Обзор горнолыжных ботинок Head 2015 года

У 2015 році Head продовжила розвиток своїх серій Adapt Edge (Next Edge), Vector, Raptor і Dream знайомих нам по 2014 році. Разом з тим, було представлено кілька технологічних нововведень.

Head 8

 


 

(картинка для привернення уваги)

Більш докладний опис технологій гірськолижних черевик Head 2015 року

 

Серія All Mountain Comfort

Adaptive Fit і Perfect Fit - дві ключові технології, використовувані в модельному ряду гірськолижних черевик Head 2015 року.

Технологія Adaptive Fit дає вам можливість легким поворотом гвинта змінювати ширину колодки в межах 2 мм. Це розширює можливості використання черевик Adapt Edge за рахунок вибором балансу між зчепленням і комфортом вузька колодка не так комфортна, але дозволяє набирати високу швидкість, а широка - надає більше комфорту.

Професіонали можуть вибирати з моделей Adapt Edge LTD і Adapt Edge 100 - двома професійними моделями в лінійці серії Adapt Edge

Гірськолижні черевики Head Adapt Edge 100 2015 і Head Adapt Edge 110 2015

    head adapt edge 110 2015

Гірськолижні черевики просунутого і експертного рівня, з можливістю регулювати ширину колодки. Експертна черевик серії Edge. Один з найбільш просунутих черевик на ринку, зі зручною колодкою і можливістю вибору оптимальної ширини колодки з технологією Adaptive Fit. Регулювати ширину колодки черевиків цієї серії самому в межах 2 мм - від 102 до 104 мм. Колодка гірськолижних черевик серії Edge вважається зручної на ринку. Оптимальне поєднання підтримки і комфорту, орієнтована на лижників експертного рівня робить цей черевик одним з кращих. Технічні характеристики: Внутренник Perfect Fit HP з термоформіровкой. Система полегшення входу \ виходу. Задній спойлер. Подвійний кантінг. Система Soft Walk + Grip. Новий широкий ремінь 40 мм. Регулювання жорсткості на 2 позиції - від 90 до 100. Кліпси: алюмінієві з мікрорегулюванням, супермакро регулювання, система Double Power Levers на верхніх кліпсах. Особливості: 3х компонентна енерго конструкція.

У свою чергу, модель Adapt Edge 90 - підійде професіоналам, тяжіють до комфорт.

Гірськолижні черевики Head Adapt Edge 90 2015

 

Черевики Next Edge 80 і Next Edge 70 продовжують історію серії Edge +, в них немає технології Adaptive Fit, але зате це прекрасний вибір для людей, що катаються на будь-яких схилах.


 

Гірськолижні черевики Head Next Edge 70 2015

head next edge 70 2015

Гірськолижний черевик для початкового рівня. Один з найпопулярніших гірськолижних черевик. Який славиться своєю вартістю і зручною колодкою. Серія Edge визнана експертами як найкомфортніший черевик для новачків. Простота одягання і комфорт при їзді, відмінно підходить для більш широкої ноги і високого підйому.


 

Серія Vector для All Mountain Performance

Черевики серії Vector - це чудова геометрія в поєднанні з останніми технологіями у виконанні для справжніх професіоналів. черевики Vector забезпечують найвищу ступінь комфорту завдяки вдалому поєднанню новітніх технологій, застосування інноваційних матеріалів і відмінною геометрії. У цій серії основним завданням компанії Head було постійне вдосконалення гірськолижних черевик з метою добитися ідеального поєднання жорсткість, комфорту, захисту від ударів, і безпеки.

Модель Vector 120 це топові черевики в яких дозволяється застосовувати технологія SuperhHeat4 liner. Вони дають лижнику максимальну жорсткість, але при цьому зберігають певний комфорт.

Модель Vector LTD укомплектовані технологіями SuperHeat3 liner і кліпсами Spineflex. Ці черевики дають набагато більше комфорту при катанні. Моделі Vector 110 і Vector 100 обладнані кліпсами Spine-Tech і призначені для агресивних лижників, які бажають отримати універсальні черевики для катання по будь-яким схилах в поєднанні з технологіями HeatFit liners і Double Power levers.

Гірськолижні черевики Head Vector 100 2015 і Vector 105 2015

head vector 100 2015  head vector 105 2015

Гірськолижні черевики для тих хто не відстає від експертів. Черевики Head Vector 100 високого рівня для добре катаються лижників або тих, хто хоче такими стати. Черевики має зручну колодку (вузька в п'яті і досить широка в мисці), гарну жорсткість і точність - в ньому можна кататися активно й агресивно протягом тривалого часу і не відчувати незручностей. Передача зусиль на високому рівні. Черевик з ідеальними характеристиками, які охоплюють високу ефективність і комфорт в одній моделі. І все це за досить невисоку плату. Технічні характеристики: Кліпси: Алюміній Spine Tech Alloy з мікрорегулюванням, супермакрорегуліровка. Внутрішній черевик Perfect fit S з термоформіровкой. Система полегшення входу \ виходу. Подвійний кантінг, задній спойлер.

Модель Vector 100 MYA - це жіночі черевики, що розроблені за останніми технологіями з урахуванням особливостей жіночої ноги.

Гірськолижні черевики Head Vector 125 2015

head vector 125 2015

Гірськолижні черевики експертного рівня, для добре катаються лижників. Серія Head Vector в цьому сезоні особливо не змінювалася. Черевик з ідеальними характеристиками, які охоплюють високу ефективність і комфорт в одній моделі. Дуже зручна колодка (вузька в п'яті і досить широка в мисці) і експертна жорсткість і точність - можна кататися агресивно і спортивно протягом тривалого часу і не відчувати незручностей. Кріплення манжети жорстке. Передача зусиль на високому рівні. З технології слід відзначити 3-х компонентну енергосистему конструкції пластикової черепашки, зручні регулювання, які не ослабляють силовий контур. Для досвідчених лижників. Технічні характеристики: Внутренник: Perfect Fit HP з термоформіровкой. Кліпси: Spine Flex алюмінієві з мікрорегулюванням, супермакро регулювання, система Double Power Levers на верхніх кліпсах. Особливості: 3х компонентна Енергоконструкція.

 

Серія Cube

Нововведення Head в цій серії зробили катання набагато простіше! Ніколи раніше використання черевик не було настільки елементарно: легкий вхід в черевик, легка ходьба і легке катання.

Легкий вхід в черевик

Easy In забезпечує комфортне одягання черевиків. Завдяки цьому черевики серії Cube стали набагато комфортніше і при цьому вони відмінно фіксують ногу.

 

Легка ходьба

В той момент, коли черевик виходить з кріплення, автоматично спрацьовує механізм Auto Ski Walk, вивільняючи ногу спортсмена і відразу забезпечуючи комфортне пересування.

Легке катання

При постановці ноги в кріплення Auto Ski Walk знову спрацьовує автоматично і черевик приймає форму, зручну для катання, відразу надаючи вашій нозі положення для спуску.

 

Серія Freeski

Команда розробників Head створила більш потужні кліпси і комфортний чобіток, завдяки чому з'явилася нова лінія черевик серії Freeski. У черевиках серії Freeski - це відмінний вибір поєднання жорсткості і передачі енергії. Звичайно, в цих черевиках не забули і про комфорт. Компанія Head в 2012-2013 році представила нову серію черевик Overkill. Ця моделі поєднують в собі удосконалену фрістайловий і прижковую серію Raptor.

Модель The Caddy виглядають чудово! Задня частина черевика, виконана із застосуванням технології Vector, яка робить черевики більш потужними, і надає більше комфорту.

Модель The Show також може похвалитися міцною потужної конструкцією і приємним кольоровим виконанням, і теж оснащені всіма необхідними для фрістайлу і стрибків технологіями.

 

Серія Racing

Черевики серії Raptor, за своїми швидкісними характеристиками виразно залишать конкурентів позаду. Моделі Raptor серед всіх черевик, представлених на світовому ринку мають найвищі показники жорсткості. Створюючи їх, інженери думали про швидкості, швидкості і ні про що інше, крім швидкості. При такій жорсткості ідеальна форма черевика залишає комфорт ноги на досить задовільному рівні.

Модель Raptor B2 RD - найжорсткіші і найшвидші в лінійці серії Raptor. Це просто королі швидкісних трас. Індекс жорсткості може становити: 160/150/140. Розміри черевик: від 23.5 до 28.5. Колір білий.

Модель Raptor B3 RD менш жорстка але безумовно більш комфортна. Індекс жорсткості може становити: 140/130/120. Розміри черевик: від 23.5 до 28.5. Колір білий.

Модель Raptor 130 RS - в цій моделі властивості серії Raptor розкриваються у всій красі. Ці гірськолижні черевики більш легкі і широкі в порівнянні з іншими, призначені виключно для професіоналів, які беруть участь в гонках. Індекс жорсткості може становити: 140/130/120. Розміри черевик: від 22.0 до 30.5. Колір білий.

Модель Raptor 115 RS комфортніша, ніж попередня, але теж досить жорстка і потужна. Ці гірськолижні черевики оснащені кліпсами Spine-Tech прекрасно поєднуються з лижами серії Supershape.

Гірськолижні черевики Head Raptor 115 RS 2015

 head raptor 115 rs 2015

Гірськолижний черевик експертного рівня. Один з найпопулярніших черевик з колодкою 98мм, в спортивній серії. У порівнянні з минулим роком особливих змін черевик не зазнав, оскільки володіє однією з найбільш зручних колодок, яка у великих випадках не потребує бутфітінге. Колодка, що поєднує комфорт в області стопи з дуже щільним охопленням голеностопа, що разом дає супер точну передачу будь-яких зусиль на кант лижі. Для лижників експертного рівня. Технології: Товщина підошви схвалена FIS. Спортивна регулювання жорсткості на 2 позиції - від 105 до 115. Кліпси: Racing Spine Tech алюмінієві з мікрорегулюванням. Подвійний кантінг. Задній спойлер. Ремінь 40мм. Термоформіровка Heat Fit Pro, термоформіровка устілки.

Моделі Raptor B2 RD, Raptor B3 RD, і Raptor 130 RS оснащуються кліпсами Spineflex, які дозволяють уникнути здавлювання в області литок і при цьому ідеально фіксують ногу. Також, еластичний стреп на липучці Double Power Booster Velcro додатково фіксує ногу, що забезпечує при катанні більше потужності, завдяки передачі енергії від лижника до лиж.

 

Серія Women's Ski Boots

Жіночі гірськолижні черевики Head враховують всі особливості анатомії жіночої ноги, а також добре відповідають потребам смаку і стилю жінок. Індекс жорсткості жіночих гірськолижних черевик Head також підбирається так, щоб підходити жінкам. У лінійці жіночих черевиків Head знайдуться моделі як жінкам новачкам, так і професіоналам.

На модель Raptor 110 MYA слід орієнтуватися агресивним лижницям. Характеристики цих черевиків максимально наближені до черевиків Кубка світу. Вони оснащені технологією HeatFit Pro liner, виконаної з урахуванням анатомії жіночої ноги.

Жінкам, для яких важливий комфорт на лижні слід вибрати щось з моделей Dream 100 MYA, Dream 90 MYA або Dream 80 MYA, які надають набагато більше комфорту. Дизайн в якому виконані дані моделі повинен припасти до смаку більшості представниць прекрасної статі.

Гірськолижні черевики Head Dream 90 2015

head dream 90

Жіночі гірськолижні черевики для лижниць від просунутого до експертного уровеня. Жіноча модель гірськолижних черевик для лижниць з високим рівнем катання. Черевики цієї серії мають унікальні, спеціально розроблені під анатомію жіночих ніг, колодку і манжету. У цій серії немає аналогів в чоловічих моделях, тому що це 100% жіночий черевик. За рахунок специфічної форми манжети і більш вузької п'яти, черевики цієї серії користуються великою популярністю. 100% жіночий, спортивний, комфортний і зручний продукт! Технічні характеристики: Регулювання жорсткості на 2 позиції - 90/80. Кліпси: Магнієві Spine Tech Alloy з мікрорегулюванням, супермакро регулювання. Система Double Power Levers на верхніх кліпсах. Подвійний кантінг. Регулювання манжети по ширині. Система Softwalk + Grip. Ремінь 30 мм. Велюрова підкладка c Термалюксом. Термоформіровка Women's HP Heat Fit. Термоформіровка устілки c антибактеріальною обробкою Sanitized.

Vector 100 MYA - це швидкісна модель для швидких лижниць. Ключове особливістю даних гірськолижних черевик є поєднання в конструкції матеріалів різної твердості.

Моделі черевик Adapt Edge 100 MYA і Adapt Edge 90 MYA виконані на основі технології Adaptive Fit - колодка змінної ширини, яка за допомогою гвинта регулюється в межах від 102 мм до 104 мм.

У молодших моделях NextEdge 80 MYA і Adapt Edge 70 MYA не використовується технологія підстроювання колодки Adaptive Fit, проте вони і так досить комфортні.

Моделі Cube3 LTD MYA, The Cube3 10 MYA і The Cube3 8 MYA - це максимально комфортні жіночі черевики. Дані моделі мають новітньої геометрією, розробленої спеціально для жінок. Вони оснащені повним набором технологій для забезпечення кофорта - Easy Entry, Easy Walking і Easy Riding.

Head Cube 3 8W 2015

head cube 3 8 w 2015

Жіночий гірськолижний черевик початкового рівня. Жіночий черевик Cube 3 8. У лінійці Cube, це сама м'яка модель. Дуже комфортні черевики з режимом ходьби. Чи дозволять вам проводити на гірськолижному схилі цілими днями, не відчуваючи незручностей. Спеціальний анатомічний жіночий внутренник і система полегшення входу / виходу спростить надягання черевика. За допомогою кліпс і регулювань ви досягнете оптимальної посадки, і черевики відмінно покажуть себе на трасі. Краща модель для любителів, які обирають комфорт. Концепція черевик з заднім входом, але зі звичною компонуванням кліпс - це нові розробки ринку. Технічні характеристики: Кліпси: пластик, широка алюмінієва верхня кліпса, супермакро регулювання, силова рама. Жіночий внутренник з полегшеним входом. Ремінь 35 мм. Ширина колодки 106.

 

Юніорська серія Juniors

Компанія Head пропонує широкий вибір гірськолижних черевик, які ростуть разом з вами. До хорошим черевиків можна звикати вже з юних років. Найкраще, що виготовлено для батьків, має бути доступне і для їхніх дітей. У колекції юніорських гірськолижних черевик Head впроваджені ті ж новітні технології, що і у дорослих черевиках.

Моделі The Raptor B5 RD і The Raptor 90 RS за технологіями відповідають дорослим черевиків серії Raptor, оснащені тими ж найновішими технологіями та кліпсами Spine-Tech. Це моделі для професійних юніорів з розмірами від 22.0 до 27.5.

Модель Raptor 70 обладнана технологічними кліпсами Spine-Tech і 30 мм ременем для кращої фіксації ноги. Дані черевики мають розміри від 20.0 до 26.5.

Модель Raptor 50 є молодшою серед професійних і завершує цю лінійку юніорських черевик.

Для маленьких любителів фрістайлу компанія Head пропонує паркову модель Caddy Jr, з ременем Velcro Strap для кращої фіксації.

Юніорська серія Edge - це недавня новинка компанії Head для юніорів. Модель Edge J3 - вершина комфорту, вони мають поліпшеною конструкцією Easy Entry та каблуком SoftWalk. Поєднання технологій комфорту додасть дитині захоплення від катання. Моделі Edge J2 і Edge J1 - це оптимальний вибір для початківців маленьких лижників. Всі три моделі - це розробки 2012-2013 років.

Head Edge J 2 2015

head edge j 2 2015

Дитячий гірськолижний черевик для самих маленьких. М'який і комфортний гірськолижний черевик призначений для задоволення потреб молодших лижників. Завдяки технології Easy Entry Shell Construction нога легко ковзає і черевик без труднощів одягається і знімається. Оснащений комфортною устілкою. Двома пластиковими кліпсами. Конструкцією зовнішнього черевика Easy Entry Shell. Рівень для початківців. Комплект стікерів.


 

Перейти в каталог