. З новим переднім крилом, фойл Slingshot GW 2.0 91 здатний більш вишукано поводитися на воді, навіть краще, ніж Hover Glide FKite. Більш легка вага цієї моделі дозволяє навіть швидше змінювати напрямки, ніж старіша модель Фойла.

 

2019 slingshot ghost whisper 91 foil

Фоїл Slingshot Ghost Whisper 2.0 91

 

GW 2.0 101 - переднє крило 590 і заднє крило 330

Slingshot GW 2.0 101 - це високомодульний підводне крило, що стало вибором 18-ти річного феноменального спортсмена Фреда Хоупа (Fred Hope), який любить карвінг, високі стрибки і кататися на високих швидкостях. Не дивлячись на те, що цей фойл, безумовно, забезпечить спортсмену відмінний рівень катання, по своїй ціновій політиці він залишається доступним для середньостатистичної людини. Якщо Вам подобається як повільне катання, так і агресивне катання на високих швидкостях і виконання різноманітних трюків, тоді підводне крило з щоглою в 101 смс - це якраз такий фойл, як Вам потрібен.

2019 slingshot ghost whisper 101 foil

Фоїл Slingshot Ghost Whisper 2.0 101

GW 2.0 111 - переднє крило 637 і заднє крило 420

Для тих спортсменів, у яких вже є досвід катання на Фоїл і бажання кататися на великих швидкостях, фойл Slingshot Ghost Whisper 2.0 з щоглою в 111 см - буде найкращим вибором. Це - одне з найшвидших підводних крил, представлених на сьогоднішній день на ринку. Фоїл здатний прискорюватися в два рази швидше, ніж більшість інших Фоїл (42 милі на годину, що практично прирівнюється до 70км / год).

Підводне крило Slingshot Ghost Whisper 2.0 111 призначений для їзди по прямій з величезною енергією. Якщо швидкість руху буде опускатися нижче 35 км / год, то фойл починає себе дуже нестійкий вести на воді і навіть смикатися, тому обов'язково необхідно тримати швидкість. GW 2.0 111 дозволяє здійснювати великі кутові повороти, щоб протистояти величезної потужності кайта, і допомагає райдеру легше підніматися по хвилях під час катання.

2019 slingshot ghost whisper 111 foil

Фоїл Slingshot Ghost Whisper 2.0 111

2019 hydrofoil wing measurements

Розміри підводних крил Slingshot 2019

На нашому сайті представлені багато моделей підводних крил Slingshot, які здатні забезпечити Вам відмінне катання. 

Перейти в каталог