Кращі розкішні місця для сімейного віндсерфінгу в Європі на 2019 рік

Кращі розкішні місця для сімейного віндсерфінгу в Європі на 2019 рік - на думку Planet Windsurf Holidays Віндсерфінг - може бути відмінним сімейним хобі. Дорослі і діти можуть отримати насолоду від відпочинку на воді, навчиться навичкам і відмінно провести час. І навіть якщо один або кілька членів сім'ї вважали за краще б залишатися поза віндсерфінгу, на пляжі або в колах курорту завжди є чим зайнятися. Крім того, ви можете поєднувати сімейний відпочинок з розкішними номерами, з вишукані страви, прекрасні види і цілий ряд інших зручностей. Саме тому Planet Windsurf Holidays надав нам п'ять кращих розкішних сімейних місць для віндсерфінгу в Європі на 2019 рік. Martinhal, Португалія

В готелі є широкий спектр розваг для пар і сімей, і, як перший п'ятизірковий елітна нерухомість в регіоні Сагреш, Мартінхал відповідає всім вимогам. Цей курорт для сімейного відпочинку, оточений національним парком і з приголомшливим видом на Атлантичний океан, також ідеально підходить для віндсерфінгу. Пляж знаходиться прямо поруч з курортом, з зонами сімейного навчання, що робить його безпечним для початківців. І з більш ніж 300 сонячними днями в році і регулярними вітрами, гарними пейзажами, чудовими умовами.

Martinhal Portugal

Limnos, Греція

Лемнос - це незаймані місця з прекрасними пляжами і традиційними селами, які уникають надмірностей грецького туризму. Локація Keros Bay пропонує відмінне поєднання гладкою води, чопа і хвиль - все на одному пляжі. А завдяки відмінним вітровим умовам і теплій воді протягом всього літа, це відмінне місце для розкішного сімейного відпочинку.

Limnos 2

Fuerteventura, Іспанія

Фуертевентура, другий за величиною з Канарських островів, є одним з найвідоміших в світі місць для віндсерфінгу. Для істинної розкоші вирушайте в Corralejo, де ви можете знайти єдиний п'ятизірковий розкішний готель на острові. Це північне частина острова - найкраще місце для віндсерфінгу на острові з червня по вересень. Ця локація не така рвучка, як південні частини острова, що робить його більш відповідним для сімейного відпочинку.

Fuerteventura

Sardinia, Італія

Порто Полло розташоване в самому вітряному місці на Сардинії, з білосніжними піщаними пляжами і чистою водою, що нагадують Карибський басейн. Це лише дві години від Великобританії прямим рейсом. Тут також є вибір п'ятизіркових готелів, в тому числі Hotel Capo D'Orso і Valle Dell Erica, а також безліч інших розкішних готелів. Залив знаходиться в декількох хвилинах їзди від комплексу, в ньому достатньо місця для любителів віндсерфінгу всіх рівнів. А дюни пропонують безліч укриттів від вітру, щоб члени сім'ї, які не займаються серфінгом, могли насолоджуватися навколишньою обстановкою.

Sardinia

Karpathos, Греція

Chicken Bay в Карпатос - ідеальне місце для початківців і дітей, щоб безпечного навчання. А також відмінно підходить для сімей, пропонуючи величезний вибір інших розваг, в тому числі чудові маршрути для катання на гірських велосипедах і фантастичні спуски. Для більш просунутих райдерів є Gun Bay. Це місце з сильним вітром і гладкою водою біля берега. Ви також можете зайнятися серфінгом в Райському затоці, де відмінний вітер, а ідеально рівна вода означає, що умови чудові.

karpathos windsurf

Перейти в каталог