Лінійка гірськолижних масок Indigo 2015-2016

Німецька гірськолижна компанія Indigo Ski, яка займається розробкою гірськолижного спорядження, може пишатися одним із своїх продуктів виробництва – гірськолижними масками. Всі гірськолижні маски Indigo мають спеціальні лінзи з поляризацією світла «панорама-хамелеон». Завдяки цьому вони ефективно захищають очі гірськолижника від ультрафіолетових променів. Також маски здатні самостійно змінювати ступінь світлопропускання в залежності від часу доби, обраного гірськолижником для катання. Гірськолижні маски, вироблені компанією Indigo, створені з використанням системи антизапотівання Anti-Fog, тому спортсмен може не перейматися тим, що його гірськолижна маска запотіватиме під час носіння. Також маску легко можна надіти поверх шолома гірськолижника, так як вона буде надійно кріпитися за допомогою спеціально створеного прогумованого ременя кріплення.

Indigo masks

 


 

Гірськолижна маска Indigo Visor

 

Indigo Visor

Чоловіча гірськолижна маска Indigo Visor – це універсальна панорамна маска, здатна надати ідеальний захист від снігопаду, вітру і сонця. Маска має прозору і міцну дзеркальну лінзу, яка перешкоджає появі на масці подряпин. Маска дуже легка і досить комфортна, при цьому вона ідеально виконує всі покладені на неї функції - забезпечує 100% захист від ультрафіолетових променів і запотівання. Творці продумали таку ж деталь, як створити максимальний комфорт гірськолижникам з будь-яким зором. Якщо людина постійно носить окуляри, то конструкція цієї маски дозволяє надіти її поверх звичайних окулярів, при цьому вона буде максимально комфортною і функціональною.

 

Відмінні риси конструкції та технологій гірськолижної маски Indigo Visor:

 

• Добре продумана система вентиляції. Ця особливість маски пояснюється наявністю отворів зверху та знизу. Оскільки тепле повітря не таке щільне, як холодне, воно виходить через верхні отвори маски, а холодне повітря потрапляє в маску через її нижні отвори. Напрямок та сила вітру не впливає на роботу такої системи маски. Крім того, навіть під час відпочинку гірськолижника, описана вище система вентиляції продовжує працювати так само.

 

• Гірськолижна маска ідеально щільно прилягає до голови гірськолижника, приймаючи необхідну форму вигинів голови. Ця функція виконується завдяки м'якому та досить приємному на дотик піноподібному гіпоалергенному покриттю маски.

 

• Конструкція лінзи – безкаркасна та панорамна. Це є величезним пріоритетом для гірськолижника, оскільки він має необмежений огляд у такій масці і завжди може помітити будь-які нюанси, які можуть статися під час підкорення гірського спуску або схилу.

 

• Лінза гнучка та дуже міцна.

 

• Лінза маски надійно захищає очі гірськолижника від потрапляння прямих ультрафіолетових променів.

 

• Для того, щоб маску можна було надійно зафіксувати на гірськолижному шоломі, у конструкції маски є прогумований ремінь.

 

• Для безпеки зберігання та транспортування гірськолижної маски, для маски в комплект входить спеціальний захисний чохол, що володіє м'яким внутрішнім покриттям та достатньою жорсткістю.

 

Гірськолижні маски Indigo Snow Goggles Light/Mirror

 

Indigo Snow Goggles Light.Mirror

 

Нова модель гірськолижних масок, надана компанією Indigo, знайшла своє відображення у створенні моделі Light. Для підвищеного контрасту та широкого спектру застосування гірськолижної маски моделі Light вони були створені з використанням CHROMOLEX з поляризацією. Цю маску можна носити в різних умовах освітлення і колір лінз буде змінюватися. За кімнатних умов освітлення лінзи будуть темно-жовтогарячого кольору, а для того, щоб захистити очі гірськолижника на яскравому світлі та в холоді, гірськолижна маска змінює свій рівень затемнення. Маска Indigo Snow Goggles Light має категорію світлопропускання 1-2. Зовнішній вигляд маски (її глянсова оправа) має два кольори: сталевий Silver і білого кольору White.

 

Гірськолижні маски моделі Mirror на яскравому сонці мають категорію світлопропускання 3 і більшість масок цієї моделі адаптовані до профілю більшості шоломів Bogner і Indigo. У гірськолижних масок Mirror подвійні лінзи дзеркальні захищені системою антизапотівання Anti-Fog, здатні постійно захищати очі гірськолижника від ультрафіолетового випромінювання. Маски бувають синього і чорного кольору і мають натуральний подвійний ущільнювач. У комплект до гірськолижної маски входять ремінець з логотипом з люрексу та зручний, міцний футляр для безпечного транспортування та зберігання.

 

Гірськолижна маска Indigo Space Frame

 

Indigo space frame

 

 

Гірськолижні маски цієї моделі були спеціально розроблені для середнього розміру обличчя гірськолижника, тому вони мають розмір Medium. Оправа цих масок існує у двох колірних варіантах: чорний (Black) та срібний (Silver). Еластичний ремінець з люрексу, що має логотип фірми, – чорного кольору. Гірськолижні маски цієї моделі спеціально створені під колекцію шоломів фірми Indigo. Фірма також подумала про захист цих масок від пошкодження при зберіганні та транспортуванні, тому в комплекті маски існує спеціальний футляр для її зберігання. Маска ідеально захищає очі гірськолижника за будь-якої погоди, щільно прилягаючи до обличчя спортсмена. Крім того, щоб уникнути запотівання масок, фірма при їх виробництві використовує систему антизапотівання. А захист від ультрафіолету забезпечують дзеркальні лінзи маски.

 

Гірськолижна маска Indigo Snake Eyes

Indigo snake eyes

 

Гірськолижна маска цієї моделі має лінзи з полікарбонату і спеціальне покриття, що запобігає появі подряпин. Виробники цієї маски гарантують, що вона не запотіватиме під час носіння і захищатиме очі гірськолижника від попадання на них ультрафіолету незалежно від погодних умов, за яких маска носитиметься спортсменом. Виробництво маски здійснювалося згідно з найвищими вимогами, встановленими Європейським стандартом №1836. У комплект до маски також входять еластичний ремінець і футляр для збереження маски.

 

Залежно від погодних умов, під які маски здатні автоматично адаптуватися, вона може змінювати кольори лінзи:

Колір лінзи

Категорія

Погодні умови

Захист

Сірий

3

яскраве сонце, день

100% UV

Помаранчовий

2

мінлива хмарність, день

100% UV

 

Гірськолижні окуляри Indigo Sun Light

Indigo sun light

 

Унікальні, стильні гірськолижні окуляри Indigo Sun Light створені із сучасного гнучкого, міцного та легкого сплаву TR90. Ці окуляри оптимально підходять для носіння за будь-яких погодних умов і ідеально захищають від снігу, вітру та сонця очі гірськолижника. Дзеркальні лінзи окулярів створені за допомогою технології HIGH-TECH із полікарбонату. Така технологія здатна захистити окуляри від подряпин і запобігти запотіванню. Як гірськолижні маски, так і окуляри фірми Індіго на 100% захищають від ультрафіолету очі спортсмена. Окуляри цієї моделі розроблені таким чином, щоб повністю адаптуватися до профілю гірськолижних шоломів фірми Індіго. До окулярів у комплект входить і надійний футляр для їхнього дбайливого зберігання.

 

Колір лінзи

Категорія

  Погодні умови

Захист

Хром

3

яскраве сонце, день

100% UV 

 

Купити гірські шолом та маски преміум сегменту Indigo Ski у магазині Sportzone.ua

Перейти в каталог