Прев'ю: Faction Mogul 19/20

У статті наведено огляд моделі гірських лиж Mogul 19/20 року від компанії Faction.


 

  Думаєте, що Ви досить досвідчені і здатні підкорити будь-які вершини вже цього сезону? У такому разі, нова модель гірських лиж Mogul від компанії Faction була сконструйована саме для Вас!

  Спеціально зазначена лінійка Могул у компанії Faction, зроблена як данина пошани до цієї дисципліни, адже кожен, хто працює в компанії, має якесь відношення до Могулу: хтось починав свої перші спортивні «кроки» саме з цієї дисципліни, а у когось батьки були професійними спортсменами, які виступали на змаганнях.

  Модель випускається в єдиному варіанті в 3х доступних ростовках 160,166,172 см. Спеціально для спортсменів та любителів. 

  Вага цих надтонких і досить м'яких лиж складає всього 1500 грам кожної лижі. При цьому лижі з легкістю здатні витримати сильні удари та здійснювати неперевершені спини. Faction Mogul 19/20 – це єдині лижі у своєму роді.

 

faction mogul skier

Характеристики гірських лиж Faction Mogul 19/20:

faction mogul table

Геометрія (мм): 95/61/84 (для ростовки 172)

Радіус (м): 24

Ростовки: 160, 166, 172

Вага однієї лижі: 1.5 кг

Жорсткість: 8/10

Рокер на носі лиж: 0-мм

Камбер (вигин лиж у середній зоні): 10-мм

Рокер на хвості лиж: 0-мм

Призначені для: професійних гірськолижників

 

faction mogul roc cam roc

 

faction mogul charac

 

Конструктивні особливості гірських лиж Faction Mogul 19/20:

faction mogul char

  1. Використання технології міцної сендвіч-конструкції (Full Sandwich Sidewalls) на бічних стінках захищає краї лиж від вологи, тоді як верхній захисний шар лиж забезпечує їм довговічність. Конструкція Full Sandwich здатна гарантувати лижам повне турбо, оскільки забезпечує чудове зчеплення кантів та надає відмінну стійкість до скручування.

  2. Наявність верхнього матового шару Matte Topsheet дозволяє лижам відмінно виглядати, захищає їх верхній шар від появи на них дрібних подряпин і, відповідно, робить їх більш довговічними.

  3. Використання технології Poplar/Beech Core, завдяки якій сердечник лиж створюється з цілісних пластин двох видів деревини: тополі та бука. В результаті лижі легші, пружні, надійні, довговічні і володіють кращим зчепленням зі снігом та миттєвою реакцією на поворотах.

  4. Використання класичної форми Mogul (Classic Mogul Shape), що дозволяє лижам гідно витримувати будь-які удари.

  5. Використання конструкції Full Camber. Така конструкція зазвичай використовується в лижах середнього та високого рівня, які відмінно підходять як для змагань, так і для класичного катання підготовленими схилами. При конструкції Full Camber поверхня торкання кантів зі снігом становить завжди однакову довжину від точок максимального контакту лиж з поверхнею (п'ятою та носком) до центру лижі (точка мінімального контакту). Таким чином, дотик кантів до поверхні завжди буде рівномірним, завдяки чому забезпечуватиметься максимально можливе зчеплення зі снігом, відмінна маневреність, чудовий контроль, точність та легкість в управлінні.

 

faction mogul skier 2

  Замовити Faction Mogul 19/20 Ви можете вже сьогодні, зв'язавшись з нами за телефоном 067-661-99-33, або в інший зручний для Вас спосіб, вказаний на нашому сайті sportzone.ua.

Компанія Sportzone.ua є офіційним представником Faction Skis в Україні.

Тел 067 661 99 33

Перейти в каталог