Гірськолижні черевики Atomic Hawx 90 W womens ski boots 2016

 Гірськолижні черевики фірми Atomic пропонують величезний вибір черевиків, продуктивність яких забезпечує гірськолижникам надійний комфорт і підтримку на будь-яких гірських схилах, коли б вони не були надіті. Компанія Atomic була заснована в 1955 році Алоїсом Рормозер, а головна штаб-квартира знаходиться в Альтенмаркт, Зальцбург, Австрія. Фірма Atomic протягом багатьох років представляє на ринку різноманітні гірськолижні черевики, з кожним разом розширюючи межі можливостей гірськолижних черевик, пропонуючи відмінну адаптацію до ніг гірськолижникам завдяки індивідуальній посадці, високий комфорт і видатні робочі якості.

aatomic hawx 90 ski boots women 2012 white

atomic hawx 90 ski boots women 2016

Atomic Hawx 90 W Womens Ski Boots 2012

 

Atomic Hawx 90 W Womens Ski Boots 2016

 

Виберіть свою модель з лінійки Atomic Hawx у нас в магазині!

 

Гірськолижні черевики Atomic були ретельно розроблені таким чином, щоб черевики з жіночої колекції могли максимально відповідати жіночої формі ноги і потребам гірськолижниць. 

 

При покупці гірськолижних черевик Atomic, спортсменам буде представлений величезний вибір і широкий спектр гірськолижних черевик для чоловіків, жінок і дітей в залежності від рівня здібностей спортсмена, стилю і жорсткості виробу. Atomic дотримується думки, що при будь-якому спуску і підкорення будь-яких гір дуже важливо мати гарну парою гірськолижних черевик, але черевики ці обов'язково повинні відповідати рівню підготовки райдера і його здібностям. Деякі гірськолижники хочуть просто з комфортом і підтримкою м'яко спуститися з певного схилу, а інші ж, навпаки, вважають за краще наявність жорстких гірськолижних черевик для спусків по жорстким місцевостям на високих швидкостях. Саме тому лінія продукції фірми Atomic настільки різноманітна, щоб кожен міг підібрати для себе саме ті гірськолижні черевики, які будуть підходити саме для нього і його цілей.

 

Універсальні жіночі гірськолижні черевики Atomic Hawx 90 W Womens Ski Boots були спроектовані і призначені для того, щоб забезпечити якісний спуск і контроль за лижами любительками гірських видів спорту, які досягли рівня від середнього лижника до експерта.

 

Відмінні характеристики гірськолижних черевик Atomic Hawx 90 W Womens Ski Boots 2016:

• Легко адаптуються: наявність системи Free / Lock в гірськолижних черевиках дозволяє черевикам легко адаптуватися і забезпечує рухливість завдяки тому, що при сходженнях халяву черевика залишається вільним. 

 

atomic hawx 90 w freelock system

 

• Що володіють функцією запам'ятовування Memory Fit Shell: сенс цієї функції полягає в тому, що індивідуальна термоформовка пластика черевика і пеноматериала внутрішньої частини черевика за лічені хвилини дозволяє черевику адаптуватися до форми ноги спортсменки.

• Що володіють технологією Sole Flex: зона гнучкості на підошві Hawk забезпечує гірськолижні черевики природними лініями згинання, тим самим покращуючи баланс, контроль над лижами і дає можливість краще відчути сніг під час спуску, покращуючи при цьому почуття ковзання. Atomic Hawx 90 W - досить потужні гірськолижні черевики з жорсткістю 90 для експертів і дають можливість в повній мірі відчути управління, опору і контроль в досить-таки агресивної місцевості, при цьому не особливо втомлюючи спортсмена.

atomic hawx 90 w sole flex

 

• Неймовірно теплі: для того, щоб гірськолижні черевики були теплими, творцями черевик використовується спеціальний утеплювач 3M ™ THINSULATE ™. Використання цієї технології дозволяє спортсменові відчувати себе тепло і затишно навіть в найхолодніші січневі дні. Так само, завдяки використанню цього матеріалу, черевики стали легше своїх попередніх аналогів.

atomic hawx 90 w thinsulate insulation

 

• Еластичні: гірськолижні черевики розроблені таким чином, що в разі необхідності зменшити розмір черевиків, кожен елемент черевик також зменшується, не впливаючи при цьому на якість черевиків. Продуктивність черевик забезпечує гірськолижникам необхідну комфортну посадку, щоб у спортсменів була можливість залишатися на схилах протягом усього дня, а шукачам пригод і особливих відчуттів від спусків, продовжити займатися улюбленою зимовим видом спорту в нічний час доби.

• Забезпечує контроль: Atomic Hawx 90 W Womens Ski Boots будуть відмінними гірськолижними черевиками для Вас, якщо Ви шукайте додатковий контроль за своїми спусками, але при цьому легко зможуть адаптуватися до Вашим формам ніг.

• Оснащені: ременем 35 мм і алюмінієвими кліпсами 7000-Series Alu. Приблизна вага одного черевика складає 1931 р

atomic waycarb w 90 toe

 

Спортсмени багатьох країн, для яких дуже важливо якість і багатофункціональність обраного спорядження, а також комфорт при його використання, часто зупиняють свій вибір на продукції фірми Atomic. Так, на Олімпіаді 2006 році більше 80 спортсменів з 20 різних країн світу брали участі в Олімпіаді в спорядженні, виробленим фірмою Atomic і при цьому змогли завоювати 35 медалей. Тому надійність продукції Atomic зовсім не ставиться під сумнів.

 

Перейти в каталог