Тестування слаломної дошки для занять віндсерфінгом Tabou Manta 71 116L 2017

Побіжний огляд Tabou Manta 71 116L

2017сезоні 2017 Manta була значно змінена, а незліченна кількість створених прототипів змогло завоювати увагу приголомшливою команди слалому PWA і схвалення чемпіона світу, одного з найвідоміших віндсерферів Росса Вільямса (Ross Williams). Як і раніше з дошкою 85, Manta 71 був повністю перероблена. Творці дошки приділили особливу увагу на прискоренні цієї слаломної дошки, управління її носовою частиною і можливістю здійснювати поворот через фордевінд. На відміну від багатьох інших тестованих слаломних дощок, один з розробників Tabou Manta 71 116L 2017 Фаб'єн Воленвейдер (Fabien Vollenweider) утримався від створінь невеликих поглиблень в дошці, віддавши перевагу плоскій поверхні. І, як результат, поверхня слаломної дошки Manta плоска з товстим профілем в хвостовій частині вироби і невеликим куполоподібна килимками для ніг. Manta 71 116L 2017 від компанії Tabou - одна з найбільш тонких слаломних дощок сезону 2017, яка дозволяє ногам райдера відчути повний контроль над дошкою. І, як завжди, кубічний малюнок забезпечує дошці чудове зчеплення. У Manta 71 116L 2017 дуже цікавий дизайн, що поєднує в собі надзвичайну агресію, необхідну для першокласних гонок, а так само необхідні характерні риси для катання в стилі фрірайд. Наприклад, новий трирівневий дизайн в хвостовій частині дошки - це сама по собі підприємлива і складна конструкція. Крім того, стрепи дуже великі і м'які, тому ногам віндсерферів буде дуже комфортно. Специфічна форма дошки Manta - від плоскої носової до прямої хвостовій частині - забезпечує дошці відмінну балансування і продуктивність на воді, а віндсерферів - чудовий контроль.

Tabou Manta 71 116L 2017 - 1
 

Що професіонали кажуть про бренд Tabou

Представники бренду Tabou висловилися наступним чином: «Величезні зміни в контурах дошки, лініях рокера і поліпшена, більш потужна форма днища стали наслідком створення більш прямої дошки. Нова форма хвостової частини дошки, як і форма всієї конструкції дошки в цілому, надає райдеру кращий контроль над дошкою, ніж було з аналогічними моделями минулих сезонів. І все це було досягнуто розробниками дошки без втрати єдиного надзвичайного важливого елемента управління слаломної дошкою ».

Tabou Manta 71 116L 2017 - 3
 

Характеристика Tabou Manta 71 116L2017

минулих сезонах спортсмени, які проводили тестування дощок компанії Tabou, були вражені тим, що був недопрацьований потенціал дощок Manta, що особливо позначалося на їх швидкості. Тому потрібно чималих зусиль, величезна стійкість і витривалість, щоб довести ці дошки до бажаного досконалості. Однак, в сезоні 2017 це дійсно вдалося зробити! Виробникам Manta 71 116L вдалося в 2017 році створити дошку, яка повністю зосереджена на контролі! Віндсерфери, які тестували Tabou Manta 71 116L 2017, висловилися після тестування наступним чином: «Не зрозумійте нас неправильно, слаломну дошку Manta, як і раніше, можна назвати гоночної дошки« з вогником », здатної перемогти в будь-якій гонці. Тільки тепер створюється враження, що новий дизайн дошки дає їй сили виконати всю роботу на змаганнях самостійно. Дошка рідко ексцентрично літає на своєму плавці або погано поводиться на воді ». На енергійної дошці, яка відмінно поводиться під ногами, Ви дійсно можете кататися на бурхливих морських водах з упевненістю, що дошка буде стабільно і безпечно триматися на воді, танцюючи на гребенях хвилі, а не злітаючи над ними з побоюванням. Якщо сказати, що Manta 71 116L 2017 від компанії Tabou - це дошка для гонок у вільному стилі, то це було б просто «надання ведмежої послуги» для дошки, так як в професійних руках дошка може показати вищий клас! І, тим не менш, Manta стала більш доступною в новому сезоні завдяки її новознайденої балансу і зручної позиції райдера на платформі. Хвостова частина дошки має достатній об'ємом і шириною, завдяки чому забезпечується миттєвий відгук дошки під ногами віндсерфінгу, а вузька носова частина вироби знаходиться низько на воді і легко ковзає по воді. Килимки для ніг райдера розташовані далі на дошці Tabou Manta 71 116L 2017, ніж на аналогічних моделях попередніх сезонів. І, як виявилося, таке розташування килимків - дійсно зона найкращого сприйняття управління дошкою. Під час випробування слаломної дошки на різних водах, її боки так само низько, впевнено і стійко розташовувалися на воді. Крім того, на товстих колоподібних килимках для ніг, віндсерферів не відчуватимете ні найменшого дискомфорту навіть протягом тривалого катання, так як у його ніг буде відмінна точка опори. Під час здійснення повороту через фордевінд, Tabou Manta 71 116L дійсно змогла вразити в сезоні 2017 своєю неперевершеною гнучкістю, готовністю плавно змінити радіус в середині ходу і своєю неймовірною гладкою поверхнею, що полегшує вихід на поверхню води.

Tabou Manta 71 116L 2017 - 4
 

Висновок

Компанії Tabou в сезоні 2017 вдалося створити чудову, потужну, продуктивну слаломну дошку Manta 71 116L. Балансування дошки і надається нею контроль райдеру робить її ідеальною як для початківця віндсерферів в слаломному стилі, так і для професіонала.

Tabou Manta 71 116L 2017 - 2

Перейти в каталог