Тестування слаломної дошки для занять віндсерфінгом RRD X-Fire V9 LTD 114L 2017

Огляд RRD X-Fire V9 LTD 114L 2017

X-Fire в 2017 році надає на ринку спортивного інвентарю свій дев'ятий цикл з п'ятьма «абсолютно новими проектами», один з яких - це X-Fire V9 LTD на 114л. Мінімалістське графічне зображення на дошці V8 була використана і в новій моделі, щоб надати дошці непомітний і нескладний на перший погляд дизайн: нанесення криваво-червоного кольору в носовій частині дошки і пофарбовані в оранжевий колір контури. Однак, якщо придивитися ближче, то не такий вже і простий дизайн у RRD X-Fire V9 LTD 114L 2017. У хвостовій частині і вздовж більшої частини самого виробу використовується досить щільний матеріал, в носовій частині і в області доріжки для ніг спортсмена знаходиться невелике заглиблення , яке доходить аж до стрепа. Не дивлячись на те, що були зроблені деякі зміни в рокера, конфігурації корпусу дошки і її країв, були здійснені два дійсно істотних змін. Перше полягає в розробці нової форми контуру дошки, що забезпечило покращений баланс слаломної дошці на воді і збільшило рівень легкості і комфорту райдера під час катання. Друга істотна розробка RRD X-Fire V9 LTD 114L 2017 полягає в наявності нових «суперефективного і агресивних» вирізів в хвостовій частині дошки для поліпшеного виходу з води. Ці поліпшення, безумовно, змогли створити найкращий контур для дошки, а верхній, багаторівневий матеріал, використаний на дошці, охоплює більшу частину поверхні всього виробу. У комплект до дошки входять стрепи Da Kine Velcro, верхня захисна оболонка дошки складає 10 мм, в хвостовій частині вироби додатково використовується композиційний полімерний матеріал EVA для того, щоб пальці віндсерферів розташовувалися вище і спортсмену надавався більший комфорт. Ще одним значним доповненням в X-Fire V9 в 2017 році стало його готовність до використання фольги в своїй хвостовій частині поряд з додатковими вставками з карбонового стрингера, щоб додати дошці максимальної стресостійкості на воді.

 

RRD X-Fire V9 LTD 114L 2017-1
 

 

Що професіонали говорять про X-Fire V9

«Постійні пошуки ідеальної сучасної гоночної дошки привели до народження нової вибухової слаломної дошки X-Fire V9. Незліченні години, витрачені на розробку дизайну дошки, і невпинне тестування дошки в різних точках земної кулі нашої команди професійних гонщиків були зібрані воєдино, щоб створити нову сучасну дошку, що відповідає найвищим вимогам райдерів. Тестування дошки вироблялося при великих хвилях і сильних вітрах на Мауї і Тенеріфе, в Південній Африці та Ізраїлі, а так само при незначному вітрі на рівній водній гладі озера Гарда (Італія) і в Римі. Таким чином, команда RRD на чолі зі знаменитими віндсерферів Арнон Даганом (Arnon Dagan), Андреа Росаті (Andrea Rosati) і Енріко Марроті (Enrico Marroti) перевірили максимальну потужність, яку може надати RRD X-Fire V9 LTD 114L 2017 ».

 

RRD X-Fire V9 LTD 114L 2017-3
 

 

Характеристика RRD X-Fire V9 LTD 114L 2017

Забезпечуючи відмінне рівновагу під час спокійного катання, RRD X-Fire V9 LTD на 114л 2017 поводиться дуже стійко на воді, спокійно і плавно реагує на додавання потужності під час прискорення. Хоча під час катання при незначній силі вітру X-Fire відчуває себе злегка дискомфортно, прагнучи більше енергії і драйву. Однак, у міру збільшення вітру, біля дошки збільшується сила руху і вона здатна більше проявити свої можливості. Борознячи водну поверхню з неймовірною силою, дошку поглинає величезна міць і вона активно балансує на воді. Найбільш вражаючою характеристикою слаломної дошки X-Fire V9 LTD на 114л 2017 компанії RRD група спортсменів, яка проводила тестування, виділила її гладкий стиль їзди. Навіть в найсуворіших умовах катання, дошка виявилася здатною пом'якшувати їзду від ударів і при цьому вести себе досить тихо. Дошка також неймовірно легко контролюється, добре балансує між плавцем і щоглою. Безсумнівно, величезну роль в цьому відіграє модернізована коробка для плавця дошки X-Fire, яка з усіх групи дощок X-Fire можна назвати найбільш просунутою. Для того, щоб особисто переконатися в легкому управлінні дошкою, райдеру необхідно поекспериментувати з вибором підходящої для його катання пози, враховуючи характеристики RRD X-Fire V9 LTD 114L 2017. Дошка відмінно реагує на всі експерименти віндсерферів. Те ж саме можна сказати і про здійсненні повороту через фордевінд: слаломна дошка X-Fire V9 LTD на 114л 2017 компанії RRD більш, ніж підходить для цього. У міру того, як збільшувався вітер і умови катання ставали більш суворими, віндсерфери, які проводили тестування дошки, все більше покладалися виключно на поведінкову манеру дошки і, в результаті, були вражені її функціональними можливостями. Виконання повороту через фордевінд малює аналогічну картину, X-Fire, отримуючи певну потужність від віндсерферів, продовжує відмінно балансувати і розподіляти отриману силу.

 

RRD X-Fire V9 LTD 114L 2017-2
 

 

Висновок

Забезпечуючи неймовірно гладке ковзання, RRD надає неперевершений рівень контролю, даючи можливість райдеру зосередитися на своєму катанні і ще більше відчути весь потенціал дошки.

 

 

 

 

 

Перейти в каталог