Ексклюзивний гірськолижний шолом Crystograph Ski Helmet Titan Edition від компанії Bogner

Один из самых успешных брендов в мировой горнолыжной промышленности создал эксклюзивный горнолыжный шлем Crystograph Bogner Ski Helmet Titan Edition.


 

  Існуюча з 1932 року компанія Bogner давно зарекомендувала себе як компанія зі створення висококласного спортивного інвентарю преміум класу. На нашому сайті представлена різноманітна продукція компанії Bogner: гірськолижні шоломи, гірські лижі, гірськолижні черевики, гірськолижні маски та другий гірськолижний інвентар.

 

  Світовий лідер зі створення спортивного спорядження Bogner вразив своїм новим продуктом, представив титановий унікальний гірськолижний шолом Crystograph. Такий шолом – це поєднання розкоші та смаку нарівні з неперевершеною якістю від компанії Bogner.

 

Crystograph Bogner Ski Helmet Titan Edition 1 

 

  Якщо Ви хочете бути в центрі уваги весь цей сезон навіть на схилах лиж, шикарний титановий гірськолижний шолом Crystograph Bogner Ski Helmet Titan Edition може стати справжнім відкриттям для Вас. Ціна на цей приголомшливий блискучий шолом не маленька, вона становить $19.900, тому цілком очевидно, що лише деякі з найбагатших людей у світі зможуть дозволити собі його придбати.

 

 

Crystograph Bogner Ski Helmet Titan Edition 2

 

  Цей гірськолижний шолом був спроектований головним дизайнером Петрією Квоном (Petria Kwon) та прикрашений 20 000 кристалами Сваровськи. Малюнок по центру шолома виконаний з використанням срібла та кристалів, що робить конструкцію саму по собі жорсткішою. З боків від шолома знаходяться термострази Jet Hematite, а на передній частині виробу шолом інкрустований золотом та чорними алмазами.

 

Crystograph Bogner Ski Helmet Titan Edition 4

Crystograph Bogner Ski Helmet Titan Edition 3

 

  Важко собі уявити, як людина, яка витратить такі нечувані гроші на цей ексклюзивний шолом, одягне такий шикарний витвір мистецтва на гірськолижний схил. Адже падіння під час катання уникнути не вдасться! Звичайно, гірськолижник буде в повній безпеці, тому що шолом дійсно сконструйований відмінно, проте може бути таке, що деякі кристали відпадуть.

 

 

Crystograph Bogner Ski Helmet Titan Edition 5

 

  У будь-якому випадку, якщо Ви можете собі дозволити такий гірськолижний шолом, то кристалічний шолом Crystograph Bogner Ski Helmet Titan Edition безперечно стане найкращим вибором для того, щоб додати трохи блиску у Ваш гірськолижний костюм і гідно гармонувати з Вашими дизайнерськими лижами.

 

Crystograph Bogner Ski Helmet Titan Edition 6

 

Купити ексклюзивний гірськолижний шолом Bogner в інтернет-магазині Sportzone.ua, ми пропонуємо широкий асортимент гірськолижного спорядження преміум сегмента. Фотографії, відео, докладний опис та технічні характеристики, відгуки покупців та огляди, докладна консультація. Отримати детальну консультацію та замовити Купити ексклюзивний гірськолижний шолом Bogner ви можете за телефонами 067 661 99 33, або натиснувши на кнопку "Купити". Також ви можете купити ексклюзивний гірськолижний шолом Bogner нашому шоурумі в Києві або з доставкою по Україні.

Перейти в каталог