Тестування кайтової дошки Slingshot Refraction 2018

Інформація від представників компанії Slingshot

  Refraction 2018 від компанії Slingshot - це суцільна універсальна маневрена дошка, яка була сконструйована для того, щоб лавірувати на будь-якої водної поверхні, боротися з будь-яким течією і зустрічним вітром, а також кататися при будь-яких погодних умовах. Завдяки універсальному вигину дошки від носа до хвоста (рокеру), дошка відмінно поводиться при заході на дрібну часту хвилю (чоп), на бурхливих хвилях, а так само на рівній водній гладі під час катання в стилі фристайл. 

  Форма рокера, хвоста і носа кайтової дошки Refraction 2018 дозволяє їй витримати спортсмена у важкій ваговій категорії, а райдеру здійснювати високі стрибки і м'які посадки. У той же час наявність точних, інвертованих каналів, вирізаних лазером, на носі і хвості дошки, дозволяють вичавлювати з дошки її максимальні функціональні якості без захоплення її країв. Дошка Refraction 2018 поставляється в комплекті з вейковимі плавниками для того, щоб надати їй більше фрістайловий і вейкстайловой манери поведінки, але їх можна з легкістю замінити на стандартні плавники для того, щоб надати дошці більше зчеплення і потужності під час підйому при катанні проти вітру (апвінд ).

FREERIDE 2018 SLINGSHOT REFRACTION V01

Інформація від кайтсерферов, які виробляли тестування кайтової дошки Refraction 2018 від компанії Slingshot

«Дивнаходіння по вітрі, незважаючи на наявність значного рокера і маленького плавця, плавний візит на чоп і поблажливі посадки. Зручні пади.»- Тіберіу Ангел (Tiberiu

Anghel)«Дуже добре підходить для свого прямого призначення, але не настільки хороша для фрірайду. Склалося враження, що під дошкою шарнір, а не плавники.»- Джастін Лорд (Justin

Lord)«Широка дошка зі зручним регулюванням кріплень. Відмінна дошка, яка забезпечує дуже комфортну їзду в широкому діапазоні умов.»- Марко Бартшер (Marko Bartscherer)

  Slingshot Refraction 2018 - це відмінна дизайнерська кайтового дошка, яка відмінно підійде для паркового катання, підкорення перил, тумб і трамплінів. Дошка відмінно проявила себе під час тестування, виконуючи всі команди кайтсерферов і проявляючи свої найкращі функціональні якості. Refraction 2018 представлена на ринку в трьох доступних ростовках, а розташовані по центру пади дозволяють райдеру вибрати зручну стійку для катання, навіть стійку дак-фут (від англ. "Duck foot", "duck stance"), що особливо зручно для новачків, які ще не визначилися з провідною ногою.

FREERIDE 2018 SLINGSHOT REFRACTION V03

  Refraction має виразне прогресивним вейкстайловим безперервним рокером і досить широкою формою, яка допомагає кайтборді кататися при різних вітрових умовах. Перше враження, яке створюється під час катання на цій кайтової дошці, - це захоплення від потужної, агресивної манери поведінки дошки на воді. А це, в свою чергу, означає, що для катання на такій дошці необхідний досвід і навички. Однак команду тестерів, які відчували кайтового дошку Refraction 2018 від компанії Slingshot на воді, вразило те, наскільки добре кайтборд йшов за вітром і як він відмінно заходив на чоп.

Професійні кайтсерфери, які тестували Refraction, також висловилися щодо того, що в порівнянні з багатьма тестованими ними моделями кайтових дощок, цей кайтборд більше підійде для агресивних райдерів: «Дошка більше« оживає »при великих навантаженнях, вона здатна здійснювати м'які, плавні посадки після високих стрибків. Створюється враження, що рокер дошки просто розрізає водну поверхню ».

  Кайтборд Slingshot Refraction 2018 може себе відмінно проявити під час карвінгу, але зробити це з маленькими плавниками зажадає від спортсмена певного рівня навичок і досвіду. Тільки з наявністю досвіду буде не складно утримати дошку під контролем. Але особлива форма рокера дошки здатна забезпечити Вам супер веселе проведення часу на воді з шикарною можливістю ловити приголомшливі хвилі. Не дивлячись на те, що дошка володіє конструкцією і дизайном для паркового і вейкстайлового катання, безумовно, фрірайдери із середнім рівнем навичок зможуть виконувати на ній відмінні зависання і заходи на чоп. Кайтсерфер просто необхідно мати дошку, яка здатна витримати будь-які умови катання, будь-які вітрові умови і дозволить прогресуючого кайтсерфер досягти професійного рівня. Кайтового дошка Slingshot Refraction 2018 - це дошка, яка стала вибором чемпіонів зі світовим ім'ям.

FREERIDE 2018 SLINGSHOT REFRACTION V05

З кайтової дошкою Slingshot Refraction 2018 відмінно поєднуються кріплення Dually, які пропонують відмінну комбінацію комфорту і управління з особливою системи регулювання, завдяки якій кайтсерфер може налаштовувати кріплення під себе. Команда тестерів, яка виробляла тестування Refraction2018,особливо відзначила комфорт ніг, яке забезпечують кріпленняDually:«Створюється враження відмінного супинатора під ногами з більш щільним підставою під п'ятами і більш м'яким під пальцями ніг». По краях падов є відносно невеликою контур, що, в поєднанні з особливою рифленою підошвою, надійно фіксує ноги райдера, не дозволяючи їм ковзати під час всього сеансу катання. Чотирьохточкові система регулювання надає райдеру можливість відрегулювати кріплення необхідним чином, створивши ідеальну форму для катання і можливість налаштовувати кріплення на воді. 

FREERIDE 2018 SLINGSHOT REFRACTION V02

На нашому сайті Ви можете придбати кайтового дошку Slingshot Refraction 2018 135 см. 

Також, на сайті доступні ще 3 моделі дошки Refraction: модель 2019 року Slingshot Refraction 2019 (розміри 139 і 143), модель 2016 року зі знижкою - Slingshot Refraction 2016 (розмір 135 ) і модель 2017 року зі знижкою - Slingshot Refraction 2017 (розміри 139 і 143).

Перейти в каталог