Island Tribe – защитные кремы, способные приручить солнце

Стаття розповідає про необхідність використання сонцезахисних кремів, а також про переваги сонцезахисних кремів Island Tribe.

Island Tribe Sun Protection - це клінічний і ретельно вивчений сонцезахисний бренд, що спеціалізується на сонцезахисних кремах для спорту та активного способу життя. У цій статті розмова піде не просто про звичайні сонцезахисні креми, вибір яких величезний в звичайних супермаркетах, ми говоримо про кремах з особливою формулою Island Tribe, які призначені для кожного конкретного користувача. Крему Island Tribe - це відмінний вибір як для тих, хто хоче подорожувати по самим великих хвилях в світі, так і для мам, які шукають природний сонцезахисний крем для своїх дітей.

Сонцезахисні креми Island Tribe досліджуються і розробляються провідними сонцезахисними лабораторіями в Південній Африці та Австралії, а також професіоналами в цій галузі, щоб гарантувати, що розроблені формули відповідають світовому класу. Ви можете самостійно зв'язатися з виробниками Island Tribe для отримання сертифікату і результатів з будь-якого сонцезахисного крему і лабораторія компанії допоможе Вам з технічними деталями та інформацією.

Бренд Island Tribe був заснований в 1992 році з метою забезпечення захисту від сонця яка має відмінні стійкі якості в солоній воді зокрема для серферів і інших любителів водних видів спорту. Асортимент складався тільки з одного Легендарного продукту - прозорого гелю Island Tribe Clear, який до цих пір не знає собі рівних в світі і в конкурентній боротьбі впевнено тримає лідируюче перше місце. Бренд в даний час поширюється в 25 країнах світу.

Лінійка сонцезахисних кремів Island Tribe відрізняється від звичайних сонцезахисних кремів через своїх продуктів CLEAR gel і водостійкості, яку вони пропонують. На додаток до цього лосьйони Island Tribe без ароматизаторів пропонують відмінний захист від УФА і УФБ променів для повсякденного індивідуального користування та сімей з дітьми шукають легкі і надійні засоби від сонця. Island Tribe пишається тим, що володіє самим надійним водостійким сонцезахисним кремом на ринку.

Всі сонцезахисні креми Island Tribe були протестовані в лабораторіях по всьому світу і показали неперевершені результати по водостійкості після чотирьох годин занурення в воду. Креми Island Tribe надають відмінний захист від ультрафіолетового випромінювання і забезпечує максимальний захист для любителів водних видів спорту, спортсменів і дітей, які люблять плавати все літо - всіх, хто регулярно піддається впливу сонця під час активних занять улюбленим водним видом спорту.

Сонцезахисні креми Island Tribe призначені для забезпечення максимального захисту користувача від УФА і УФБ. Більш того, особлива формула крему буде залишатися на Вашій шкірі протягом всієї Вашої активності. Багато брендів стверджують, що володіють водостійкими сонцезахисними кремами. Проте, водна основа крему в воді - це не найкращий сонцезахисний крем, необхідний спеціально для знаходження у воді. Чи не забруднюйте акваторію сонцезахисними кремами на водній основі.

Що таке сонцезахисний крем і з чого він складається
Сонцезахисний крем - це хімічна речовина, яка при місцевому застосуванні захищає шкіру від ультрафіолетових променів. Він працює або поглинаючи ультрафіолетове випромінювання, або відображаючи його. У будь-якому випадку, при правильному використанні, креми здатні утримувати більше кількість ультрафіолету від Вашого тіла. Існують два типи сонцезахисних кремів: органічні і неорганічні (їх також називають фізичними). Органічні сонцезахисні креми були основою комерційних продуктів на протязі багатьох років. Термін «органічний» означає, що ці сонцезахисні засоби складаються, серед усього іншого, з вуглецю і водню. Звичайно, це не означає, що вони зустрічаються в природі. Органічні сонцезахисні засоби являють собою відносно складні молекули, які в деякій мірі вбираються в шкіру.

Найвідомішим сонцезахисним кремом є PABA (параамінобензойна кислота). PABA отримала свою величезну популярність через те, що у значної кількості людей стала причиною появи алергії. На сьогоднішній день більшість продуктів маркуються під назвою «PABA Free», але у багатьох людей все ще виникають проблеми з тим або іншим органічним сонцезахисним кремом. Наприклад, зазвичай використовується органічний сонцезахисний крем Бензофенон (Oxybenzone). Це, ймовірно, одне з найбільш яскраво виражених засобів, пов'язаних з появою побічних ефектів.

Фізичні сонцезахисні засоби насправді є мікроскопічними твердими частинами сонцезахисного крему. У них найбільш часто використовуються такі елементи, як оксид цинку і діоксид титану. У більшості людей оксид цинку асоціюється з білою густою пастою, яку використовують рятувальники. Вважалося, що така паста - це найкращий сонцезахисний крем, але він був косметично неприйнятний і тому використовувався виключно рятувальниками або людьми, болевшими раком шкіри.

На щастя, все змінилося, і тепер Ви можете користуватися прозорими фізичними сонцезахисними кремами. Оксид цинку, наприклад, тепер виготовляється таким чином, що частинки настільки малі, що їх практично не видно. Ці фізичні сонцезахисні засоби називаються мелкодісперснимі порошками, прикладом якого можна назвати Z-COTE (дрібнодисперсний оксид цинку). Виробники сонцезахисних кремів тепер використовують Z-COTE і інші дрібнодисперсні порошки в якості інгредієнтів в своїх сонцезахисних кремах. Оксид цинку є основним активним інгредієнтом в багатьох продуктах по догляду за дитиною і, тому, на протязі тривалого періоду часу вже відомий своїм безпечним використанням і відсутністю алергічної реакції. Тому фізичні сонцезахисні засоби, такі як оксид цинку, ідеально підходять для пляжних продуктів і для таких продуктів, як зволожуючі засоби і засоби для макіяжу, які використовуються кожен день і повинні бути максимально ніжними.

Більшість органічних сонцезахисних кремів блокують тільки UVB-випромінювання. Діоксид титану блокує деякі UVA, а оксид цинку блокує більше UVR, ніж будь-який інший інгредієнт. При покупці сонцезахисного крему Ви повинні вибирати крем як мінімум з фільтром SPF 15 і бажано вибирайте крем, у складі якого присутній оксид цинку.

Вам необхідно наносити сонцезахисний крем приблизно за 20-30 хвилин до виходу на вулицю. Це дає Вашому сонцезахисному крему час «попрацювати» з Вашою шкірою. SPF 2 блокує близько 50% UVR, SPF 10 - близько 85%, SPF 15 - приблизно 95%, а SPF 30 - приблизно 97%. Ось чому більшість медичних працівників сходяться на думці, що SPF 15 цілком достатньо, але найголовніше - використовувати крем правильно. Коли завершується тест SPF, лабораторія тестування використовує кількість сонцезахисного крему, яке становить 30 мл на кожне застосування для всього тіла дорослої людини. Це означає, що середній розмір тюбика в 120 мл прослужить дорослій людині на пляжі всього 4 рази. Якщо Ви проведете на пляжі 4 години і будете, як зазначено в інструкції, наносити сонцезахисний крем кожні 2 години, то тюбика Вам вистачить всього дня на 2, а якщо бути точним - на 4 застосування. Практично ніхто не використовує стільки сонцезахисного крему, а це значить, що практично завжди сонцезахисні креми використовуються в недостатній кількості і люди не отримують ту захист, яка їм необхідна.

Деякі люди намагаються зменшити кількість використовуваного сонцезахисного крему, шляхом використання крему з більш високим SPF. Але мало просто підібрати сонцезахисний крем, треба ще навчитися його правильно наносити.

Тип шкіри
Система типу шкіри - це метод, який зазвичай використовується для оцінки ризику сонячних опіків. Є шість типів шкіри (1-6). Менші цифри відносяться до тих людей, які більш схильні до опіків, а більш високі цифри відносяться до людей з більшим ступенем природного захисту.

Відомо, що светлокожие люди зі світлими очима і веснянками - найбільш чутливі до сонця. А ось темношкірі люди з карими очима - менш чутливі до сонця. Всі інші знаходяться десь посередині. Знову-таки, важливо пам'ятати, що хоч і вкрай важливо уникнути сонячних опіків, але також важливо уникати і більш серйозних ушкоджень, які можуть привести до пошкодження шкіри або навіть раку.

Типи шкіри у людей:

Тип 1 - завжди горить, але ніколи не загоряє.

Тип 2 - шкіра зазвичай горить і загоряє насилу.

Тип 3 - під час засмаги на шкірі можуть бути іноді опіки, а іноді і загар.

Тип 4 - шанс згоріти мінімальний, шкіра завжди загоряє.

Тип 5 - шкіра рідко горить, практично завжди загоряє.

Тип 6 - шкіра ніколи не горить, відмінно загоряє.

Який би у Вас не був тип шкіри, їй все одно потрібен захист під час контакту з активним сонцем, тому подумайте про захист від сонця до того, як почнете упаковувати речі на відпочинок.

Будьте акуратніше, уникайте сонячних опіків

Тип 1 - завжди горить, але ніколи не загоряє.

Тип 2 - шкіра зазвичай горить і загоряє насилу.

Тип 3 - під час засмаги на шкірі можуть бути іноді опіки, а іноді і загар.

Тип 4 - шанс згоріти мінімальний, шкіра завжди загоряє.

Тип 5 - шкіра рідко горить, практично завжди загоряє.

Тип 6 - шкіра ніколи не горить, відмінно загоряє.

Який би у Вас не був тип шкіри, їй все одно потрібен захист під час контакту з активним сонцем, тому подумайте про захист від сонця до того, як почнете упаковувати речі на відпочинок.

Будьте акуратніше, уникайте сонячних опіків

Гель після засмаги Island Tribe Aftersun gel Aloe Vera

Результати тестування сонцезахисних кремів Island Tribe
Сонцезахисний крем Island Tribe SPF gel 50 був протестований в Австралії і результати були позитивними! У той момент, коли Ви входите в воду, робота Вашого сонцезахисного крему починає змінюватися. У воді важлива тривалість і ефективність сонцезахисного крему. Показник SPF для Island Tribe, виміряний через 4 години на воді, склав 59.4. Це - найвищий показник, коли-небудь виміряний в Австралії лабораторіями Ensign Laboratories!

Сонцезахисний крем Island Tribe SPF gel 50

Захисний фактор в сонцезахисний крем

SPF (Sun Protection Factor) - це фактор захисту від сонця. SPF - це речовина, яка поглинає ультрафіолетові промені, щоб уникнути отримання сонячних опіків. Він вимірюється шляхом визначення того, скільки часу потрібно конкретній людині, щоб «згоріти» з сонцезахисним кремом і без нього. Якщо для сонцезахисного продукту потрібно в 10 разів більше часу, то SPF цього продукту дорівнює 10. Якщо часу буде потрібно тільки в два рази більше, тоді SPF в продукті дорівнює 2. Насправді, випробувальні лабораторії не «спалюють» шкіру піддослідних людей, вони просто дають їм достатньо ультрафіолетового випромінювання, щоб шкіра ледь почервоніла. Ця мінімальна доза називається MED (мінімальна доза ерітермального речовини).

Ті цифри (10, 20, 30, 50), які Ви можете побачити на упаковці засобу з SPF - означають різну ступінь захисту. Ці цифри показують приблизний час дії захисного засобу. Наприклад, засіб SPF 10 здатне захищати Вашу шкіру протягом практично двох годин. А засіб SPF 50, в ідеалі, має захищати до 5 годин.

Якщо Ви хочете безпечно засмагати на пляжі, то Вам необхідно захисний засіб від сонця з високим SPF. Сонцезахисні креми з рівнем захисту 10-20 здатні нейтралізувати близько 95% ультрафіолетових променів. Сонцезахисні креми з рівнем захисту 20-50 є практично 100% захисним щитом від негативного сонячного впливу. Якщо Ваша шкіра схильна до обгорання, тоді Вам необхідно використовувати сонцезахисні засоби з SPF 20 як мінімум. Навіть якщо Ви використовуєте сонцезахисний крем з SPF 50, то не думайте, що Вам достатньо лише один раз вранці намазатися кремом і цього буде достатньо, щоб забезпечити Вашої шкіру захист на весь день. Якщо Ви плануєте тривалий час залишатися на пляжі, то свій захист необхідно оновлювати кожні дві години, а якщо Ви любите ще й плавати тривалий час - тоді крем треба наносити частіше.

Використовуйте сонцезахисний крем Island Tribe за 30 хвилин до виходу на сонце і намагайтеся уникати контакту з сонцем з 11:00 до 15:00. Уникайте надмірного перебування на сонці, носіть головні убори і захисний одяг, а також сонцезахисні окуляри з захистом від ультрафіолету. І не забувайте найголовніше - підберіть надійний сонцезахисний крем, щоб уберегти свою шкіру від можливого негативного впливу сонця і тоді кожен день на пляжі або кожен день, присвячений заняття улюбленим видом водного спорту, стане для Вас особливим!

Перейти в каталог