Тестування кайта CORE XR5 2018

Інформація від представників компанії CORE

Вашій увазі пропонується новітня розробка від компанії Core - кайт XR5 2018. Такого роду результати в конструкції кайта, які були використані при створенні XR5, були досягнуті тільки через десятиліття невпинної роботи і постійно впровадження інноваційних технологій. Процес зміни дизайну і використання нових технологій ретельно перевіряється і досліджується на кожному етапі створення товару. І, врешті-решт, створюється потужний bow-кайт, який просто вражає своєю продуктивністю під час катання в стилі фрірайд.

Будучи одним з універсальних кайтов в серії Universal +, XR5 сконструйований для катання в різних стилях, а так само для катання при будь-яких вітрових умовах: як при поривчастим вітром, найчастіше зустрічається на великих озерах всередині країни, так і на швидких океанських хвилях. Кайти з серії Universal + так само розроблені для того, щоб удосконалитися в одному конкретному стилі. XR5 - це потужний кайт для фрирайд катання, який зажадає від райдера величезна майстерність і досить витраченого часу в фрістайловском катанні.

CORE XR5 2018 rider

Ви самі переконаєтеся в тому, що п'яте покоління XR забезпечує прямий контроль за будь-яких поривах вітру і потужність під час спокійного, розслабленого катання, здатність витримувати величезні навантаження і чудово кататися на хвилях. Цей новий кайт подібний до хамелеона - він здатний підстроїтися під будь-який стиль катання кайтсёрфера. Але однією похвальною оди від виробників кайта недостатньо, краще самі випробуйте Core XR5 2018 на воді.

Інформація від кайтсерферов, які виробляли тестування кайта XR5 2018 від компанії CORE

«COREXR5 - справжній« швейцарський ніж »в світі кайтсерфінгу. XR5 - це найпотужніший адреналін, який моментально віддає прямо в голову завдяки його здатності високо підніматися в повітря, виконувати цілу серію трюків і чи не телепатичним мисленням планки.»- Джастін Лорд (Justin

Lord)«Маленький чікенлуп - одна з позитивних характеристик кайта для райдерів невисокого зросту. XR5 проявляє себе як міцний кайт, високо піднімається в повітря і хороший для катання при поривчастим вітром.»- Ронда Рейну (Rhonda

Reyna)«Відмінний діапазон, чудовий для вертикального підйому, плавно передає потужність і рухається вгору на вітер (в ту сторону, звідки дме вітер) з хорошою частотою обертання. Кайт поєднує в собі високу продуктивність і легкість використання.»- Дре Мюррей (Dray Murrey)

CORE XR5 2018 rider with wind

Фрірайдових модель кайта XR5 2018 від компанії Core - це домінант серед багатьох кайтов, казково виявляє свої функціональні можливості в повітрі. XR5 - кайт в формі дельта від середнього до високого ракурсу зі справжніми стрілоподібними крилами і п'ятьма поперечними балонами для більш жорсткого корпусу кайта. До того ж, він оснащений запатентованою Core системою наддуву - клапаном, якому підійде насос нормального розміру, без необхідності кріплення на кінці. Шланг насоса вставляється в клапан і для фіксації його необхідно повернути. Завдяки наявності великого отвору, кайт надувається дуже швидко і клапан буде залишатися закритим до тих пір, доки Ви не засуне в нього 2.5-дюймовий пластиковий штифт (приблизно 6.34 см), щоб дозволити повітрю луснути. Цей штифт - прихований, він знаходиться в спеціальній кишеньці на центральному балоні і прикріплений невеликий мотузкою.

XR5 має можливість регулювання на крилах в трьох варіантах: середня (Medium), проста (Easy) і неймовірно проста (Super Easy). Передня кромка має трьома варіантами регулювання зворотного зв'язку кайта і тиску планки, а також використовує три шківа на кожній стороні стреньгі для зміни кута при енергійному початку катання. Стреньгі кайта використовують петлі на своїй передній частині і вузлики на кінцях крил. XR5 відрізняється середнім тиском в планці, що трохи більше, ніж в кайте Core Free - ще одним фрірайдових кайте в лінійці Core. Управління кайтом XR5 досить чітке і частота обертання відмінна.

corefeature xr5 2018

Коли Ви правильно завантажуєте і відпускаєте XR5, він демонструє винятковий підйом і надає Вам чудове зависання, яке надихне Вас на вчинення безлічі стрибків на протязі цілого дня. Як і багато хто з кайтов, які володіють такою формою крил, XR5 прагне до ковзання, яке може здатися специфічним на перший погляд. Однак нічого складного в цьому немає, до цього треба просто призвичаїтися.

Core XR5 2018 досить далеко і високо літає попереду кайтсерфера, крім того, він відмінно ходить за вітром і має відмінну силою тяги. Відмінний вітрової діапазон кайта надасть Вам широкий діапазон умов, в яких Вам захочеться кататися. Якщо Вам дуже подобається зависати в повітрі, вичавлювати з XR5 максимум для катання в своє задоволення.

FREERIDE 2018 CORE SENSOR 2S 2S BAR V02

 Планка управління CORE Sensor 2S

На кайте Core XR5 2018 існує можливість установки двох варіантів планок управління: планки Sensor 2S / 2S + і планки Sensor 2SPro.

Планка управління Sensor 2S - це середня планка в діапазоні всіх планок управління компанії Core. Sensor 2S володіє подвійним регулюванням довжини планки (46/52 см) і призначена для управління кайтамі будь-яких розмірів зі стандартною довжиною строп в 24 см (версія Pro включає в себе розширення, здатні збільшити цю довжину) з вузлами на центральних стропах і петлями на зовнішніх. Планка оснащена покриттям з подвійною поліуретанової плівкою, корозійностійкої втулкою з нержавіючої сталі між чікенлупом і мотузкою діпауер, без змінного стопорного механізму і незнімної жорсткої обрезиненной трубки на чікенлупе. 

Дуже зручно, практично і продумано було сконструювати планку таким чином, щоб перекручування відбувалося нижче від планки. Покращене шарнірне з'єднання Hi-Tech під планкою з керамічними підшипниками розплутує триммер практично самостійно і кожен раз, коли планка зменшує свій хід. Планки компанії Core давно вже відомі завдяки використанню системи надійного компактного відстрілу з автоматичним поворотним механізмом (система S-System, яка складається з керамічного триммера і технології S-Neck). Наявність цієї системи забезпечує подвійну захисну систему швидкого випуску і забезпечує довговічність керамічним підшипників.

core sensor 2s.Joshua Emanuel

Як ми вже говорили раніше, система S-System - ефективна система і якщо Ви тренуєтеся з планкою управління Sensor 2S, то Вам треба деякий час, щоб звикнути до її манері поведінки і далі кататися буде просто ідеально. Довжину строп можна відрегулювати для кайтсерферов з різними навичками катаннями і їх різноманітного стилю катання. У той час, як зовнішні лідируючі стропи дозволяють райдерам регулювати свою довжину, кінці планки можна регулювати на 46/52 см, змінивши окремий вузол на кінці планки. 

Для усунення тертя в функції авто розкручування були використані керамічні підшипники, а для створення найтонших аеродинамічних мотузок діпауер був використаний титан. Кінці планки дуже жорсткі і ручки до планки надійно кріпляться, крім того дуже зручні для захоплення при будь-яких умовах катання. В цілому, діаметр планки Core Sensor 2S досить невеликий, тому планка досить тонка і відмінно відчувається в руках кайтсерфера, в той час, як зовнішні стропи дозволяють райдерам регулювати довжину строп для розтягування або настройки. Тестерам дійсно сподобалася простота у використанні планки невеликого розміру з достатньою розкішним зчепленням. Планка відмінно доповнювала кайт і така комплектація надала відмінне катання на протязі тривалого періоду часу.

FREERIDE 2018 CORE SENSOR 2S PRO BAR V02

Планка управління CORE Sensor 2S Pro

Три основних принципи, за якими була сконструйована плавка управління CORE Sensor 2S Pro Control Bar - це легкість, надійність і простота в управлінні. Єдина планка з переплетеним титановим каркасом і використаним карбоном. Sensor 2S Pro Control Bar є гордістю компанії CORE, адже для її створення був використаний багаторічний досвід створення каркаса з карбону, щоб побудувати 100% вуглецеве волокно, а тонке зчеплення було посилено цільної планкою з титанового сплаву і фірмової конструкцією. Не дивлячись на те, що багато функціональні якості планки були запозичені у сенсаційною планки Sensor 2S, планка Sensor 2S сильно відрізняється тим, що вона на 100% складається з карбону і титанових волокон по всьому виробу.

Модель планки управління CORE Sensor 2S Pro легше, ніж модель Sensor 2S, і дозволяє встановлювати довжину строп за бажанням кайтсерфера на 18, 20 або 22 см для кращої функціональності.

CORE XR5 2018 girl

Висновки

Core XR5 2018 - досить незвичайний, простий у використанні, високоякісний кайт з неймовірно великою потужністю, який забезпечує прекрасну передачу, ніколи не ковзає в екстремальних ситуаціях, забезпечує чудовий контроль на планці управління, незалежно від рівня сили вітру. Це, в свою чергу, є наслідком відмінною поведінкової манери кайти, який здатний надати своєму райдеру можливість здійснювати розкішні стрибки і відмінне зависання. Діапазон цієї потужної машини просто вражає! 

Кайт Core XR5 2018 найкраще підходить для продовжують навчання кайтсерферов, яким до вподоби катання в стилі фрірайд, але він так само добре адаптується і для новачків. Якщо Ви хочете добитися великих результатів в кайтсерфінг, Вам буде дійсно комфортно досягти цього з кайтом XR5.

На нашому сайті Ви можете придбати кайт Core XR5 2018 у таких доступних розмірах: 8, 10, 11 і 15 квадратних метрів.

Відео обзо кайта Core XR5 2018

Перейти в каталог