Як доглядати за неопреновим гідрокостюмом

 

Як стежити за неопреновим гідрокостюмів

  • Дуже важливо обполіскувати і мити костюм прісною водою після використання в морській (солоній воді). При постійному використанні в солоній воді, можна обходитися без особливого опріснення, але тоді не треба допускати абсолютного висихання костюма між катанням. Тому, що при висиханні сіль кристалізується і руйнує неопрен.

  • Обов'язково промивайте костюм чистою водою після занурення в забрудненій воді краще використовувати спеціальний шампунь для неопрена який видаляє бруд і перешкоджає утворенню мікробів викликають гниття і неприємний запах.


     

  • Не сушіть костюм під прямими сонячними променями або поблизу від нагрівальних приладів це дуже згубно діє на неопрен.

  • Намагайтеся не перегинати костюм і не допускати постійних складок або розтягувань при зберіганні і транспортуванні дані складки потім не розпрямляються і на їх місці з'являються тріщини.

  • Зберігати гідрокостюм треба на вішалці з широкими плічками.

  • Прання та догляд за гідрокостюмів
    Регулярна прання з шампунем для гідрокостюмів запобіжить руйнування гідрокостюма хлором і сіллю і надовго збереже зовнішній вигляд і відчуття нового гідрокостюма.
    Знайдіть дві великих чистих ємності: один для прання, а інший для дезодорування.
    Крок 1: Наповніть обидва контейнера достатньою кількістю теплої або холодної води, щоб занурити в неї свій гідрокостюм. В першу ємність додайте потрібну кількість шампуню. Для додаткового кондиціонування при пранні гідрокостюма, додайте в розчин невелика кількість силіконового мастила Silicone Pump.
    Крок 2: Як слід потріть свій гідрокостюм, щоб видалити сіль, хлор, піт, сечу і інші відкладення. Регулярна прання зберігає еластичність гідрокостюма, його яскраві кольори і полегшує надягання.
    Крок 3: Щоб видалити з вашого гідрокостюма залишилися запахи і бактерії, додайте в другу ємність дві кришечки (15 мл), що знищує запахів MiraZyme. При стійкому запаху нанесіть знищувач прямо на проблемне місце з пляшечки зі спреєм.
    Крок 4: Занурте гідрокостюм, щоб намочити його повністю. Вийміть з ємності і не обполіскуйте.
    Крок 5: Повісьте гідрокостюм сохнути на гнучку вішалку для гідрокостюмів з м'якою обшивкою. Під час сушіння діє знищувач запахів, поглинаючи органічні речовини, такі як волосся, цвіль, грибок, водорості, бактерії, забруднення, відходи та сечу. В результаті ваш гідрокостюм звільниться від будь-яких запахів.

Нагадуємо, що гідрокостюм - це одна з найважливіших частин екіпіровки, для заняття активним спортом на воді але є ще багато дрібних деталей на які варто звернути вашу увагу ці речі зроблять ваш відпочинок на воді більш комфортним.

Перейти в каталог