Підбираємо гірськолижний інвентар

На даний момент існує величезна кількість гірськолижного інвентарю. Можна подумати, що подібна ситуація повинна радувати всіх початківців гірськолижників. Ось ви зайшли в магазин гірськолижного спорядження, а там від різноманітності моделей, кольорів, лінійок і брендів просто очі розбігаються. А коли вони нарешті збігаються назад, приходить усвідомлення того, що з цього всього потрібно вибрати що то одне, причому вибрати так, щоб потім про це не шкодувати. Продаж гірськолижного спорядження може бути орієнтована як на те, щоб надати лижникам найякісніші моделі, при цьому ціна їх не обов'язково буде знаходитися за межею Ваших можливостей, так і на те, щоб продати товар дорожче. Тому, перш ніж вирушати в магазин гірськолижного спорядження, про цікавить Вас предмет екіпіровки потрібно дізнатися якомога більше, причому зробити це за допомогою адекватного, не зацікавленого джерела.

skis sportzone.in.ua



Джерела інформації про гірськолижному споряджені

Джерел, з яких можна почерпнути відомості про гірськолижному споряджені, багато, але основних три. Перший: розмови друзів- гірськолижників. З цих розмов не багато можна дізнатися про спорядження, так як оцінити професіоналізм кожного оповідача можна тільки з його слів. Відповідно і ставлення до екіпіровці, і критерії вибору, і поради будуть суто індивідуальні. Тому якщо вже збираєтеся відвідати магазин гірськолижного спорядження і вибрати екіпіровку тільки виходячи з порад друзів, спробуйте домогтися від них не тільки характеристик «це добре, а це погано», а й причин, за якими подібні характеристики були дані. Найбільш достовірний і надійне джерело - це інформація, почерпнута з журналів, поради та огляди, написані професіоналами. Цю інформацію можна знайти в спеціалізованих виданнях і на сайтах перевірених інтернет магазинів гірськолижного спорядження, що представляють брендовий екіпіровку. Також дізнатися необхідну інформацію можна і в місцях продажу гірськолижного спорядження - магазинах спортивного екіпірування, однак, тут потрібно бути уважнішими, оскільки часто буває, що мета продавців не допомогти Вам підібрати підходящу модель, а продати що дорожче.

Гірськолижне спорядження - це ...

Перш ніж безпосередньо приступити до покупки гірськолижного спорядження, потрібно, по-перше, розібратися, що ж це таке, а по-друге, вирішити, що Вам потрібно. Гірськолижне спорядження - це гірські лижі, черевики, кріплення і палиці. Далі йде додаткова екіпіровка - окуляри або маска, шолом, штани, куртка, термобілизна, рукавички та інші. Але, якщо від вибору першого залежить безпосередньо процес катання, то від вибору другого - Ваше здоров'я і ступінь комфортності. Так що і те і інше важливо. Тому постарайтеся відповісти для себе на три питання:

  1. Яке спорядження існує і для чого воно потрібне

  2. Яке гірськолижне спорядження потрібно саме Вам

  3. За якими критеріями (бренди, ціна, якість, рік випуску) ви збираєтеся вибирати спорядження.

Основні параметри підбору спорядження

Зупинимося детальніше на виборі того гірськолижного спорядження, без якого процес катання в принципі неможливий.

Гірські лижі. Основні критерії - стиль катання і рівень професіоналізму. Варіюється геометрія довжина, форма і жорсткість. Можна купити як нові лижі, так і б / у. Якщо хочете заощадити - купуйте брендовий екіпіровку минулих сезонів - вона зазвичай коштує дешевше, ніж новинки, або дочекайтеся літа - часу акційних розпродажів гірськолижного спорядження.

Гірськолижні черевики вибираються за наступними критеріями - конструкція, матеріал, виробник, можливість захисту від травм.

Кріплення. Знову ж, конструкція, матеріал, тип і використані технології. Вибір кріплень, це, мабуть, єдина частина гірськолижного спорядження, при покупці якої можна повністю довіритися радам продавця. Звичайно, за умови, що він має досвід в цьому виді активного відпочинку.

Лижні палиці. Палиці вибираються, в першу чергу, по довжині. Інноваційні технології у вигляді палиць з вуглепластика з победітовим вістрям і відокремлюються при падінні ручками - це, звичайно, добре, але в разі неправильно обраної довжини вони Вам не допоможуть.

Все інше - одяг, окуляри маска і рукавички - також є необхідною частиною екіпіровки і ми вже згадували, чому. Однак інформацію про них знайти досить легко - існує безліч сайтів, де описані докладно моделі і наведені каталоги з докладним технічним описом і характеристиками моделей і матеріалів.

 

Перейти в каталог