Тестування кайта CORE Free 2017

Інформація від представників компанії CORE

Кайт Free 2017 лінійці кайтов CORE за своєю функціональною продуктивності знаходиться десь між кайтом CORE GTS4 і потужним кайтом CORE XR4. CORE Free можна назвати універсальним кайтом з відмінним діапазоном, так як він підходить для широкого кола райдерів: для початківців, які продовжують навчання і просунутих кайтсерферов, які катаються в стилі фрірайд.

Випробуйте свої можливості в кайтсерфінг протягом тривалого періоду катання з кайтом Free 2017 від компанії CORE або ж просто насолодитися спокійним катанням на своїй надійної дошці для серфінгу, твінтіповой дошці або скімборд. Беручи за основу відмінні навички в серфінгу, бажання кататися по вітрі і поведінкову манеру кайта CORE, Ви можете бути приємно здивовані тими сесіями в кайтсерфінг, які Вам здатний надати кайт CORE Free 2017. Наявність трьох поперечних балонів на куполі кайта, розташованих в стилі дельта, дозволять Вам бути собою під час катання. Кайт Free 2017 від компанії CORE - це кайт, який надасть Вам свободу під час занять кайтсерфінгом, дивно легко і захоплююче кататися на хвилях, кататися в стилі фрірайд або майстерно виконувати трюки на гаку в стилі фристайл.

 

CoreFreeKiteworldreview

 

Інформація від кайтсерферов, які виробляли тестування кайта Free 2017 від компанії CORE

«Кайт досить стабільно поводиться під час катання і надає неймовірне зависання».- Дре Мюррей (Dray Murrey)

«Кайт володіє відмінним балансом між частотою обертання і силою тяги планки».- Джон Діксон (Jon Dixon)

«Кайт- чуйний, прощає помилки і супер стабільний під час сильних поривів вітру, тому я б запросто взяла б CORE Free 2017 для тривалого катання. Відчуття під час катання схожі з тими відчуттями, які я отримую за кермом свого Porsche». - Ронда Вайс (Rhonda Weiss)

 

FREERIDE 2017 CORE FREE 3662

 

Компанія Core вже зайняла вагому нішу серед лідируючих компаній-виробників обладнання для кайтсерфінгу. Навіть не професійні кайтсерфери змогли вже відчути модернізацію виробництва і використання якісних матеріалів, які Core використовує для створення кожного кайта. Без сумніву, продукція цієї компанії тепер найвищої якості.

Середньо подовжений високопродуктивний фрірайдових кайт CORE Free 2017 володіє трех балонною дельта-конструкцією з більш товстим центральним балоном і з відкинутими назад крилами. CORE Free також володіє трьома настройками на передній стропі, щоб налаштувати прямий зв'язок і відмінну віддачу кайта, а також трьома настройками на крилі, щоб відрегулювати тиск планки і швидкість під час здійснення повороту. 

Кайтсерфери, які проводили тестування Free 2017, особливо похвалили купол кайта за його стабільність, завдяки якій на кайте можна було кататися навіть в поривчастий вітер. Передбачувана середня швидкість здійснення обертання кайта Free дає йому можливість легко переміщатися з крейсерською швидкістю, оптимально підходить для катання на протязі тривалого періоду часу. Хоча під час повороту кайт НЕ створює багато потужності, райдерам не склало особливих труднощів здійснювати повороти на Free і відмінно кататися на ньому при більш легкому вітрі. Так само тестери прокоментували відмінний перезапуск кайта COREFree:для того, щоб відкинути назад, передню кромку дельта-форми потрібно дуже мало зусиль для того, щоб знову підняти кайт в повітря. Коли Ви правильно накачали і запустили свій кайт, Free створює достатній імпульс для відмінних стрибків і хорошого зависання, але для більш агресивного катання або катання при більш сильному вітрі Ви можете взяти інший кайт від Core, наприклад GTS4.

 

FREERIDE 2017 CORE BAR 2882 

Тестування кайта CORE Free 2017 вироблялося з використанням універсальної і компактної планки Senso r2S,яка має можливість регулюватися на дві допустимі довжини (45/52 см) з довжиною строп в 24 см. Планка володіє невеликим чікенлупом з механізмом розкручування строп, що само по собі дуже зручно і потрібно для частих обертань кайта.

 

FREERIDE 2017 CORE BAR 2885

 

Катання на кайте з безпосередньою і легкої планкою Sensor 2S - абсолютно безпечне. Компанія Core змогла проявити відмінну винахідливість в конструктивних характеристиках планки, зберігши мінімалізм в зовнішніх даних. Але гарний вдосконалений дизайн приємно радує. Для усунення тертя в функції авто розкручування були використані керамічні підшипники, а для створення найтонших аеродинамічних мотузок діпауер був використаний титан. Кінці планки дуже жорсткі і ручки до планки надійно кріпляться, крім того дуже зручні для захоплення при будь-яких умовах катання. В цілому, діаметр планки Core Sensor 2S досить невеликий, тому планка досить тонка і відмінно відчувається в руках кайтсерфера, в той час, як зовнішні стропи дозволяють райдерам регулювати довжину строп для розтягування або настройки. Тестерам дійсно сподобалася простота у використанні планки невеликого розміру з достатньою розкішним зчепленням. Планка відмінно доповнювала кайт і така комплектація надала відмінне катання на протязі тривалого періоду часу.

 

CoreFreeKiteworldtest

 

Величезним «плюсом» кайтсерфери, які тестували Core Free 2017, виділили зв'язок з кайтом, так як під час катання вони завжди чітко мали уявлення про те, де саме знаходиться кайт. Подача потужності виробляється плавно і досить гладко, а управління кайтом відбувається практично на інтуїтивному рівні. Core Free досить простий і передбачуваний під час катання, ніж так же зміг заробити позитивні відгуки райдерів. Кайт завжди дуже виважено і заслуговує довіри, він допоможе Вам зробити відмінне зависання і потім зробити більш спокійні і м'які посадки.

Core Free 2017 відмінно підходить для здійснення райдером базових трюків відчепленим.

висновки

Fr2

 

В цілому, тестери надали відмінні оцінки кайту Core Free 2017, як простому кайту для катання в стилі фрірайд. Кайтсерфери, які проводили тестування кайта, рекомендують його для початківців кайтсерферов і для тих, хто продовжує навчання, так як їм необхідний надійний кайт, здатний ефективно працювати на хвилях. 

Зрештою, навряд чи катання на цьому кайте залишить когось байдужим або змусить повернутися з сеансу катання без посмішки на обличчі. Райдерам сподобалося кататися на Core Free. Вони назвали його «турботливим кайтом», так як він не міняв свою манеру поведінки і «характер» по час всього періоду тестування.

Перейти в каталог