Тестування кайта Slingshot Rally 2018

Інформація від представників компанії Slingshot

Кайт Slingshot Rally 2018 володіє формою купола Дельта С-типу, звуженими крилами і точно відрегульованим системою підкупольної расстроповкі з трьома можливими точками кріплення керуючих строп. Це дозволяє налаштувати кайт під індивідуальний стиль катання спортсмена. Така настройка виконується легко і швидко, а так само впливає на загальну продуктивність кайта, дозволяє зменшити або збільшити тиск на планку управління і зробити більш чутливим і швидкісним управління кайтом.

Крім того, така конструкція кайта відображається на його системі регулювання тяги (депауер) і дозволяє використовувати Rally 2018 у ширшому вітровому діапазоні, ніж це дозволено при катання на традиційно сконструйованому кайте з його традиційними формами. Перезапуск можна зробити неймовірно просто, лише плавно потягнувши планку за бічну стропу. Конічні крила кайта забезпечують йому щільний маленький радіус повороту для швидкого управління і м'які, передбачувані приводнення після виконання цілої системи трюків, при виконанні яких необхідно робити петлю кайтом при обертанні. 

Гібридна дельта-форма Rally відмінно підходить для здійснення контрольованих стрибків і забезпечує кайту довгі високі зависання і, незалежно від висоти стрибків, забезпечує кайтсерфер постійний відмінний контроль над стрибками і посадками. Для катання на хвилях і на підводному крилі Rally підійде ідеально, так як він здатний здійснювати легкий дрифт вниз за вітром. Це робить Slingshot Rally 2018 ідеальним ультра динамічним кроссоверним кайтом. Ще одним позитивним якістю кайта є надання райдеру прекрасну можливість кататися відчепленим в стилі фристайл і вейкстайл.

Slingshot Rally 2018 on the water with rider

Інформація від кайтсерферов, які виробляли тестування кайта Rally 2018 від компанії Slingshot

«кайтлегко маневрувати, він стабільно поводиться на воді з товщою планкою, дозволяє здійснювати відмінні зависання і більш швидкі повороти. Відмінний надійний кайт!»- Макс Маккендрік (Max

Mackendrick)«Приголомшливо легкий кайт, на якому легко здійснювати стрибки і чудові довгі зависання. Надзвичайно легка перекантування порадує новачків і кайтсерферов, які продовжують навчання.»- Тіберіу Ангел (Tiberiu

Anghel)«Slingshot Rally 2018 - це найпотужніша машина, що забезпечує відмінні польоти, стабільну тягу і добрі, приземлення. Кайт демонструє приголомшливу енергію в різних умовах катання. Дуже добре підходить для паркового катання, здійснення стрибків і стабільно поводиться під час вивчення нових трюків.»- Дре Мюррей (Dray Murray)

dji 0028 x700

Slingshot Rally 2018 - це пятібаллонний дельта-кайт з найпотужнішою передньою кромкою, здатний витримати величезну тягу і продемонструвати чудове поведінку. Rally має клапаном наддуву великого розміру, якому не потрібне спеціальне випускний отвір. Достатньо лише прикріпити шланг насоса до клапану і інноваційна система швидкого накачування One Pump System швидко і легко накачає Ваш кайт. Здувається кайт так само легко і просто, без необхідності відкручувати сам клапан. 

Rally оснащений короткою Розстропування без роликів з 3-ма точками кріплення (з кожного боку) на передньому краї і одне кріплення на вусі кайта. Від того чим ближче кріплення до задньої крайки, тим управління кайта і зворотний зв'язок стає ще більш точною. Slingshot Rally володіє середнім тиском в планці управління і відмінним широким, жорстким і більш твердим матеріалом її покриття, завдяки чому планка більш довговічна і міцна. До того ж, планка забезпечує досить чітке управління, чудовий відгук, можливість легко здійснювати повороти великого радіусу і на багато швидше здійснювати повороти меншого радіуса.

2018 slingshot rally 01

Як більшість фрірайднимі кайтов з дельта-формою, Rally вимагає наявність додаткової потужності в планці управління, щоб тримати кайт над водою і не давати йому можливості падати або ж під час його перезапуску. Rally 2018 від компанії Slingshot забезпечує неймовірно надійний і швидкий перезапуск. Професійні кайтсерфери, які проводили тестування кайта Rally, назвали перезапуск «незрівнянним», так як поведінка кайта виявилося слухняним і передбачуваним. Кайт легко зависає в краї вітрового вікна і слухняно чекає подальших дій кайтсерфера. Новачкові в кайтсерфінг можна не боятися робити помилки.

Rally володіє міцним куполом і він дуже зручний у використанні, тому дозволяє здійснювати вибухові підйоми і забезпечує чудове зависання. Не дивно, що Slingshot Rally 2018 настільки популярний серед кайтсерферов. Цей потужний кайт здатний робити абсолютно все, що він нього вимагає райдер, не робить ніяких різких ривків в повітрі, забезпечує надійний зв'язок з кайтсерферов під час всього періоду катання. Інформативна чуйність Rally допоможе стимулювати прогресування новачків, тому популярність цього кайта цілком виправдана.

slingshot rally 2018 a54

Професійним кайтсерфер при хороших вітрових умовах буде легко кататися без будь-яких зусиль, так як досить стабільний кайт забезпечує чудове м'яке ковзання по всьому вітровому вікна. Навіть райдерів, які прагнуть до вибухового відштовхування і фрістайлу в стилі PRO, Slingshot Rally 2018 не розчарує. Якщо порівняти модель 2018 з його попередниками, то відчувається суттєва різниця, так як в попередніх моделях кайт трохи «просідав» під час катання на повній потужності при точно таких умовах, при яких Rally 2018 проявив себе просто чудово.

rally2018rastsvetki

Колірна гамма кайта Slingshot Rally 2018

Кайт Rally 2018 можна використовувати з двома можливими варіантами планок: Compstick Guardian і CompstickSentinel.Будь-яку з цих планок Ви можете регулювати самостійно і зафіксувати в зручній для Вас позиції. Планки випускаються в трьох: ширина в 17 дюймів (43.18 см) з 20-метровими стропами, ширина в 20 дюймів (50.80 см) з 23-метровими стропами і ширина в 23 дюйма (58.42 см) з 27-метровими стропами.

FREERIDE 2018 SLINGSHOT SENTINAL BAR V02

Планка управління кайтом Slingshot Compstick Sentinel

Планка Compstick Sentinel отримала дуже багато змін, ставши більш надійною і комфортною. Планка Sentinel відмінно підійде для тих кайтсёрферов, які віддають перевагу простій і надійній конструкції Compstick, але в той же час вважають за краще, щоб триммер був розташований над планкою. Модель планки Compstick Sentinel була змінена зовні: рукоятка і поплавки були вдосконалені. Також були змінені лиш безпеки і торцеві ковпачки планки. Крім того, Sentinel володіє регульованим положенням затиску триммера над планкою, механізмом системи безпеки і механізмом для розкручування строп, а так же магнітом для кріплення кінця мотузки ножа (що дуже зручно під час катання).

До того ж, на планці Sentinel був сконструйований чікенлуп меншого розміру, нова система скидання і вбудований розкручується механізм під планкою, завдяки якому кайтсёрферу буде простіше розплутати центральні стропи. 

На планці так само були змінені бічні поплавці, вони стали більш надійними і комфортними, і відмінно проявляють себе при будь-яких температурах повітря. На поплавцях існує невеликий розрив, тому деякі кайтсёфрери, що тестують Rally 2018, акцентували свою увагу на тому, що необхідно стежити за руками під час захоплення поплавців, щоб не затиснути пальці. Не всім кайтсёрферам сподобалася ця деталь, проте абсолютно всіх вразило чудове зчеплення з ручками і жорстке надійне покриття всієї планки, яке традиційно притаманне моделям планок Slingshot.

FREERIDE 2018 SLINGSHOT GUARDIAN BAR V02

Планка управління кайтом Slingshot Compstick Guardian

Планка Compstick Guardian надає потужне, впевнене і спокійне катання без розтягнень і особливих труднощів. Величезний діпауер, максимально можливий хід, можливість з легкістю дістати до тріммера під планкою, а також найкраща видимість без пристосувань над планкою (завдяки розташуванню затиску прямо над чікенлупом) надають райдеру чудовий контроль над планкою і абсолютну впевненість в її функціональних можливостях. Модель Compstick Guardian була вдосконалена новим дизайном решт і лішем безпеки, покриттям і поплавками. Тестуюча група кайтсёрферам висловила свої позитивні відгуки про нову модель планки, а до рухається поплавцям просто необхідно призвичаїтися.

slingshot rally 2018 on the sand

Висновки

Slingshot Rally 2018 - це універсальний кайт для райдерів з різним рівнем підготовки і для катання при різних вітрових умовах і в різних стилях. Новачкам буде легко навчатися кайтсерфінг з легким в управлінні, неймовірно слухняним і стабільним кайтом з відмінним діпауер, великим діапазоном і легким перезапуском. Прогресуючим і професійним кайтсёрферам буде цікаво випробувати неперевершену потужність і міцність кайта, по достоїнству оцінити його ходіння на вітер, дріфт вниз за вітром і можливість здійснювати високі стрибки.

На нашому сайті Ви можете придбати кайт Slingshot Rally 2018 у таких доступних розмірах: 7, 9, 10, 11, 12 і 14 квадратних метрів.

Відео огляд кайта Slingshot Rally 2018
Перейти в каталог