Самий інтригуючий батл - Кайтери проти віндсерферів

 Red Bull Tarifa 2 Кайтсерфинг проти віндсерфінг.

Протистояння між віндсерферами і кайтсерфер з'явилося напевно відразу після того, як на арені водного спорту з'явився кайтсерфінг. Спортсмени завжди негласно змагалися між собою. Поява змагань між двома цими видами спорту було очевидним. І ось вже скоро вони відбудуться, інтригуючі, видовищні, масові.

 З 19 по 22 вересня 2019 року, Тарифу стане центром першої епічної битви між двома суперниками за вітром. Близько 300 кайтсерферов і виндсерферов відправляться в європейську столицю вітру, щоб взяти участь в Red Bull Tarifa 2.

Ця подія кидає виклик обом видам спорту в великому морській битві, щоб увінчати найшвидшого спортсмена.

Триста кайтов і вітрил будуть одночасно змагатися в двох швидкісних гонках. Іншими словами, не менше 150 гонщиків кожної дисципліни будуть мчати на всіх парах, щоб першими перетнути фінішну лінію. 

Перша гонка буде враховувати індивідуальний результат, яка визначить найшвидший вид спорту.

Перші 20 спортсменів, які перетнуть лінію фінішу, будуть визнані швидким в Тарифі в 2019 році і збережуть свій титул до змагань в 2020 році.

The Tandem Race

Друга битва буде командної, в ній кожен учасник повинен буде знайти партнера для конкретного завдання - а саме, стати найшвидшим тандемом віндсерфера і кайтбордер.

Барбекю учасників, в кінці першого дня змагання, допоможе зробити вибір.

Період очікування заходи триватиме чотири дні. Організація обере найкращі два дня з точки зору прогнозу вітру. Напрямок вітер буде визначати маршрут заходу.

Серед заявлених спортсменів вже красуються імена - чемпіонів світу Гізела Пулідо і Бйорн Данкербек.

Перейти в каталог