Ексклюзивні сноуборди і гірські лижі від компанії Indigo

Стаття знайомить з основною стратегією роботи компанії Indigo та створюваною нею ексклюзивною продукцією для гірськолижного спорту та сноубордингу.

indigo bamboo


  Двоє людей із Шварцвальду вже практично три десятиліття радують своїх покупців ексклюзивним гірськолижним спорядженням. Варто відзначити, що своє виробництво фірма розпочала з бамбукових сноубордів, які на сьогоднішній день змогли підкорити багатьох спортсменів у всьому світі.

  Грегора Баєра та Торстена Швабе вважають винахідниками-новаторами у гірськолижному спорті, адже вони змогли створити неймовірний трамплін у виробництві гірськолижного інвентарю. Назву бренд Indigo отримав на честь дітей-індиго, які мають особливі здібності. І ось, на сьогоднішній день компанія Indigo – це світовий бренд, що представляє на ринку гірськолижного інвентарю ексклюзивні сноуборди, гірські лижі та інше спорядження.

 

bski3

  Засновники компанії не ставлять собі за мету максимально розширити спектр продукції, натомість вони зосереджують свою увагу на якості, використанні інноваційних технологій і нового стилю, а не женуться за кількістю продукції, що виробляється. І, як наслідок, компанія Indigo змогла зарекомендувати себе виробником високотехнологічного та мануфактурного обладнання для зимових видів спорту вже після того, як представила свій перший сноуборд на ринку гірськолижного інвентарю.

INDIGO Actionbild 0

  Indigo поєднує в собі чудові відчуття від катання та близькість до природи

  Широке виробництво гірських лиж залежить від кліматичних змін. Сильна зміна кліматичних умов, зменшення кількості снігу та закриття безлічі відомих лижних трас стало наслідком того, що багато компаній-виробників гірськолижного інвентарю замислилися над тим, що виробництво їхньої продукції має бути з мінімальним негативним впливом на навколишнє середовище.

  Саме це стало наслідком того, що багато екологічно відповідальних виробників гірськолижного інвентарю почали впроваджувати у виробництво спеціальні технології обробки бамбука. Саме цей матеріал став використовуватися для створення сердечника гірських лиж та сноубордів, оскільки це більш екологічний та технологічний матеріал. Бамбук надає лижам та сноубордам гнучкість, легкість і, при цьому, неймовірну міцність.

background12

  Бамбук – екологічний, легкий, гнучкий та міцний матеріал для створення сердечника гірських лиж та сноуборду

  Піонером серед гірськолижних компаній, які почали використовувати бамбук у своєму виробництві є німецька компанія Indigo, створена в 1988 році. Компанія Indigo – виробник ексклюзивного гірськолижного інвентарю, що створює свою продукцію вручну, застосовуючи також лазерну обробку матеріалів, розробляючи власні технології та дизайн. Тому не дивно, що ексклюзивне лижне спорядження Indigo неодноразово відзначалося німецькими та міжнародними преміями. Сноуборд, виготовлений з революційного бамбукового матеріалу, був представлений на ринку гірськолижного інвентарю в 2000 році на ISPO Brandnew і відразу зміг привернути до себе величезну увагу і інтерес.

 

bski9 bamboo

 

  Широка лінійка гірськолижного інвентарю з бамбука компанії Indigo вражає своїм достатком: бамбукові лижі, гірські та бігові лижі, бамбукові сноуборди. Після чергового успішного маркетингового ходу компанії Indigo – початку співпраці з відомою компанією Bogner – технологія та дизайн продукції злетіли до неймовірних висот. Використання запатентованої бамбукової конструкції, обрамлення спорядження благородною сталлю, створення нано-прискорюючої ковзної поверхні, використання новаторського покриття під сріблястого пітона, створення футуристичних шоломів безпеки - все це робить продукцію компанії Індіго унікальною, довговічною, неповторною, бездоганною.

   Особливо вражають гірськолижні шоломи від компанії Indigo.

bski2

 

  «Для того, щоб у довгостроковій перспективі якість нашої продукції залишалася на найвищому рівні, ми виробляємо лише обмежену кількість спорядження у нашій колекції за сезон», – каже Торстен Швабе. У січні склад компанії завжди повністю спустошується, тому це дає поштовх до розробки та проектування чогось нового.

  Відданість Грегора Баєра та Торстена Швабе своїй справі така ж велика, як і вже 30 років тому. «Динамізм і дух цієї ідеї сьогодні залишаються колишніми і становлять рушійну силу того, що ми робимо. Щодня ми прагнемо наблизити наші продукти до досконалості з тією ж пристрастю, що й у перший день нашої роботи. Однак найважливіше – це вірити в те, що ви робите і не боятися діяти всупереч громадським очікуванням, так само, як це роблять діти-індиго».

bski5

 

Прибдати ексклюзивну гірськолижну продукцію ви можете в нашому інтеренет-магазині Sportzone.ua, або зателефонувавши по тел 067 661 99 33

Перейти в каталог