САП-серфінг: спорт для всієї родини в будь-якій точці земної кулі

 

САП-серфінг: спорт для всієї родини в будь-якій точці земної кулі

Про переваги взятої на прокат в подорож САП-дошки і повного САП-спорядження, а також про можливості використання САП відпочинку в теплих краях для всієї родини.

 


 

Якщо Ви ведете активний спосіб життя, віддаєте перевагу з користю проводити свій вільний час, подорожувати, регулярно займаєтеся спортом, стежте за своїм здоров'ям і фізичною формою, то у Вас є чудова можливість поєднати все це під час занять таким видом спорту, як САП-серфінг. Це - унікальний вид водного спорту, який сподобається як діткам, так і дорослим. Не важливо, яка у Вас фізична підготовка, не важливий Ваш вік, зріст, вага, не потрібні так само спеціально навички, Ви з легкістю зможете освоїти цей унікальний вид спорту, який підкорює все більше і більше людей в усьому світі. Для дітей заняття САП-серфінгом стане відмінною базою для прогресивного катання на кайті, вейку, віндсерфінгу, а поки - це захоплююче проведення часу, як одному, так і разом зі своїми батьками.

up-board family

SUP-серфінг - водний спорт для всієї родини

 

Діти завжди беруть приклад зі своїх батьків, тому якщо Ви станете на САП-дошку і почнете займатися новим видом водного спорту, Ваші діти захочуть повторити це за Вами. Ви зможете весело, цікаво та з користю для свого здоров'я провести час в колі всієї родини!

razil sup jumps1

Відпочинок з користю для здоров'я разом з САП-дошкою напрокат від SportZone

 

Пройшовши всього кілька базових навчальних занять, Ви вже можете борознити морські та річкові простори!

Крім того, займаючись САП-серфінгом Ви постійно будете тримати в тонусі всі м'язи свого тіла, адже отримувану фізичне навантаження під час занять САП-серфінгом можна порівняти з навантаженням, одержуваної під час занять класичним фітнесом.

razil sup ride

Захоплюючий спорт для всієї родини разом з SUP-дошкою напрокат від SportZone

 

Найважливішим елементом спортивного спорядження для занять САП-серфінгом є дошка -САП-борд. Зовні ця плавуча дошка схожа з дошкою для занять серфінгом, однак управління дошкою відбувається завдяки спеціальному САП-веслу.

Все необхідне спорядження для занять САП-серфінгом можна придбати в спеціальних спортивних магазинах, а можна і взяти на прокат. Навіть якщо Ви любите подорожувати по світу, а не тільки вивчати водні простори рідної країни, Ви будете здивовані тими можливостями, які Вам надає взята на прокат САП-дошка.

razil SUP for rent from sz

Прокат САП-спорядження напрокат від SportZone

 

Пріоритети САП-дошки, взятої на прокат для поїздки в подорож:

По-перше, САП-дошки бувають надувні. Це неймовірно зручно, так як в здутому вигляді дошка не займає багато місця! Достатнього одного рюкзака і вуаля - дошка готова до транспортування! Надувна САП-дошка дуже легко надувається за допомогою спеціального насоса, який йде в комплекті з дошкою, і так же легко здувається. А в здутому вигляді, надійно упакувавши дошку в рюкзак (який так само йде з нею в комплекті), Ви можете навіть взяти її з собою подорожуючи літаком. Просто, зручно, комфортно і безпечно! При цьому надувні дошки для занять САП-серфінгом зовсім не поступаються жорстким дошках в своїх функціональних якостях і, що дуже важливо !, в своїй стійкості!

По-друге, взяти на прокат дошку в Україні буде на багато дешевше для Вас, ніж в будь-якій іншій країні! Де Ви хочете провести свою відпустку: на Середземному морі, Червоному морі, Чорному морі, в Таїланді, Південній Америці, Латинській Америці, або поїхати відпочити на річку? Вибирайте будь-яку точку земної кулі і беріть САП-дошку з собою! Вам не треба буде шукати прокат САП-дошок в іншій країні, погоджуватися на всі пред'явлені умови, щоб отримати в прокат дошку, і найголовніше - переплачувати шалені гроші. Маючи свою дошку на відпочинку тільки Вам вирішувати коли, де, кому і скільки кататися на САП-дошці!

По-третє, до вибору САП-дошки на прокат Ви зможете підійти з усією педантичністю і при цьому отримати належну консультацію професіоналів. Збираючись на відпочинок, Ви в спокійній обстановці можете вибрати для себе дошку, спробувати покататися на декількох, щоб вибрати максимально відповідну для себе. Приїжджаючи на курорт, Ви так само можете вибрати для себе САП-дошку в прокатному пункті. Однак свій вибір Ви зможете зробити виключно з тих універсальних дошок, які пропонуються в прокатному пункті. А, як правило, вибір там обмежений. Не завжди там Ви можете знайти саме те, що дійсно підходить саме Вам! Зрештою, Ви ж на відпочинку! Невже Вам захочеться витрачати дорогоцінний час на підбір потрібної дошки для занять САП-серфінгом? Крім того, що Ви будете вибирати виключно з лімітованої кількості прокатного товару, Ви ще й зобов'язані будете прийняти всі висунуті умови прокату. А одним з таких умов може бути катання в спеціально відведеній зоні. Та й час прокату зазвичай обмежена, і Вам треба буде постійно поглядати на годинник і контролювати час.

Однак, крім САП-дошки, кожному спортсмену необхідно при собі мати ще певний набір речей.Не забувайте про це, плануючи свій відпочинок!

 

Якому відпочинку Ви віддаєте перевагу найбільше? І як САП-дошка може допомогти Вам в організації Вашого дозвілля?

Ви здивуєтеся, на скільки різноманітним може бути застосування САП-дошки! Звичайно, спортсменам захочеться поганяти на швидкість, влаштувати змагання між собою або просто ловити хвилі заради задоволення!

up-board surf the wave

Підкорення хвиль на SUP-дошці

 

Це й не дивно, адже для спортсменів дуже важливо завжди тримати в тонусі свої м'язи, безперервно вдосконалювати свої навички і постійно досягати нових результатів. Жорсткості надувних САП-дошок буде досить для постійних активних тренувань!

up-board for rent.girl

Катання на САП-дошці буде тримати в тонусі всі м'язи спортсмена

 

Не варто забувати, що САП-серфінг - це один з видів водного спорту. А спортсменам просто життєво необхідно регулярно підвищувати власну планку досягнень, ставити перед собою нові, більш складні завдання і домагатися їх здійснення, постійно підвищувати свій власний професійний рівень і ставити нові рекорди. Деякі спортсмени впевнені, що САП-дошка - це відмінне спортивне обладнання, яке можна використовувати для тривалих водних експедицій. Наприклад, професійний САП-інструктор Тітус Кодзоман 1 травня 2015 року здійснив досі небачений вчинок - відправився в заплив на дистанцію в 4000 км на 4-х метрової САП-дошці. Не дивлячись на те, що заплив спочатку планувався приблизно на 4 місяці, Тітус зміг взяти на САП-дошку все необхідне для підтримки життя на цей термін.

up instructor titus

UP-Norway-Titus-Kodzoman-Feature-Image

Тітус Кодзоман - норвезький яхтсмен, кайтсерфер, фрідайвер і SUP інструктор, засновник Royal Marine 

 

Ви так само можете сплавлятися по будь-яким річкам на дошці для занять САП-серфінгом. Звичайно, для новачків краще вибирати більш спокійні і невеликі річки, а ось професійні спортсмени можуть себе не обмежувати у виборі річки.

up river

Сплав по річці на дошці для занять SUP-серфінгом

 

Якщо тривалі експедиції і сплави по річці - це не для Вас, тоді використовуйте САП-дошку по-іншому: приєднайте дошку до водного катеру і прокотиться з вітерцем! При цьому дуже важливо, щоб Ви вміли плавати! Якщо ж Ваша дитина попросить Вас покатати його на САП-дошці, приєднаній до катера, бажано забезпечити його рятувальним жилетом. Навіть якщо Ваша дитина вміє відмінно плавати, краще зайвий раз перестрахуватися і дотриматися всіх правил техніки безпеки. Якщо ж Ви будете катати дитину при невеликій швидкості катера, рятувальний жилет теж не буде зайвим.

up-board kid

razil fun for kids

SUP-серфінг - це не тільки корисно, а й весело

 

А може Вам просто не хочеться засмагати на пляжі серед великої кількості людей? Якщо Ви хочете тиші, спокою і усамітнення, Ви можете з комфортом засмагати на своїй САП-дошці! Попливи на дошці на будь-яку бажану для Вас відстань і засмагаєте в ідеальних для Вас умовах.

razil sup lie in the sun

Загоряйте на воді замість пляжу разом з SUP-дошкою напрокат від SportZone

 

Так як надувна САП-дошка досить містка і дозволяє перевозити вантаж певної ваги, надійно кріпиться на борту дошки, то Ви можете взяти з собою всі необхідні речі. Адже ви берете з собою на пляж рушник, сонцезахисний крем, окуляри і панамку, фотоапарат, мобільний телефон, книгу і інші речі! Все це Ви можете запросто взяти з собою на САП-дошку, місця вистачить з лишком! Крім того, якщо Ви плануєте тривалий час знаходиться на водній поверхні і не припливати до берега, то Ви можете взяти з собою на САП-дошку міні-холодильник з напоями! Дуже практичний і продуманий крок!

razil things on sup

Прокат САП-спорядження напрокат від SportZone

 

Любителів риболовлі так само чекає приємний сюрприз. Широка САП-дошка поводиться більш стійко і стабільно на воді, ніж надувний човен! Надувну САП-дошку дуже легко транспортувати, кут огляду на дошці на багато ширше і вудку закидати простіше, стоячи на дошці.

Однак крім спокійного відпочинку і отримання сонячних ванн, у Вас є ще безліч можливостей використання взятої на прокат САП-дошки. Оскільки Ви можете взяти з собою на САП-дошку все, що може Вам знадобитися протягом цілого дня, так чому ж не зробити невелику воднупрогулянку? Ознайомитися з місцевими пам'ятками можна не тільки здійснюючи піші прогулянки! На багато цікавіше і оригінальніше буде досліджувати нові околиці, стоячи на надувний САП-дошці посеред водної гладі. Ви отримаєте масу позитивних емоцій від здійснення такої унікальної прогулянки.

up tour river

Водні прогулянки по околицях на дошці для занять SUP-серфінгом

 

Управляти надувною САП-дошкою неймовірно просто, тому Ви з легкістю зможете самостійно зафіксувати кожен момент своєї незвичайного подорожі.

razil selfie

Створюйте більше пам'ятних знімків разом з SUP-дошкою напрокат від SportZone

 

У будь-яку подорож на САП-дошці можна відправлятися не поодинці, саме тому існує маса варіантів незабутнього проведення часу. Наприклад, у Вас є чудова можливість влаштувати романтичну прогулянку з коханою людиною. Такий день запам'ятається Вам надовго!

up-board romantic1

Влаштовуйте романтичний відпочинок на дошці для занять САП-серфінгом

 

Ні для кого вже давно не секрет, що вода - це чудова терапевтична середовище, що дозволяє розслабитися всьому організму людини. Після освоєння азів катання на САП-дошці і навчання тому, як необхідно керувати цією дошкою, Ви можете відкрити для себе новий вид спорту, що набирає величезну популярність з кожним днем, - йогу на САП-дошці.

razil sup fit 1

razil sup fit 2

razil sup fit 3

Займайтеся йогою на SUP-дошці напрокат від SportZone

 

Відсутність хвиль на воді - це ідеальні умови для занять йогою на САП-дошці, адже здійснюючи асани на воді Ви зможете відмінно попрактикувати концентрацію і балансування. В результаті заняттям таким незвичайним видом спорту, Ви чудово і з користю для здоров'я зможете провести час на свіжому повітрі, поліпшити поставу, розвинути вестибулярний апарат і зміцнити нервову систему.

razil yoga

Займайтеся йогою на SUP-дошці напрокат від SportZone

 

Крім йоги, внутрішній спокій можна знайти під час медитації. У тихій, спокійній обстановці дуже легко Ви зможете розслабитися, сконцентруватися на своєму внутрішньому світі, відключити емоції і думки, повністю ізолювавшись від міської суєти, яка оточує Вас день у день. Перебуваючи одночасно у владі двох найрухливіших стихій - води і вітру, Ви зможете знайти гармонію зі своїм власним внутрішнім світом.

up meditation

Медитуйте на водній гладі далеко від міської суєти, використовуючи для цього SUP-дошку

 

Якщо Ви не любитель спокійного і тихого відпочинку, тоді збирайтеся зі своєю компанією і влаштовуйте різноманітні розваги та змагання на своїх САП-дошках!

razil sup jumps2

Відривайтеся по повній разом з SUP-дошкою напрокат від SportZone

 

Пірнайте з САП-дошки, влаштовуйте змагання, гонки, придумуйте конкурси, змагайтеся в тривалості запливів або подоланої дистанції за певний відведений час!

Більше інформації щодо можливостей, які може надати САП-дошка, Ви можете отримати з серії статей на тему «Напрями САП-серфінгу», наданих на нашому сайті: Частина1, Частина2.

Ваша фантазія і безмежні можливості використання надувної САП-дошки допоможуть Вам відмінно провести своє дозвілля.

up is funny

SUP-cёрфінг - це весело

 

PS. Особливу подяку висловлюємо клієнтам нашого магазину за надані фотографії з їх поїздки в Бразилію з взятої на прокат САП-дошкою JP-Australia на нашому сайті sportzone.com.ua.

 

 

Перейти в каталог