У статті надається короткий огляд і результати тестування моделі слаломної дошки для занять віндсерфінгом Fanatic Falcon TE 114L 2017.

Fanatic-Falcon-681px


 

Побіжний огляд Fanatic Falcon TE 114L 2017

Fanatic Falcon TE 114L 2017 - це одна з трьох нових дизайнів в лінійці дощок Fanatic Slalom TE на 2017, створення яких керувалося використанням перевірених і оцінених гідно характеристик гоночних дощок. Ці дошки доступні в таких діапазонах: 99, 121 і 129. З використанням багатьох аналогічних атрибутів дизайну, які притаманні іншим слаломним дошках, дизайн дошки Fanatic - це чистісінька витонченість і неперевершене досконалість. По-перше, у дошки неймовірно гладкий і пропорційний контур з паралельними рейками, розташованими між закругленими носової і хвостової частин виробу. Як і слід було очікувати, дошка володіє виразними контурами ... і, на відміну від складно сконструйованих хвостових частин слаломних дощок своїх конкурентів, Fanatic підтримує високий рівень своїх виробів і не змінює гладку округлу форму хвостовій частині своїх дощок на всіх етапах її вдосконалення. Дошки Fanatic не стараються наслідувати своїх конкурентів, прагнучи до аналогічних розмірів. Вони дотримуються своїх власних розмірів. З опущеною платформою і «ергономічним дизайном контурів», дошка Fanatic сконструйована з урахуванням надання максимального комфорту і контролю райдеру. Це дозволяє дошці бути достатньо конкурентоспроможною і переважати над іншими дошками своїми функціональними особливостями в складних умовах. Для кращого співвідношення ваги і жорсткості дошки, в її конструкції була використана технологія Biax Carbon Sandwich і чудові брендові стрепи Premium. Дошки Falcon TE 114L 2017 на багато тонше ніж ті, які надані в інших діапазонах лінійок Fanatic, але, тим не менш, вони забезпечують хороше зчеплення з водою. Крім того, на дошці використовується додатковий матеріал EVA в центрі задньої панелі, завдяки чому ноги райдера розташовуються злегка вище і забезпечують більший комфорт для спортсмена під час його тривалого катання.

 

Fanatic Falcon TE 114L 2017 -1

 

Що професіонали кажуть про бренд Fanatic

Представники бренду Fanatic висловилися наступним чином: «У минулому сезоні ми заявляли, що ви з легкістю можете виграти змагання на наших дошках із серії Falcon і ми не помилялися, оскільки результати гонщиків нашої команди говорять самі за себе. Дошки Falcon компанії Fanatic виграли 4 з 6 турнірів PWA в дисципліні Slalom, престижну гонку для професіоналів і любителів Defi Wind, яка проходила в місті Грюїссан, Франція, і кілька національних титулів. Якщо Ви хочете виграти - прокотитеся на дошці для чемпіонів ».

 

Fanatic Falcon TE 114L 2017 -2
 

 

Характеристика Fanatic Falcon TE 114L 2017

Як тільки Falcon TE 114L 2017 відчуває енергію райдера, вона приймає її і прагнути до руху. Звичайно, це одна з найперших моделей цього сезону, однак дошка здатна надати віндсерферів досить звичне відчуття під ногами, ремені для кріплення ніг дуже легко надягають і стійка ніг досить знайома і зручна. Дошка спокійна і чуйна, вона прискорюється плавно і досить активно, залишаючись при цьому високо на поверхні води. З огляду на все це, Falcon TE 114L 2017 характеризується як найкраща, побіжна і ефективно керована завдяки своєму плавника дошка. Звичайно, необхідно витратити певну кількість часу на експериментування з установкою плавця на дошці відповідним чином, щоб досягти правильного балансу. Однак витрата деякого часу варто того, щоб забезпечити відмінний хід дошці Falcon. У міру того, як умови катання будуть змінюватися, вироблені установки можуть бути злегка змінені для збереження контролю над цією дошкою. Додаткова потужність дошки, яка поставляється їй завдяки вітрила, фактично забезпечує більш низьке положення дошки на воді. Це, безсумнівно, слаломна дошка, яка може бути використана для подолання великих відстаней на великих швидкостях, проте бажання Falcon надати райдеру чудовий контроль, зробило з неї ще й відмінну рекреаційну дошку.
Fanatic Falcon TE 114L 2017 відмінно виконує будь-які технічні маневри і при цьому нею легко керувати, тому ця дошка цілком приваблива навіть для самого вимогливого віндсерферів. Під час виконання повороту через фордевінд, Falcon відмінно входить в поворот, упевнено управляється і повертається з відмінною силою.

 

Fanatic Falcon TE 114L 2017 -3
 

 

Висновок

Коли мова заходить про слаломних дошках Falcon, то немає ніяких сумнівів, що вони мають «королівської поведінкової манерою» і Fanatic Falcon TE 114L 2017 - не виняток. Завдяки своїй високій чутливості і комфорту, який забезпечується для райдера, Fanatic Falcon TE 114L 2017 буде кожен раз доставляти спортсмену неперевершене задоволення своїм технічним перевагою.

 

Перейти в каталог