Маска Oakley Airbrake - технології та догляд

Маска Oakley Airbrake одна з найпопулярніших в лінійці лижних / сноубордических масок. Ця маска має один з найширших периферійних оглядів по співвідношенню до інших маскам бренду, плюсом цієї маски робить те, що завдяки системі швидкої зміни лінз (swithlock), маску легко можна адаптувати під різні погодні умови! Всі маски Оклі робляться із застосуванням технології подвійної лінзи ( «подвійний склопакет») з можливістю вентиляції обох лінз. Ця технологія дозволяє маски не пітніти навіть в найсуворіших умовах. В добавку до цього, є технологія антізапотеванія F3 anti-fog - спеціального покриття, яким оброблені лінзи так, що ви можете, бути впевнені ваша маска точно не запітніє.

Хочеться нагадати кілька фактів по догляду за лінзою: Перш за все, при знятті маски не одягайте маску поверх голови, не важливо, в шапці ви або без неї, - маска обов'язково запітніє. Якщо ваша маска все ж запотіла не в якому разі не тріть лінзи з ВНУТРІШНЬОЇ СТОРОНИ !! Слід дочекатися, поки маска висохне сама, але це довго. Якщо потрапила бруд всередину маски то акуратно зніміть лінзу (лінза знімається у всіх масках OAKLEY) і промийте її під прямий струменем води.

Ще хотілося б відзначити властивості лінз Oakley. Всі лінзи робляться з матеріалу PLUTONITE® і це не звичайний полікарбонат! Це матеріал володіє підвищеною светокорректностью разом з технологією High Definition Optics дозволяє зберегти максимальну оптичну коректність лінз навіть в лінзах сферичної форми (опуклою, округлої) і ще величезним плюсом до всього є технічна і механічна міцність лінз і оправ яка відповідає великим показниками стандарту ANSI Z87.1 . І дійсно, на ділі захищають ваше обличчя і очі від механічних пошкоджень. Також всі лінзи захищають ваші очі від шкідливих випромінювань, які руйнують кришталик ока. Забезпечується 100% УФ-захист, в діапазоні випромінювання до 400 нм. У свою чергу, технологія напилення Iridium зменшує відблиски від поверхонь, що відбивають траси і збільшує контрастність. Ця технологія робить лінзу трохи більшою мірою дзеркальної і надає квітам в пропускає світло насиченість (це залежить від лінзи).

Що стосується оправи, то оправа маски зроблена з такого матеріалу, який навіть в найбільший мороз залишається м'яким і еластичним. А подвійний шар спеціальної піни і товстий шар флісу на внутрішній стороні маски забезпечує ідеальну посадку на обличчя, зберігаючи комфорт.

Перейти в каталог