Нові SUP весла від STARBOARD

Нові SUP весла від STARBOARD

Призначення ТИХА ВОДА / СЕРФІНГ
Добре збалансована конструкція лопаті, що має середній двогранний кут, забезпечуючи більшу стабільність та хорошу потужність.

Доступні в п'яти розмірах з урахуванням різних потреб, Ендуро Power розроблений як універсальне весло для хвиль, і гонок на рівній воді. Ендуро це найпопулярніші лопаті даного діапазону за рахунок своєї універсальної жорсткості та чутливості. Ці лопаті використовують наші прорайдери Шон Пойнтер, Ізі Гомез та Зейн Швейцер вибрали собі ці весла в дисципліні для вейврайдингу.

Карбон Superflex має зелений графічний дизайн плюс обрамлені кромкою ABS в тон до кольору лопаті. Лопаті серії Тікі-Тек представлені в блакитному, зеленому, рожевому кольорі.

Технологія пропонує застосування вуглецевої тканини на Бі осьової частини лопаті 60/60 градусів, створюючи надзвичайно легкий клинок. Він зберігає міцність, володіючи при цьому неймовірно хорошими характеристиками Флекс. Леза чудово підходять для обох дисциплін спринти та довгі дистанції. Високий Flex весла допомагає робити потужний поштовх, лезо особливо добре підходить для райдерів, які хочуть захистити свої плечі від травм.

Відмінна інвестиція для серйозних веслярів.

Доступні в різних формах і розмірах.

Перейти в каталог