Надувні SUP-борди 2014 року від JP-Australia та Starboard

Надувні SUP-борди 2014 року від JP-Australia та Starboard

Надувні падлборди JP-Australia це дуже міцні, легкі та жорсткі дошки високої якості.

На даний момент на ринку України серед надувних падлбордів є продукція кількох рівнів якості. Є велика кількість дешевих дошок, що дуже приваблює покупців. Однак, як це часто буває, такі дошки мають суттєві недоліки – вони важкі та м'які. Якщо ви вирішили, що вам потрібен SUP тільки як іграшка для дітей чи невимушена розвага, то така дошка буде чудовим вибором. Залишається лише одне питання: чи будете ви отримувати задоволення від катання на важкому велосипеді, у якого постійно спущені колеса?

Якісні матеріали, які застосовуються для виготовлення надувних падлбордів JP-Australia та Starboard нададуть максимальний рівень комфорту на воді і не дадуть вам сумніватися в продукції. Магазин SportZone представляє надувні падлборди (SUP) тільки перевірених і надійних брендів. На даний момент у нас можна купити SUP-борди світових лідерів індустрії, які мають найбільші у світі лінійки як класичних, так і надувних падлбордів SUP. Всі дошки цих брендів виготовляються за найсучаснішими технологіями та з найкращих матеріалів. На всю продукцію надається гарантія. Дошки JP-Australia та Starboard на порядок жорсткіші, ніж будь-які інші відомі надувні дошки. А також вони як мінімум на 2,5 кг легші, ніж падлборди інших брендів. І, само собою, вони дуже міцні та надійні.

Надувні SUP-борди від JP дуже близькі за характеристиками класичних падлбордів SUP, але при цьому їх можна перевозити в рюкзаку, і це кардинально змінює всю ситуацію з перевезенням і зберіганням! На SUP-борди, особливо компактні, варто звернути увагу власникам катерів та яхт, адже SUP це чудовий транспортний засіб для того, щоб дійти з яхти до берега, а у зібраному вигляді він займає зовсім небагато місця. Поверхня падлборду покрита піною EVA – м'яким матеріалом. Тому вашим рідним і дітям буде зручно і безпечно весело проводити час, катаючись і граючи на воді. При цьому дуже важливо те, що на надувній дошці при використанні або грі з дітьми практично неможливо отримати травму, не має значення, падаєте ви на дошку або вона падає на вас.

Представляємо короткий огляд Дощок JP Australia та StarBoard 2014 від магазину Sportzone

 

Надувний SUP JP Australia SURFAIR

Можливо, це найлегша дошка на ринку на сьогоднішній день, вона важить всього 7.5 кг. Веселий час на воді без ризику травмування. Деякі професіонали, які спробували на ній покататися, були сильно здивовані її ходовими якостями. Цю дошку можна взяти будь-куди без проблем, т.к. вона впритул поміщається у стандартну валізу.

Надувний SUP Starboard ASTRO RACER

Справжня гоночна машина, що міститься у рюкзаку. Astro Racer є високо конкурентною гоночною дошкою з дивовижними можливостями ковзання та масою переваг. Ця гоночна дошка може мандрувати з вами, куди ви не поїхали, без додаткових витрат.

Висока міцність на розрив. Верхній та нижній контури створює жорсткості Parabolic та Анти-торсійну систему. Вага дошки 9.6кг. Розрахована для райдера вагою 90кг.

JP Australia ALLROUNDAIR Надувний SUP

Розмір 9’8″x31″x4″

Відносно коротка та широка дошка. Трохи більше орієнтована на хвилі, але так само відмінно підходить і новачкам для катання по рівній воді.

JP Australia ALLROUNDAIR Надувний SUP

Розмір 10'2″x32″x4″

Супер стійка універсальна дошка для всіх умов від рівної води до хвиль, для будь-якого рівня від новачка до профі. Просунуті райдери можуть просто на ній кататися в бурхливих річках.

Starboard SUP AVANTI AST CANDY

Це сама універсальність, вона підходить для будь-яких вимог.

На цій дошці легко ловити хвилі, і так само її ширина достатня, щоб взяти з собою дитину або собаку. Її форма чудово поводиться на хвилі, роблячи серфінг простіше простого. Вона швидко летить вниз і залишається дуже вправною, незважаючи на свої пропорції. І повертаючись назад ви збережете рівновагу за рахунок додаткової ширини хвоста, яка дозволить прощати дрібні помилки.

Дошка повністю укрита EVA покриттям, у стоячій зоні 3мм та на носі та кормі по 2мм.

У комплекті гнучкі бічні плавці для більшої рівноваги.

Дошка розрахована для людей вагою до 120 кг.

Вага дошки: 13.76кг

JP Australia ALLROUNDAIR Надувний SUP

Розмір 10'2″x32″x6″

Та ж концепція, що й у 4-дюймових дошках, але з додатковою шириною для об'єму та жорсткості. Зі збільшенням жорсткості зросла і швидкість. Додатковий обсяг буде корисним не тільки для важкоатлетів, але і для любителів подорожей на SUP.

JP Australia CRUISAIR Надувний SUP

Розмір 11'4″x30″x6″

Надувна версія дошки Cruiser 11'4. Швидка та стійка універсальна дошка, яку можна рекомендувати для мандрівників будь-якого рівня. Товщина дошки 15 см. Вона дуже жорстка, надійна та міцна. Ви будете здивовані, який швидкий у неї хід!

JP Australia CRUISAIR Надувний SUP

12'0″x32″x6″

Найбільша дошка Cruisair. Довше і ширше, ніж 11.4, але така ж 6 дюймова товщина і чудові характеристики. Велика довжина ватерлінії забезпечує кращий хід та більшу максимальну швидкість. Додаткова довжина та ширина дає хорошу стійкість, що дозволяє без зусиль на ній подорожувати чи брати участь у фан-перегонах.

Starboard SUP ATLAS EXTRA

Ультра-стабільна їзда з гарним ковзанням та відмінними вітровими характеристиками.

Це збільшена попередня модель ATLAS Тепер вона дозволить кататися райдерам вагою до 120 кг.

За рахунок своїх розмірів та форми, забезпечує додаткову стійкість, спеціальний гоночний рокер у кормовій частині дошки забезпечує відмінне ковзання, піднятий ніс дошки перешкоджає ударам об воду у мінливих умовах.

Співвідношення ширини і довжини дозволяє бути дошці вправною і рухливою.

Ударостійка дерев'яна палуба.

Зручний килимок із EVA 3мм у стоячій зоні

Вага дошки 15.10 кг

Красива дошка для людей з вагою до 120кг для веселого проведення часу!

JP Australia SPORTSTAIR Надувний SUP

Розмір 12’6″x29″x6″

Можливо, це найшвидша надувна дошка на сьогоднішній день! Це відмінний компроміс між перегонами та подорожами, вона дуже жорстка, її товщина. 15 см. Відмінно працює на рівній воді, в погану погоду та як даунвіндер.

Надувна дошка Starboard WindSUP

Це унікальний снаряд від Starboard, в якому успішно об'єднався SUP та Windsurf.

Це надувний SUP з можливістю встановлення на ньому вітрила та швертом для стабільності під час навчання. Вона легша і жорсткіша, ніж традиційні надувні дошки, відмінна іграшка для всіх любителів віндсерфінгу та paddle бордингу.

Для тих, хто віддає перевагу хорошому ковзанню і потягу. WindSUP Працює напрочуд добре і має прекрасний ККД.

Абсолютно безпечний снаряд для навчання, з мінімальними витратами на догляд та зберігання, просто спустіть повітря та запакуйте у мішок!

Можливість встановлення степшайби для подальшого використання SUP як дошки для віндсерфінгу з діапазоном вітрил від 4.5 до 7.5 м2 дає можливість охопити весь спектр вітру для новачка, додатковий висувний шверт (57см) для кращої стабільності та зручності при навчанні.

Starboard WindSUP

Значно розширює можливості активного та веселого відпочинку на будь-якій водоймі!

WindSUPing є найшвидшою категорією віндсерфінгу, показуючи швидкий розвиток в останні кілька років.

Характеристика: Starboard WindSUP 11'2"x32" Inflatable Daggerboard

Літраж-330л.Довжина-338см.Ширіна-83.5см.Шіріна хвоста -43.1см.Висота профілю -14.6

Плавник/шверт-Drake Shallow 220мм. + DaggerBoard 57див.

Криниця для плавника/шверта- Fast Box + Clipperbox

Рекомендовані вітрила – 4.5/7.5 м2.

JP Australia RACEAIR Надувний SUP

Розмір 12’6″x25″x6″

Після того, як гонки на надувних SUP стали помітною частиною змагань, ми вирішили створити безкомпромісний гоночний апарат. Після численних тестів ми були задоволені результатами. Характеристики цієї моделі дуже близькі до її карбонових аналогів, але при цьому значно простіші у транспортуванні. Вам ніколи більше не доведеться шукати місце, де залишити свого 4-метрового гоночного монстра. Натомість ви його просто звернете і засунете в рюкзак. Через своє плоске дно, ця 25 дюймова в ширину дошка понад стійка. Жодних більше хитромудрих пристосувань і банджі-лишай, тільки гонки, тільки робота на результат!

Starboard WINDSUP 12'6"x30" INFLATABLE DELUXE

Напевно найшвидший варіант надувного SUP із гладким ковзанням та унікальною формою корпусу.

Характеристика:

Об'єм -302л. Довжина – 386см. Ширина – 78см.

Ширина хвоста - 35.4 см. Висота профілю -14.6

Плавник/шверт - Drake Shallow 220мм. + DaggerBoard 57див.

Криниця для плавника/шверта- Fast Box + Clipperbox

Рекомендовані вітрила – 4.5/7.5 м2.

JP Australia RIVAIR Надувний SUP

Розмір 9'6″x35″x6″

Хочете отримати в глибині материка такі ж захоплюючі каталки, які є у мешканців океанського узбережжя? Справжні та захоплюючі пригоди для вас відкриє нова модель Rivair, яка створена спеціально для підкорення бурхливих річкових вод.

JP витратили багато часу та роботи з райдерами з Франції, США та Австралії, які спеціалізуються на катанні бурхливими річками і прийшли до моделі розмірами 9,6х35х6 з яскраво вираженим рокером у носі, щоб з легкістю прорізати буруни та піну. На думку всіх райдерів, що брали участь у розробці, ширина в 35 дюймів ідеально підходить для такої дошки. Rivair несе на кормі 4 3-дюймові плавці, які чіпко тримають дошку навіть у піні. Плавники незнімні, тому навіть при ударі об каміння та інші перешкоди можете не боятися втратити їх.

Також ми додали в конструкцію можливість встановлення центрального плавця, щоб дошку можна було використовувати як SUP для подорожей та відпочинку. Кільця кріплень розташовані зверху на носі, таким чином можна не побоюватися зачепити ними що-небудь у неспокійній воді. Поряд із кільцем у кормі, ми додали ще 4 кільця на палубі, щоб до них можна було кріпити різні речі, необхідні у поході.

Це нова дошка та новий захоплюючий напрямок у SUP! Спробуй дослідити ті місця, які були доступні тільки каякерам! З цього моменту всі річки чекають на своїх нових дослідників. Спробуй себе стародавніми мандрівниками і першовідкривачами.

—————

* Всі надувні SUP комплектуються кільцем буксирувальним на носі, за яке дошку можна буксирувати на малій швидкості навіть якщо на дошці є людина або інший вантаж.

* Моделі CruisAIR і SportsAIR також обладнані 4-ма кільцями на палубі для кріплення поклажі.

* Усі моделі укомплектовані насосом, рюкзаком та ремкомплектом.

Перейти в каталог