Прев'ю: Faction Mono 19/20

У статті наведено огляд моделі гірських лиж Mono 19/20 року від компанії Faction.

faction mono morda

 


 

  Приготуйтеся до повного турбо цього сезону, адже на ринок надходить нова креативна, надзвичайна пропозиція від компанії Faction, яка прагне у всьому бути кращою і створювати унікальне спортивне спорядження. Компанія Faction у співпраці з Pit Viper перевипускає свою монолижу. Faction Mono з ультрасучасною рокерною технологією та витонченою талією в 192 мм готова на все! Кому цікаво – пишіть чи телефонуйте за тел 067-661-99-33 ;)

  Так-так, монолижа повернулася, удосконаливши себе, змінивши свій дизайн і ще й у компанії з новими сонцезахисними окулярами Faction X Pit Viper Glasses.

 

Faction X Pit Viper Glasses

 

Характеристики гірських лиж Faction Mono 19/20:

faction mono face

Геометрія (мм): 240/192/199

Радіус (м): 26

Ростовки: 190

Вага лижі: 3.4 кг

Жорсткість: 8/10

Рокер на носі лиж: 455 мм

Камбер (вигин лиж у середній зоні): 0-мм

Рокер на хвості лиж: 40 мм

Тип лиж: фрирайдна лижа

Призначені для: професійних гірськолижників

faction mono back

Конструктивні особливості гірських лиж Faction Mono 19/20:

Faction Mono char

1. Використання технології Poplar/Beech Core, завдяки якій сердечник лиж створюється з цілісних пластин двох видів деревини: тополі та бука. В результаті лижі легші, пружні, надійні, довговічні і володіють кращим зчепленням зі снігом та миттєвою реакцією на поворотах.

2. Використання технології міцної сендвіч-конструкції (Full Sandwich Sidewalls) на бічних стінках захищає краї лиж від вологи, тоді як верхній захисний шар лиж забезпечує їм довговічність. Конструкція Full Sandwich здатна гарантувати лижам повне турбо, оскільки забезпечує чудове зчеплення кантів та надає відмінну стійкість до скручування.

3. Використання технології Freeride Flat Tail – традиційного дизайну лиж з плоским хвостом, який призначений для надання лиж швидкості, максимального зчеплення кантів та контролю під час здійснення поворотів та бокового зарізування. Сучасна конструкційна особливість лиж, що складається з невеликого рокера на хвості, надає їм неперевершену легкість і дозволяє здійснювати різкі повороти, катаючись на будь-якій вибраній місцевості.

4. Використання технології Extended Tip/Tail Rocker. Рокер на носі та хвості лиж не тільки зменшує ймовірність захоплення країв лиж у парку або на трасі, але й допомагає робити чудові преси.

Компанія Sportzone.ua є офіційним представником Faction Skis в Україні.

Тел 067 661 99 33

Перейти в каталог