Тестування кайта Slingshot SST 2018

Інформація від представників компанії Slingshot

Компанія Slingshot вже третій рік працює над удосконаленням лінійки кайтов для занять кайтсерфінгом, тому не дивно, що модель SST 2018 року став ще більш насиченим життям. Кайт SST сконструйований таким чином, щоб ще глибше «сидіти» в вітровому вікні, ніж це можуть собі дозволити інші кайти. Це, в поєднанні з формою кайта і точно відрегульованим системою підкупольної расстроповкі, дозволяє кайту блискуче дрейфувати в широкому вітровому діапазоні. Навіть при мінімальному натягу строп, SST 2018 чудово виконує всі поставлені перед ним завдання і може кататися швидко і з відмінним ривком. Кайт Slingshot SST 2018 надасть Вам таке паркове катання і катання на хвилях, про який Ви тільки могли мріяти!

Якщо Вам до вподоби змішувати фристайл і фрірайд, Ви будете приємно здивовані тим, що SST зможе це дозволити. Цей стабільний кайт відмінно поводиться під час катання при поривчастим вітром і буде просто незамінний для Вас при різноманітних екстремальних ситуаціях. Його потужності вистачить з лишком для того, щоб кайтсерфер зміг виконувати багато елементів фрістайлу, високі стрибки і затяжні зависання, а після стабільно приводнився. Так само конструкція кайта захищає його від ударів об воду і запобігає «закручування» кайта в хвилі під час потрапляння в воду.

Для того, щоб кайт краще літав, компанія Slingshot сконструювала високоякісний SST з двома посиленими жорсткими панелями на куполі, завдяки чому кайт стабільно і впевнено поводиться в повітрі. Одним з важливих елементів конструкційних особливостей кайта є використання спеціальної технології - компактної расстроповкі IRS. Це - досить коротка расстроповка, яка не дає можливості пошкодити кінчики крил кайта, що не обертається навколо нього, не дозволяє йому «скручуватися» при попаданні в хвилю, проте такої довжини цілком достатньо для того, щоб SST міг ефективно літати під час будь-якої сесії кайтсерфінгу.

Slingshot Wave SST 2018 on the water

Інформація від кайтсерферов, які виробляли тестування кайта SST 2018 від компанії Slingshot

«Кайтвідмінно« сидить »в вітровому вікні, надає відмінне управління і чудову тягу, швидко реагує на будь-які команди кайтсерфера. Зворотній зв'язок через планку управління злегка важкувата.»- Дейві Біед (Davey

Beard)«Кайт SST 2018 дуже схожа на більш швидкої версії Rally, за винятком того, що SST надає більше дрейфу, гарного підйому, можливості здійснювати більш тривалі зависання з відмінним низьким приводненням.»- Дре Мюррей (Dray

Murray)«Треба звикнути до того, що депауер знаходиться нижче планки управління, але в підсумку це виявилося навіть більш зручним. Чудова перезавантаження з води, блискуча частота обертання, чудові підйом і зависання. Відмінний маневрений кайт для тривалого катання на хвилях.»- Кріс Майлз (Chris Myles)

FREERIDE 2018 SLINGSHOT SST V03

Не дивлячись на те, що SST був чітко сконструйований для блискучого катання на хвилях, наявність тих же самих конструкційних особливостей кайта дозволяє райдеру здійснювати відмінні загальні фрірайдниє сеанси. Цьому сприяє особлива форма крил вироби, наявність трьох поперечних балонів в конструкції SST і компактна С-форма купола кайта. Для відчутною конкурентоспроможності кайта, компанія Slingshot розробила SST таким чином, щоб він трохи глибше міг «сидіти» в вікні, ніж його конкуренти, і, відповідно, був більш потужним і в'юнким.

Кайт SST 2018 від компанії Slingshot володіє клапаном наддуву великого розміру, якому не потрібне спеціальне випускний отвір. Достатньо лише прикріпити шланг насоса до клапану і інноваційна система швидкого накачування One Pump System швидко і легко накачає Ваш кайт. Здувається кайт так само легко і просто, без необхідності відкручувати сам клапан. Кайт SST оснащений чотирма настройками крила для встановлення зворотного зв'язку з кайтом і однієї налаштуванням на передній кромці купола кайта, для якої немає необхідності використовувати шків для регулювання кута кайта. SST моментально реагує на найменшу настройку на планці, що, безумовно, сподобається справжнім поціновувачам кайтсерфінгу. Так як реакція кайта буквально миттєва, то і сила потужності може бути більше, ніж Ви очікували і для здійснення того чи іншого маневру цієї сили може більше очікуваного. Тому в кількості сили потужності на виході кайт може бути злегка непередбачуваним. Модель кайта SST більш жорстка, ніж модель RPM, але при цьому не створює стільки енергії.

Slingshot SST 2018 with bar

Кайт Slingshot SST 2018 можна використовувати з двома можливими варіантами планок: Compstick Guardian і CompstickSentinel.Будь-яку з цих планок Ви можете регулювати самостійно і зафіксувати в зручній для Вас позиції. Планки випускаються в трьох: ширина в 17 дюймів (43.18 см) з 20-метровими стропами, ширина в 20 дюймів (50.80 см) з 23-метровими стропами і ширина в 23 дюйма (58.42 см) з 27-метровими стропами. 

Slingshot SST 2018 compstick sential

Планка управління кайтом Slingshot Compstick Sentinel

Планка Compstick Sentinel отримала дуже багато змін, ставши більш надійної і комфортною. Планка Sentinel відмінно підійде для тих кайтсерферов, які віддають перевагу простій і надійної конструкції Compstick, але в той же час вважають за краще, щоб триммер був розташований над планкою. Модель планки Compstick Sentinel була змінена зовні: рукоятка і поплавки були вдосконалені. Також були змінені лиш безпеки і торцеві ковпачки планки. Крім того, Sentinel володіє регульованим положенням затиску триммера над планкою, механізмом системи безпеки і механізмом для розкручування строп, а так же магнітом для кріплення кінця мотузки ножа (що дуже зручно під час катання).

До того ж, на планці Sentinel був сконструйований чікенлуп меншого розміру, нова система скидання і вбудований розкручується механізм під планкою, завдяки якому кайтсерфер буде простіше розплутати центральні стропи. 

На планці так само були змінені бічні поплавці, вони стали більш надійними і комфортними, і відмінно проявляють себе при будь-яких температурах повітря. На поплавцях існує невеликий розрив, тому деякі кайтсёфрери, що тестують SST 2018, акцентували свою увагу на тому, що необхідно стежити за руками під час захоплення поплавців, щоб не затиснути пальці. Не всім кайтсерфер сподобалася ця деталь, проте абсолютно всіх вразило чудове зчеплення з ручками і жорстке надійне покриття всієї планки, яке традиційно притаманне моделям планок Slingshot.

 

FREERIDE 2018 SLINGSHOT GUARDIAN BAR V02

Планка управління кайтом Slingshot Compstick Guardian

Планка Compstick Guardian надає потужне, впевнене і спокійне катання без розтягнень і особливих труднощів. Величезний діпауер, максимально можливий хід, можливість з легкістю дістати до тріммера під планкою, а також найкраща видимість без пристосувань над планкою (завдяки розташуванню затиску прямо над чікенлупом) надають райдеру чудовий контроль над планкою і абсолютну впевненість в її функціональних можливостях. Модель Compstick Guardian була вдосконалена новим дизайном решт і лішем безпеки, покриттям і поплавками. Тестуюча група кайтсерфер висловила свої позитивні відгуки про нову модель планки, а до рухається поплавцям просто необхідно призвичаїтися.

crop img

Висновки

Slingshot SST 2018 - швидкий, потужний, динамічний кайт якісної збірки з відмінним ривком і чудовою продуктивністю. Крім того, він відмінно поводиться в різних погодних умовах, тому якщо погодні умови змінюються, Ви зможете продовжувати катання, дрейфуючи на воді. Якщо кайт впаде в воду, він не втратить своєї форми, а райдер може легко його перезапустити. Коли кайт SST 2018 втрачає натяг строп, він дрейфує до того моменту, коли Ви знову його запустите належним чином, а не падає в воду. Це ще одна причина, чому Slingshot SST 2018 - один з найбільш підходящих кайтов для занять кайтсерфінгом.

На нашому сайті Ви можете придбати кайт Slingshot SST 2018 у таких доступних розмірах: 6, 7, 8 і 9 квадратних метрів.

Перейти в каталог