Ремонт заміна застібок BOA в Україні

Ціни на послуги ремонта спорядження

Система швидкого шнурування ВОА ®.
Система ВОА®, це система швидкого шнурування або підгонки розміру. В наш час вона використовується в багатьох снубордичних черевиках, спортивному взутті, трапеціях для віндсерфінгу та кайтсерфінгу, у гірськолижних шоломах, роликах і навіть у бандажах та ортезах.
Вoa ® - унікальна система швидкого шнурування, яка дозволяє простим обертанням спеціального диска зашнурувати або підігнати необхідний розмір. Шнурівку роблять металеві тросики, які ковзають по направляючим. Завдяки цьому затягування відбувається рівномірно, без точок тиску і, при блокуванні диска затягування, не слабшає в процесі використання.

Основні особливості системи Boa ®

•   Миттєве шнурування. Легко, точно і швидко можна зашнурувати і розшнурувати черевики.

•   Системою Boa ®, легко користуватися навіть не знімаючи рукавичок, що особливо важливо за низьких температур.

•   Всі складові системи Boa ® не вбирають воду, бруд і лід, не збільшуючи тим самим вагу.

•   У разі потреби система Вoa ® легко очищається за допомогою простої води.

•   Металеві тросики Вoa ® мають велику міцність і зносостійкість, вони виготовляються з 49 ниток нержавіючої авіаційної сталі, переплетені у зв'язки, які, у свою чергу, переплітаються у великі зв'язки, після чого на них наноситься антикорозійне покриття, що знижує тертя.

Дорогі друзі у Сервісі магазину Sportzone Ви можете швидко та якісно відремонтувати або поміняти практично будь-яку деталь застібки BOA. Троси, механізми, диски тощо.

Дзвоніть по телефону 067 661 99 33

Ціни на послуги ремонта спорядження

Сервіс заміни деталей системи BOA в інтернет-магазині Sportzone.ua , ми пропонуємо швидкий, якісний сервіс по заміні дисків, тросів системи BOA. Відгуки покупців і огляди, детальна консультація. Отримати консультацію ви можете за телефонами 067 661 99 33. Наша адреса Київ, Героїв Дніпра 67а, також ви можете відправити нам виріб який постребує ремонту новою поштою зі всієї України.

Перейти в каталог