Кращі гірськолижні черевики сезону 2017-2018 за версією Powderheadz.com

Кращі універсальні, фристайл і фрірайд гірськолижні черевики 2017-2018 за версією Powderheadz.com.

All-Mountain-Ski-Boots

 


Неправильно підібрані гірськолижні черевики здатні зіпсувати гірськолижникові все задоволення від катання, а вибір ідеально підходить пари гірськолижних черевиків - це запорука відмінного сезону для спортсмена. Для будь-якого гірськолижника дуже важливо підібрати для себе не просто гірськолижні черевики, які будуть відмінно сидіти у нього на ногах, але і такі черевики, які будуть відповідати його стилю катання (універсальні, фристайл і фрірайд гірськолижні черевики). В іншому випадку, вибрані гірськолижні черевики не зможуть забезпечити максимальну віддачу для спортсмена.

У цій статті розглянуті кращі гірськолижні черевики за версією Powderheadz.com, доступні для різних стилів катання. Проте, настійно рекомендується ретельно вивчити їх функціональні особливості і приміряти їх перш, ніж почати їх активно використовувати.

Про те, як підібрати для себе ідеальні гірськолижні черевики ми вже згадували раніше на нашому сайті: Частина1, Частина2.

Gornolyzhnye-botinki-bu-v-Kieve

 

Кращі універсальні гірськолижні черевики для чоловіків

На сьогоднішній день ринок спортивного інвентарю пропонує широкий спектр універсальних гірськолижних черевик. Підбір такої пари черевиків - це відмінний старт для того, щоб усвідомити які іменного гірськолижні черевики можуть підійти саме для Вас. Незалежно від того, яку конкретну модель універсальних гірськолижних черевик Ви для себе оберете, вони стовідсотково можуть забезпечити Вашим ногам тепло і комфорт. Такі черевики дуже прості у використанні і мають прийнятною ціновою політикою. Не забувайте про це при виборі ідеально підходить пари гірськолижних черевиків для себе.

Отже, кращі універсальні гірськолижні черевики:

 

Atomic Hawx Ultra 130 Ski Boots

 

Tecnica Cochise 120 Ski Boots

Ski BootsDalbello Panterra ID

Atomic-Hawx-Ultra-130-Ski-Boots

Tecnica-Cochise-120-Ski-Boots

Dalbello-Panterra-120-I.D.-Ski-Boots 1

Розмір: 

25.5, 26.5, 27.5, 28.5, 29.5, 30.5

Рівеньрайдера: 

просунутий-експерт

Жорсткість:дуже жорсткі

Внутрішнійчобіток: 

Memory Fit 3D

Розмір: 

26.5, 28.5, 29.5, 30.5

Рівень райдера: 

просунутий-експерт

Жорсткість:жорсткі

Внутрішнійчобіток: 

Quadrafit Ultrafit

Розмір: 

25.5, 26.5, 27.5, 28.5, 29.5, 30.5

Рівеньрайдера: 

просунутий-експерт

Жорсткість:жорсткі

Внутрішнійчобіток: 

ID Now

Нові гірськолижні черевики Atomic Hawx Ultra 130 - це найлегша і жорстка взуття в асортименті Hawx Ultra. При їх створенні використовується технологія Memory Fit 3D Platinum Liners для персоналізації гірськолижних черевик спортсмена в лічені хвилини. Для того, щоб універсальні черевики краще поєднували в собі відчуття снігу і сили, Hawx Ultra так само володіє технологією Energy Backbone - це асиметрична неймовірно потужна опора, яка забезпечує черевикам додаткову міцність і зчеплення зі снігом для суперпотужного катання на лижах.

Гірськолижні черевики Tecnica Cochise 120 готові до будь-яких випробувань на засніжених схилах. Ця модель являє собою ідеальне поєднання максимальної продуктивності і комфорту. Tecnica Cochise 120 були створені для просунутих і досвідчених гірськолижників. Ці гірськолижні черевики: - оснащені функцією лижної прогулянки, завдяки чому Ви з легкістю зможете досліджувати всю гору;

- володіють анатомічної формою, завдяки чому черевики фокусуються на критично важливих областях;

- володіють технологією Aqua Stop Water Protection, завдяки якій Ваші ноги будуть надійно захищені від намокання.

Гірськолижні черевики Dalbello Panterra ID призначені для експертів і просунутих гірськолижників. Використання технології Contour 4 Fit надає черевикам анатомічну форму, завдяки якій черевики щільно прилягають до ніг гірськолижника в типових найбільш активних ділянках вироби. Використання технології Center Balanced "Rocker" Stance дає можливість гірськолижникам використовувати своє гірськолижне спорядження в повній мірі, маючи в своєму розпорядженні своє тіло в максимально зручної позиції для отримання більшої потужності і управління лижами з витратою меншої кількості зусиль.

 

Кращі гірськолижні черевики фрірайд для чоловіків

Freeride-Ski-Boots

Якщо Вам подобається кататися в глибокому снігу на протязі всього дня або досліджувати околиці міста, Вам відмінно підійдуть гірськолижні черевики Freeride. Вашу увагу однозначно приверне пара гірськолижних черевик фрірайд, що володіє жорсткою гнучкістю (вкрай необхідної при здійсненні поворотів) і в той же час м'якою верхньою частиною (завдяки чому Вашим ногам буде комфортно під час здійснення затяжних потужних поворотів). Жорсткість черевик забезпечує Вам ту стабільність, яка необхідна Вам для контролю під час карвінгу і зупинки.

Отже, кращі гірськолижні черевики для фрірайду:

 

 

Dalbello Lupo SP ID Ski Boots Salomon QST120 Ski Boots

Lange XT 130 LV Ski Boots

Dalbello-Sports-Lupo-SP-I.D.-Ski-Boot

Salomon-QST-Pro-120-Ski-Boots

Lange-XT-130-Ski-Boots

Розмір: 

25.5, 26.5, 27.5, 28.5, 29.5

Рівеньрайдера: 

просунутий-експерт

Жорсткість:дуже жорсткі

Внутрішнійчобіток: 

ID Max Hike

Розмір: 

26.5, 28.5 , 29.5

Рівеньрайдера: 

просунутий-експерт

Жорсткість:жорсткі

Внутрішнійчобіток: 

My Custom Fit 3D Max Pro Liner

Розмір: 

25.5, 26.5, 27.5, 28.5, 29.5

Рівеньрайдера: 

просунутий-експерт

Жорсткість:дуже жорсткі

Внутрішнійчобіток: 

Lightweight Control

Чоловічі гірськолижні черевики Dalbello Lupo SP ID - це звір з режимом ходьби і катання, для якого не складе особливих труднощів піднятися на снігову гору або досліджувати засніжені околиці міста. Проте, ці гірськолижні черевики призначені не для тривалих подорожей, а для нетривалого катання за межами кордонів курорту і в походах, де Вам треба з легкістю з'їхати вниз.

Дивно легкі гірськолижні черевики Salomon QST PRO 120 (всього 1.6 кг) оснащені революційним дизайном Endofit Tongue, який дозволяє здійснювати нові відкриття, і технологією Custom Shell, завдяки якій черевики щільно прилягають до ніг гірськолижника, відмінно катаються і ходять краще, ніж будь-які інші черевики цього класу. Застосування технології Twinframe2 Design забезпечує динамічний вигин, в той час, як негабаритний черевик забезпечує ефективну передачу.

Гірськолижні черевики Lange XT 130 LV призначені для гірськолижника-авантюриста беккантрі, якому необхідні жорсткі гірськолижні черевики для катання на курорті. Використання нової технології Power V-Lock 2.0 дає можливість повертати манжету в режимі ходьби на лижах або навіть під час швидкісного спуску з гори. До того ж, моно-інжектовані оболонка і манжета відмінно підходять для катання на жорстких лижах у всіх умовах.

 

Кращі гірськолижні черевики фристайл для чоловіків

Freestyle-Ski-Boots

Якщо Ви намагаєтеся знайти найкращі гірськолижні черевики для фрістайлу, то Вам необхідно підібрати для себе досить жорсткі черевики, які при цьому зможуть пом'якшувати удари. Коли мова заходить про гірськолижних черевиках для фрістайлу, то найголовніше, що необхідно враховувати при їх виборі, це - наявність потужного ударопоглинання. Вам це дуже знадобитися, коли Ви будете приземлятися на свої лижі після стрибка.

Отже, кращі гірськолижні черевики для фрістайлу:

 

Full Tilt First Chair 10

Ski Boots Dalbello Il Moro T ID Ski

 

Full-Tilt-First-Chair-10-Ski-Boots

Dalbello-Sports-Il-Moro-Team-I.D.-Ski-Boot

Dalbello-KR-Rampage-I.D

Розмір:

24.5, 25.5, 26.5, 27.5, 28.5, 29.5, 30.5

Рівеньрайдера: 

просунутий-експерт

Жорсткість:дуже жорсткі

Внутрішнійчобіток: 

Pro Liner

Розмір: 

25.5, 26.5, 27.5, 28.5, 29.5

Рівеньрайдера: 

просунутий-експерт

Жорсткість:дуже жорсткі

Внутрішнійчобіток: 

ID Max Liner

Розмір: 

23.5, 25.5, 26.5, 27.5, 28.5, 29.5

Рівеньрайдера: 

продовжує навчання райдер-просунутий

Жорсткість:середня

внутрішнійчобіток: 

IF Sport

Гірськолижні черевики Full Tilt First Chair 10 були кращими гірськолижними черевиків для катання в стилі фристайл, які Full Tilt створила в минулому. У новому сезоні ця модель була оновлена і покращена. Носова частина вироби стала ширше, а п'ята черевика все така ж щільно прилягає до ноги гірськолижника. Такий черевик має найжорсткішим язичком Full Tilt 10. Ця модель гірськолижних черевик призначена для гірськолижника-експерта, який шукає і підкорює будь-які гірські вершини.

Гірськолижні черевики Dalbello Il Moro Team ID були розроблені для гірськолижника сучасної нової школи. Черевики мають повнорозмірними, амортизаційними устілками "Landing Gear", внутренником ID Thermo Custom Fit Liners і розумним підпружиненим затискачем, який утримує пряжку на місці, коли вона відкрита для здійснення зручного підйому.

З особливим дизайном Cabrio, гірськолижні черевики Dalbello KR Rampage - це ідеальний варіант черевик для тих лижників, які люблять кататися в стилі фристайл і розширювати спектр виконуваних трюків. Якщо у Вас є такі гірськолижні черевики, Вам буде комфортно на будь-якому схилі і катання буде під контролем.

Це поточний список кращих гірськолижних черевик сезону 2017-2018. Про глядацьких симпатіях гірськолижних черевик сезону 2017 року ми вже згадували раніше на нашому сайті. Проте, виходячи з постійно розвиває ринку гірськолижного спорядження, не виключено, що цей список буде оновлюватися і розширюватися.

Як придбати кращі гірськолижні черевики

cum-sa-iti-alegi-claparii-pentru-ski-3

Серед такої великої кількості гірськолижних черевик, доступних на ринку гірськолижного інвентарю, спортсмену може бути трохи складно вибрати дійсно відповідну пару для себе, проте наша стаття щодо вибору гірськолижних черевик виходячи з різних критеріїв зможе Вам в цьому допомогти. Нижче наведена інформація зможе трохи роз'яснити, як стиль і рівень катання гірськолижника, жорсткість гірськолижних черевик і їх внутренник впливає на вибір черевиків.

Давайте окремо розглянемо всі ці фактори окремо.

жорсткість

skis.how to choose

 

Жорсткість гірськолижного черевика вимірюється числом від 50 (м'який) до 130 (дуже жорсткий), яке зазвичай записується на зовнішньої сторони манжети. Проте, твердість не стандартизована між брендами гірськолижних черевик, тому жорсткість 100 у черевика одного бренду може відрізнятися від іншого бренду. Деякі компанії також спрощують цю шкалу, зводячи рівень жорсткості від 1 до 10. Крім того, деякі гірськолижники-експерти можуть обмежувати свій вибір на гірськолижних черевиках з жорсткістю порядку 130.

М'яка жорсткість (від 50 до 80). Гірськолижні черевики з м'якої жорсткістю відмінно підходять для початківців гірськолижників, крім того, такі черевики зазвичай теплі і зручні. Однак в черевиках з такою жорсткістю важче контролювати лижі.

Середня жорсткість (від 80 до 100). Гірськолижні черевики із середньою жорсткістю забезпечують підвищену чуйність для гірськолижників, які продовжують навчання. Лижникові буде комфортно здійснювати повороти і кататися на великій швидкості в черевиках з такою жорсткістю.

Висока жорсткість (від 100 до 130+). Жорсткі гірськолижні черевики - супер чуйні і створені для тих гірськолижників, які можуть швидко кататися на лижах з повною впевненістю в своїх навичках і здібностях підкорювати будь-які гірські схили. Деякі черевики з такою жорсткістю будуть мати більш жорсткими областями для передачі енергії і більш м'якими областями для надання комфорту ногам гірськолижника. В інших моделях може бути така особливість, як амортизація при приземленні з стрибків.

Рівень гірськолижника

gornolyzhnye-botinki-atomic-2

All-Mountain.Гірськолижники, що віддають перевагу універсальному стилю катання, повинні вибирати для себе більш гнучкі гірськолижні черевики, які схожі на черевики для фрістайлу. Однак, якщо Ви схильні більше кататися на великих швидкостях і Вам необхідна велика віддача черевик, підшукуйте для себе більш жорсткі гірськолижні черевики. Для більшості лижників підійдуть гірськолижні черевики з жорсткістю від Medium (середня жорсткість) до Stiff (жорсткі). Якщо Ви берете участь в гонках або змаганнях на швидкості, то Вам, безумовно, потрібні жорсткі гірськолижні черевики.

Freeride.Гірськолижникам, які обрали для себе стиль фрірайд, необхідні жорсткі гірськолижні черевики, які точно поводяться на гірських схилах і здатні швидко реагувати на всі рухи гірськолижника, коли він їде вниз на великій швидкості.

Freestyle.Гірськолижники, які катаються в стилі фристайл, повинні отримувати від своїх гірськолижних черевик маневреність і чуйність. Тому черевики повинні володіти більш м'якою жорсткістю.

Внутренником

ski boots. how to choose

внутренником - це м'які внутрішні черевики, які ізолюють і захищають ноги від зовнішньої оболонки. Зрештою, все внутренником стискаються і приймають форму ніг гірськолижника. Так що якщо після першого надягання гірськолижних черевик внутрішні чобітки будуть сидіти занадто щільно для Вас, після декількох днів катання Вашим ногам буде на багато комфортніше. Для того, щоб підібрати дійсно ідеально підходять внутренником, Ви можете зайти в найближчий магазин спортивного інвентарю.

Неформовані внутренником забезпечують типову захищеність Вашим ногам. Згодом, тиску ваги тіла гірськолижника призведе до того, що внутрішні чобітки, в кінцевому підсумку, будуть відповідати формі ніг гірськолижника.

Термоформованние внутренником здатні надати гірськолижникові індивідуальну підгонку. Після пари днів катання вони «сядуть» належним чином.

Традиційні формовані внутренником здатні використовувати штучне джерело тепла, такої як грубка або інші нагрівальні речовини для здійснення індивідуальної підгонки.

Додаткові можливості

kak-vybrat-gornolyzhnye-botinki--70

Регулюванняжорсткості.Деякі гірськолижні черевики можуть регулювати жорсткість за допомогою перемикача в відповідно до Вашого стилю катання або навичками. Зазвичай таке регулювання знаходиться в задній частині гірськолижного черевика навколо щиколотки.

Режим«ходьба».Багато високоякісні гірськолижні черевики дозволяють відокремлювати верхню оболонку черевика від його нижньої частини, щоб пристосувати черевик до ходьби по міських околицях. Коли Ви знову будете готові кататися на лижах, необхідно буде просто знову закріпити верхню і нижню частини гірськолижних черевик.

Раніше ми вже публікували статті щодо основних складових елементів гірськолижнихчеревик,які впливають на їх вибір, а так само щодо чотирьох критеріїв, здатних допомогти при виборі відповідних гірськолижнихчеревик.Обов'язково ознайомтесь з ними перед придбанням відповідної пари гірськолижних черевиків для себе. 

 

gornolyzhnye-botinki-atomic-3


 

Перейти в каталог