Лижі Volant блискучий показник розкоші і смаку

Вже зовсім небагато залишилося до завершення зими, всього залишилося менше місяця, але природі про це, по всій видимості, невідомо, оскільки велика частина Північної півкулі переживає найсильніші морози. А значить, зараз саме час відправлятися на гірськолижні курорти в Альпи або Скелясті гори. 

За останні роки ринок гірських лиж перетворився в арену боїв за сфери впливу між найбільшими світовими брендами. Компанія Audi випустила власну модель гірських лиж, виконану з вуглецевого волокна, а від співпраці компаній Hublot і Zai лижникам дісталася серія лиж All Black. Якщо ж ви маєте тягу до дорогоцінних металів і дорогим породам дерева, вас може зацікавити колекція лиж Volant.

Зараз на ринку представлено шість моделей лиж серії Volant: Silver, Copper, Platinum, White Gold, Pure і Loop. За назвою моделей можна судити про матеріал обробки верхнього шару лиж. Перша модель має кращі технічні характеристики і підійде любителям бездоріжжя. За півтори тисячі доларів ви отримаєте пару лиж з срібним покриттям, яке створює ілюзію стріл, що мчать по снігу. А загнуті шкарпетки лиж спростять управління на складному рельєфі і пом'якшать приземлення.

Лижі моделі Copper обійдуться більше 3 тисяч доларів за пару. Їх унікальність в тому, що вони забезпечують однаковий рівень комфорту і керованості для всіх лижників. Це можливо завдяки універсального механізму, який адаптується до будь-якого розміру ноги.

А спеціально для прекрасних дам були створені лижі моделі Loop вартістю близько двох тисяч доларів за пару. Ці лижі прості в управлінні і дозволяють жінкам точно контролювати свої рухи під час спусків. Легкі лижі Loop мають м'який вигин і поєднують технологію Steel Cap з високоякісними матеріалами.

Перейти в каталог