Slingshot SST: Спеціальний кайт для занять кайтсерфінгом

У комплектацію кайта входить:

- кайт Slingshot SST;
- спеціальний місткий рюкзак для кайта Slingshot SST;
- необхідні запчастини для розпакування IRS;
- ремкомплект для балонів;
- Інструкція із застосування.

Slingshot SST 2

Переваги та особливості кайта Slingshot SST полягають в тому, що кайт:

- забезпечує відмінне управління як під час дріфту, так і під час того, коли кайт повністю затягнуть;
- володіє чудовими характеристиками для занять кайтсерфінгом і Фойла;
- має потужну конструкцією, завдяки якій кайт ідеально підходить для катання і перекидів в хвилі;
- незрівнянно дрейфує;
- моментально реагує на всі команди серфера;
- зручно і компактно розпаковується, при цьому кайт НЕ заплутується і система расстроповкі IRS не чіплявся за краю вироби;
- переважно виконаний в чорному кольорі купол дозволяє кайту бути стійкому до ультрафіолетового випромінювання.

Slingshot SST 3

Основні характеристики кайта Slingshot SST

Проводячи порівняльну характеристику з багатьма іншими кайтамі, кайт SST компанії Slingshot спеціально був налаштований таким чином, щоб глибше літати в вітровому вікні. Завдяки своїй спеціальній формі і особливою системою расстроповкі, навіть при мінімальному натягу строп, кайт забезпечує неперевершений дрифт і чуйність. Ця характеристика - одна з найпривабливіших характеристик для серфера, адже, встановивши свій кайт, можна просто забути про нього і насолоджуватися катанням. Особливий крій купола кайта з легкістю здатний витримати удари навіть занадто великих хвиль, а особлива компактна система расстроповкі запобігає обертання навколо «вух» кайта.

Slingshot SST 4

Для кого призначений кайт Slingshot SST?

Спортсмени, які віддають перевагу дрифт вниз за вітром і легке управління кайтом, зможуть по достоїнству оцінити кайт SST компанії Slingshot. Спритний кайт Slingshot SST відмінно підійде для райдерів, яким подобаються різні стилі катання. Відомий дизайнер компанії Slingshot, професійний серфер і фанатик Фойла Тоні Логосз (Tony Logosz) проектував SST, створюючи, в першу чергу, ідеальний кайт для власного катання і вже 3 роки (з моменту створення кайта) катається тільки на ньому.

Slingshot SST 5

Що ще необхідно знати про кайте SST компанії Slingshot?

У той момент, коли Ви вже спіймали хвилю і хочете просто насолоджуватися катанням, Ваш SST дозволить Вам думати тільки про це, на час забувши про сам кайте. Ви будете відчувати відмінну тягу, повну віддачу, чуйне управління і чудовий дрифт.

Slingshot SST 6

Конфігурація расстроповкі Wave SST

Кайт SST оснащений укороченою версією системи унікальної расстроповкі Slingshot Intuitive Response System (IRS). У цій інноваційної революційної Розстропування ролики були замінені гумками, які стискаються і розтягуються, зберігаючи тим самим необхідний натяг. Як результат, кайт здатний здійснювати більш швидкі повороти і моментальні віддачі. Нова укорочена расстроповка НЕ заплутується і не обертається навколо «вух» кайта при закручуванні в хвилі.

Slingshot SST 7

Компакт-С

Кращі характеристики С-кайта були зібрані воєдино в інноваційній компактній хвилеподібною формі. Відмінна стабільність, управління, тяга кайта, а так само його прямий зв'язок з додатковими перевагами, дозволяють SST здійснювати більш швидкі розвороти. Покращена аеродинаміка та підвищена жорсткість конструкції SST забезпечують легкість польоту пера і дають можливість літати далі спереду в вітровому вікні.

Slingshot SST 8.sizes

Slingshot SST 9.sizes

 

Slingshot SST 10 

Перейти в каталог