Indigo - високотехнологічне і мануфактурне обладнання для зимових видів спорту

Стаття описує ексклюзивні технології, які компанія Indigo використовує під час створення своєї продукції. Особливий акцент у статті зроблено на 1800 Visor та гірські лижі Indigo ACR.


 

Досконалість – це те, чого виробник гірськолижного інвентарю Indigo прагне вже понад 25 років. Досконалість у розвитку, функціонуванні, стилі, виробництві лиж, шоломів, захисних окулярів та сноубордів. Досконалості потрібне пристрасне захоплення та вибух почуттів! Тому високотехнологічні матеріали, які використовують для створення гірськолижного інвентарю компанією Indigo, обробляються вручну з неперевершеною увагою до деталей. Саме це і є початком для впровадження інноваційних процесів у виробництво, наслідком яких є такі нововведення, як технологія 1800 Visor, використана для виробництва гірськолижних масок  Indigo, і модель лиж ACR. Отже, мюнхенська компанія, орієнтована на зимові види спорту, забезпечує гірськолижнику новий погляд та нові можливості на схилі.

 

slide2

 

Технологія, що відкриває нові можливості у гірськолижному спорті

 

  Технологія 1800 Visor і виготовлені вручну гірські лижі Indigo ACR - це те, що якнайкраще відображає стиль компанії Indigo. Естетичний підхід до виробництва свого спорядження, інноваційні технології, уважність до дизайну та трудомістка праця знайшли своє відображення у відмінній якості та унікальності всієї продукції компанії Indigo. Наприклад, 1800 Visor – це перша у світі універсальна маска для гірськолижних та сноубордичних шоломів, яка виготовляється вручну у штаб-квартирі Indigo у центрі Мюнхена. Так вперше у традиційному виробництві гірських лиж, які притаманні компанії Indigo, для виробництва лиж ACR використовуються серійні деталі. Але при цьому лижі ACR – це виключно інноваційний підхід, дотримання стилю та можливість отримати гірськолижнику незвичайний досвід при катанні в будь-яких погодних умовах.

 

Гірські лижі Indigo ACR: дві лижі в одній

 

indigo ski acr with a girl

 

  Гірські лижі Indigo ACR відразу впадають у вічі, оскільки його унікальний дизайн помітний вже з першого маху ногою. Після двох років розробки, компанія Indigo змогла створити лижі, які можуть підійти для досвідчених та менш досвідчених гірськолижників, для професійного катання, участі у змаганнях та простого аматорського катання. Будь-який гірськолижник під час будь-якого виду катання на будь-якій місцевості буде у захваті від досконалості під своїми ногами!

 

indigo ski acr 2018

 

Гірські лижі Indigo ACR – досконалість у кожній деталі

 

Мерлін Стролз (Merlin Strolz), керуючий директор Strolz Skiboots висловився так: «Я буквально перерізав гору. Ця інноваційна технологія – це абсолютно новий вимір гірськолижного спорту для мене. Від суто спортивного стилю до невимушеного катання з цими лижами можливо все».


Павло Станц (Pavel Stancl), інструктор з гірськолижного навчання та власник Skimax, Чехія: «Indigo ACR – одні з найкращих лиж, на яких я колись їздив. На лижах дуже легко можна здійснювати легкі повороти і при цьому можна відчути їх видатні функції під час катання на повну міць. Кожен гірськолижник буде в захваті від цих лиж! Для мене тестувати ці лижі було чудовим досвідом!

 

indigo ski man

 

  Гірські лижі Indigo ACR мають абсолютно нову, привабливу конструкцію. ACR поділено на передню та задню секцію, які перериваються довгою вузькою смужкою. Це робить лижі неймовірно стильними та додає до раніше відомих характеристик лиж ще й універсальність. Зовнішня та внутрішня частини лиж функціонують автономно. Так само, як це можна візуально помітити, обидві частини лиж створені з різних матеріалів із різною жорсткістю на кручення. З одного боку лижі обробляються стійким до кручення вуглецем, а з іншого боку – гнучким скловолокном. Ця нова технологія отримала назву TCT (Torsion Control Technology).

 
  Технологія Torsion Control Technology заснована на тому, що більшість гірськолижників, незалежно від їхнього рівня здібностей, - ставлять свою вагу в основному на внутрішній бік лиж. Торсійно жорсткий вуглець на внутрішній стороні допоможе гірськолижнику почати свій день з катання на підготовленому жорсткому схилі, а також здійснювати динамічні зарізки. З іншого боку, ТСТ може допомогти гірськолижнику зберігати свої сили під час катання і допомогти із задоволенням провести час на схилі завдяки гнучкій конструкції зі скловолокна з внутрішньої сторони. Просто переставте лижі та ACR змінить свою манеру поведінки на гірському схилі. Це, наприклад, стане чудовою знахідкою для катання, коли фізичні сили гірськолижника потроху зменшуватимуться, сніг стане м'якшим, а викатаний сніг глибшими.

 

indigo ski acr constr 2018

                                    Конструкція гірських лиж Indigo ACR

 

  Завдяки конструкції рокера лижами дуже легко керувати і вони здатні прощати дрібні технічні помилки гірськолижнику. Катання на трасах також буде суцільним задоволенням. Простий та елегантний дизайн у поєднанні з видимою винятковою конструкцією змушують привертати увагу до неперевершених, ексклюзивних гірських лиж ACR від виробника висококласного спортивного інвентарю Indigo.

 

slide3

 

Технологія 1800 Visor – свобода та повна видимість у кожній моделі гірськолижної маски

 

  Технологія 1800 Visor – це естетика та неперевершена якість ручної роботи. Ця технологія вражає демонструє, що стиль і високі технології можна поєднати воєдино. У 1800 Visor застосована квінтесенція технології лінз та захисних окулярів. Полікарбонатна лінза - гнучка і не б'ється. Безкаркасна конструкція негабаритна гарантує гірськолижнику повне панорамне поле зору на 180 градусів. Це не тільки дуже зручно, але й підвищує безпеку. У той же час, 1800 Visor більше візуально нагадує елегантні, спортивні та ультрасучасні сонцезахисні окуляри, ніж гірськолижну маску.

  До того ж, завдяки своїй універсальності 1800 Visor підходить практично для кожної доступної моделі шолома, тому гірськолижник не відчуває ні здавлювання, ні дискомфорту – з гірськолижних окулярів або без них. Між гірськолижним шоломом і візором немає вільного місця, що дозволяє уникнути попадання повітря. Завдяки використанню конструкції з тришарового піноматеріалу, візор м'який та зручний на обличчі. Безперешкодний огляд гірськолижнику гарантується наявністю фотохроматичної лінзи, здатної адаптуватися до різних умов освітлення. Подвійна конструкція лінз – це унікальна особливість для лінз такого розміру, оскільки вона запобігає запотіванню. Комбінація всіх цих конструкційних особливостей робить 1800 Visor настільки особливим, що дозволяє об'єднати всі переваги візора і гірськолижних масок. Неперевершений стиль Indigo доповнює зовнішній вигляд своєю оригінальністю.

 

Перейти в каталог