Тестування кайтової дошки Slingshot Misfit Air Core 2017

Інформація від представників компанії Slingshot

Misfit - це перевірений часом дизайн кайтової дошки. Одна з найдовших дощок в лінійці дощок для занять кайтсерфінгом від компанії Slingshot, яка ідеально підходить для кайтсёрферов, які вважають за краще фрірайднимі катання. Твінтіповую дошку можна використовувати для катання при будь-яких умовах і в будь-якому обраному місці. 

Кайтового дошка Misfit Air Core 2017 від компанії Slingshot відрізняється м'яким рокером і щодо жорсткої гнучкістю, завдяки чому дошка володіє кращими ходовими якостями виразно проти вітру і виключно добре заходить на дрібну часту хвилю (чоп). Вирізані високоточним лазером канали NACA забезпечують дошці чіткий і акуратний контур на носі і хвості, що, в свою чергу, дозволяє дошці витримати велике навантаження, допомагає потоку води генерувати швидкість дошки, забезпечує неперевершене зчеплення і відмінний поп.

FREERIDE 2017 SLINGSHOT MISFIT 9163

У 2017 році вже почали створюватися дошки для занять кайтсерфінгом в більш легкій вазі, з безперервним рокером, поліпшеним контролем жорсткості і підвищеної віддачею. Використання нових карбонових базових вставок стало наслідком того, що дошка неймовірно легка, міцна, надійна, гнучка і довговічна. Завдяки використанню компанією Slingshot стандартної різьби М6 і міцних легких карбонових вставок, міцність дошки збільшена на 30%, а її загальна вага знижений на 10%.

Інформація від кайтсёрферов, які виробляли тестування кайтової дошки Misfit Air Core 2017 від компанії Slingshot

«Каналина Misfit Air Core 2017 дійсно захоплюють воду, надаючи дошці легке зчеплення з водою, а райдеру можливість відкидатися назад під час катання.»- Джастін Лорд (Justin

Lord)«Misfit Air Core дозволяє здійснювати вселяють довіри повороти і забезпечує веселе катання на краю дошки. Цей кайтборд відмінно підходить для агресивного карвінгу і перекантовки.»- Кріс Бородич (Chris

Borodic)«кайтового дошка Misfit володіє зручними, піддаються легкої регулюванню, ременями кріплення. Кайтборд може швидко кататися на тривалий відстань і забезпечує гладкі посадки на воду після стрибків на будь-яку висоту.»- Брент Бородич (Brent Borodic)

FREERIDE 2017 SLINGSHOT MISFIT 9173

Дошка для занять кайтсерфінгом Misfit - це одна з дощок, яку команда професійних кайтсерферов тестувала протягом багатьох років з моменту її першого виходу на ринок і на протязі щорічного поліпшення цієї моделі. Модель 2017 року Misfit Air Core - це велика дошка для фрірайдного катання з особливою вигнутою формою (одиночний конкейв), який переходить в глибокий канал на формі носа (технологія Naca Duct). Більш плоский рокер Misfit і вужча ширина дошки, роблять цей борд дуже швидким у воді і забезпечують їй досить хороше зчеплення з встановленими плавниками 2.0.

Великим зміною в 2017 році стало те, що компанія Slingshot перестала використовувати систему Sliding Track System, завдяки чому була збільшена гнучкість дошки. У конструкцію дошки були додані вуглецеві вставки, що призвело до зменшення загальної ваги дошки. Misfit Air Core 2017 - це дошка, яка відмінно підходить для більш агресивних кайтсерферов, що вважають за краще потужне і енергійне катання в стилі фристайл. Модель Misfit чудово поводиться на воді, надає шикарний контроль райдера за бордом навіть під час катання на краю дошки і забезпечує чудові високі стрибки кайтсерфер.

FREERIDE 2017 SLINGSHOT MISFIT 9181

Більш плоский рокер дошки вимагає від райдера трохи більше активного управління під час заходу на дрібну часту хвилю, стоячи на краю борда. Однак така еталонна конструкція більш вузької дошки Misfit Air Core 2017 і її легка вага - це дійсно відмінний вибір кайтсерфера, який зможе гідно оцінити борд, зробивши високий стрибок і потрійний поворот, наприклад, в повітрі. Нові карбонові вставки Misfit поставляються з трьома можливими настройками регулювання ширини і великий варіацією налаштувань розташування ніг райдера. Ремені кріплення щільні з тонкими неопреновими вставками дозволяють райдеру підібрати ідеальні настройки для себе, що, в свою чергу, підвищує контроль кайтсерфера над дошкою. Ноги себе комфортно почувають на дошці і не ковзають. Створюється враження, що вони повністю зростаються з дошкою, забезпечуючи кайтсерфер чудову чуйність, стійкість і контроль.

FREERIDE 2017 SLINGSHOT MISFIT 9143 copy

Тестування Misfit Air Core 2017 вироблялося в двох розмірах: 136 * 40.5 см і 146 * 43.5 см. На нашому сайті Ви можете придбати кайтового дошку Slingshot Misfit Air Core 2017таких доступних розмірах: 132 * 40 см, 136 * 40.5 см і 146 * 43.5 см. 

Так само, на сайті доступні ще 2 моделі дошки Misfit: модель 2019 року Slingshot Misfit 2019 (розміри 142 і 146) і модель 2016 року зі знижкою - Slingshot Misfit 2016 (розміри 132 і 136).

Перейти в каталог