Тестування слаломної дошки для занять віндсерфінгом JP Slalom 71 113L 2017

Побіжний огляд JP Slalom 71 113L 2017

JP Slalom 71 113L 2017 - третя за величиною слаломна дошка в лінійці дощок JP і, в порівнянні з минулим роком, особливо не змінилася. Фактично, це єдиний дизайн, який залишається незмінним у великій лінійці слаломних дощок 2017 року з літражем від 78 до 131 літрів. Технічні характеристики і особливості слаломної дошки JP Slalom 71 113L 2017 явно вражають, тим більше, що вони були вдосконалені в інших моделях серії. Будучи короткою і компактною, дошка зберігає у своїй конструкції велику ширину хвостовій і носової частин, а гострі, мінімально підігнуті перила розташовані паралельно контуру дошки. Одна з чудових особливостей JP Slalom 71 113L 2017, незважаючи на те, що вона стосується хвостової частини дошки, полягає в тому, що наявність декількох профілів по суті створюють два різних контуру хвоста. Широка дошка дозволяє встановити на дошці великий плавник, що надає дошці краще прискорення, яка є легшою і більш швидку їзду. Звужена форма хвостової частини дошки зменшує її омивається поверхню і надає райдеру більший контроль, який спортсмен зміг би отримати під час катання на набагато меншій дошці. Безумовно, JP Slalom 71 113L 2017 володіючи досконалим дизайном хвостовій частині, невеликим поглибленням в носовій частині і спеціальної доріжкою для ніг, виглядає як потужна гоночна машина. Дошка оснащена брендовими стрепа Velcro, які володіють додатковою неопренової стінкою зі внутрішньої сторони, що надає ще більший комфорт віндсерферів.

JP Slalom 71 113L 2017-1

Що професіонали кажуть про бренд JP

«Компанією JP що раніше не додавалося більше зусиль для розвитку лінійки слаломних дощок. Вернер Гніглер (Werner Gnigler) створив більше прототипів, ніж будь-коли раніше. Наші найкращі гонщики на чолі з професійними віндсерферів Malte Reuscher і Nico Warembourg відчували дошки JP в різних умовах і на різних водах по всьому світу для того, щоб переконатися, що вони можуть відмінно себе вести в будь-яких умовах. Було здорово усвідомити, що працьовитість і мотивація команди при створенні JP були цілком і повністю виправдані ».

JP Slalom 71 113L 2017-2
 

Характеристика JP Slalom 71 113L 2017

Завдяки своїй плоскої поверхні і широкої хвостовій частині в поєднанні з великим швертовим колодязем за щоглою, у райдера створюється враження, що він стоїть на дошці з дуже великим підйомом, хоча насправді JP розташована в досить низькому положенні на воді . Проте, коли вітер наповнює вітрила і Ви невпевнено стоїте на ногах, положення дошки миттєво змінюється. Вона починає прискорюватися, підніматися над поверхнею води і з великою швидкістю підкорювати хвилі. Не дивлячись на те, що стрепи знаходяться прямо на краях дошки, таке розташування і ідеально підібраний матеріал для поверхні дошки забезпечують в сукупності чудову тягу і комфорт. Ефективно ковзаючи на водній поверхні, JP Slalom 71 113L 2017 поводиться швидко і вільно, балансуючи на воді без особливих зусиль віндсерферів. Група спортсменів, яка проводила тестування дошки зробила висновки, що, фактично, намагатися чинити тиск на дошку марно, це призводить до зворотних результатів. Замість цього, розслабтеся і дайте можливість дошці самостійно зробити свою роботу. Прийміть «більш пасивну» вертикальну позицію на дошці і насолоджуйтеся відмінною швидкістю і ковзанням дошки на воді. Надаючи райдеру відчуття компактності під ногами і відмінною чуйності, слаломна дошка компанії JP 71 на 113л 2017 без особливих зусиль здатна змінити напрямок вітрила і з комфортом пройти необхідну відстань. Команда віндсерферів, тестуються дошку, була вражена тим, наскільки великі дистанції здатна з легкістю долати тестована дошка. Стійкість дошки на воді залишалася непохитною незалежно від сили вітру або стану води. JP Slalom 71 113L 2017, завдяки своїй низько опущеною носової частини, плавно ковзає по поверхні води, даючи можливість райдеру зловити черговий порив вітру і при цьому продовжувати прискорюватися. Під час здійснення повороту через фордевінд, дошка відмінно реагує на всі рухи віндсерферів і при цьому залишається повністю контрольованою. Cлаломная дошка компанії JP 71 на 113л 2017 надає райдеру відмінне відчуття і зворотний зв'язок під час катання, плавно реагуючи на зміни радіуса при повороті через фордевінд.

JP Slalom 71 113L 2017-3

Висновок

Компактна і потужна дошка JP Slalom 71 113L 2017 володіє неймовірно живою природою, яка в початковій стадії приховує свою спокійну манеру поведінки і неймовірне положення на воді. Відмінно реагуючи на більш розслаблене катання спортсмена, дошка чудово реагує на будь-які рухи райдера, тому Ви не будете розчаровані!

Перейти в каталог