Технології гірськолижних черевик Head 2015 року

Head 2015 ski boots - Perfect Fit N Adaptive Fit Technologies

Adaptive Fit і Perfect Fit - дві ключові технології, використовувані в модельному ряду гірськолижних черевик Head 2015 року.

 


 

 

Технологія  Perfect Fit

Perfect Fit це ексклюзивний 100% настроюється внутрішній черевик, який забезпечує кращий рівень точності, комфорту і довговічності. 100% повна настройка: Нове міністерство внутрішніх справ черевик чудово адаптується до ноги і оболонки. Збільшення точності, продуктивності і довговічного комфорту.

Технологія Adaptive Fit

Adaptive Fit Technology

Технологія адаптивної підстроювання є першою і єдиною технологією гірськолижних черевик, яка дозволяє змінити ширину колодки вашого черевика з режиму Комфорту / продуктивність в режим точність / продуктивність за допомогою простого повороту гвинта. Налаштування може проводитися повторно практично без обмежень. Технологія Adaptive Fit заснована на новому дизайні корпусу, що дозволяє здійснювати просте регулювання ширини колодки в стопі черевик. Ширину колодки гірськолижних черевик з даною технологією можна змінювати в межах 98-100, 100-102, 102-104мм. Таке регулювання дозволяє досягти балансу між зчепленням і комфортом. Адже ширина колодки - це ключовий параметр черевик: вузька колодка дозволяє кататися агресивно і розвивати високу швидкість, а широка - надає більше комфорту.

Новий 100% настроюється внутрішній черевик Head

Perfect Fit це лінійка, повністю зроблена зі спеціальної суміші поліетилену і EVA термо-формованого матеріалу, який пристосовується індивідуально до ноги (всередині) і жорсткого зовнішнього черевика (зовні). Мова також зроблений з термо-формованих матеріалів, щоб доповнити настройку внутрішнього черевика.

Високощільна конструкція Perfect Fit

Збільшена кількість високоякісного матеріалу по медіальної і латеральної сторонам середини стопи сприяє більшій продуктивності і більш точної підгонки.

Нізкоплотний конструкція Perfect Fit

Застосування матеріалу більш низької щільності на більшій частині обробки гарантує більш комфортну, розслаблену підгонку черевика по нозі.

 

Технологія черевик Head / Raptor і Challenger

Double Power Booster Velcro

Double Power Booster Velcro

Ремінець Double Power Booster Velcro на липучці працює як подвійний шків для кращого закриття і більш щільного облягання манжета. Еластичний ремінь Booster дозволяє більш динамічний відгук черевика. Результат: більш точна передача і швидка реакція лиж. (Виготовлено за ліцензією Skimetrix Ltd.)

 

Технологія черевик Head / Raptor, Challenger і Vector

Нові пряжки Spineflex подвоєною сили

Spineflex Buckle

Пряжки Spineflex є революційною концепцією пристрою пряжки з гнучким елементом і постійної точкою закриття. Пружний елемент забезпечує можливість адаптації пряжки до профілю зовнішнього черевика і тим самим забезпечує рівномірний обхват ноги, незалежно від ступеня закриття. Зросла точність підгонки і комфорт створені завдяки рівномірному прилягання і відсутності точок тиску призводить до підвищення продуктивності. Ергономічний, запатентований важіль подвоєною сили збільшує важелі пряжки на 50%, удвічі скорочуючи зусилля, необхідні для відкриття / закриття пряжки.

 

Технологія черевик Head / Challenger, Vector, Venture, Edge і Cube

Supermacro toothplate - за допомогою простого натискання кнопки, забезпечується коригування обхвату гомілки в межах 28мм, що забезпечить підстроювання для будь-якої ноги.

 

Технологія черевик Head / Challenger і Adapt Edge

Adaptive Fit Technology

Технологія адаптивної підстроювання є першою і єдиною технологією гірськолижних черевик, яка дозволяє змінити ширину вашого черевика з комфорт / продуктивність в точність / продуктивність за допомогою повороту гвинта.

 

Технологія черевик Head / Challenger

Power Ski Hike

Power Ski Hike

Технологія Power Ski Hike забезпечує найлегший з усіх доступних вибір між режимами лиж і ходьби. Інтуїтивно зрозумілий і легкий у використанні, цей механізм проте забезпечує потужну зв'язок між манжетою і зовнішнім черевиком для максимальної точності і передачі імпульсів.

 

Технологія черевик Head / Vector, Challenger і Adapt Edge

TRI- (BI-) Injection Frame

Tri Bi- Injection Frame

Високопродуктивний зовнішній черевик, що складається з частин різної щільності, який забезпечує оптимальний легкий вхід, комфорт, прилягання до ноги і передачу енергії.

 

Технологія черевик Head / Challenger, Vector і Edge

Double Power Spine-tech Buckles

Double Power Spineflex Buckle

Пряжки Spine-tech подвоєною сили забезпечують постійне прилягання, а їх конструкція дозволяє уникнути точок тиску, покращений комфорт і точність.

 

Double Power Spineflex Buckle - Double Power Lever

Ергономічний, запатентований важіль Double Power (Double Power Lever) збільшує важелі кліпси на 50%, удвічі скорочуючи зусилля, необхідні для відкриття / закриття кліпси.

 

Технологія черевик Head / Cube

Ніколи черевики не були настільки прості в застосуванні. Нові Cube поєднали в собі легкий вхід в черевик, легка ходьба і легке катання.

Easy In Walk Ski

Easy In

(Легкий вхід в черевик) Розробляючи наші лінійки Cube3, ми вирішили зайнятися однією з труднощів, з якою кожен лижник стикається кожен день на горі: об'єднати прекрасні показники гірськолижних черевик при катанні з зручністю при ходьбі. Зрештою, в будь-який день катання ми проводимо 30% нашого часу отстегнувшісь від кріплень. Ніколи раніше вхід в черевик не був настільки комфортним. Завдяки технологи Easy In черевики серії Cube стали набагато комфортніше і при цьому вони відмінно фіксують ногу.

Easy Walk

(Комфортна ходьба) Поза кріплень, вал регулювання ходьба / катання Cube3 завжди розблоковано, що дає можливість ходити без труднощів. У момент, коли черевик звільняється від кріплення, автоматично спрацьовує механізм AutoSkiWalk, послаблюючи фіксацію ноги лижника в черевику, і ви можете відразу комфортніше пересуватися. Це, в поєднанні з (запатентованої) SoftWalk п'ятою і системою зчеплення на п'яті, робить Cube3 чудовим черевиком для ходьби.

Easy Ski

(Легке катання) Коли ви ставите черевик в кріплення, запатентований інтегрований механізм AutoSkiWalk блокує вал регулювання ходьба / катання. В результаті, черевик і ваша нога відразу приймають зручну для катання форму, що дозволяє вам прискорюватися вниз по горі, спеціально не нахиляючись вперед, в бік, або згинаючись. Механізм AutoSkiWalk спрацьовує автоматично в той момент, коли ви вступаєте в кріплення, або коли ви звільняєтесь від кріплень.

  

Технологія черевик Head / Venture

Ski / Tour механізм

Ski Tour Mechanism

Механізм Ski / Tour - це правильне поєднання між спуском на лижах і підйомом. Ця система забезпечує ідеальну посадку зовнішнього черевика для максимальної продуктивності під час спусків, і надає можливість послабити черевик при зворотному подорожі.

 

Vibram Sole

Vibram Sole

Bi-injected підошва Vibram® дозволяє безпечно ходити по схилу і взагалі будь-якої місцевості, а також амортизує удари.

 

Vibram Touring Pads

Vibram Touring Pads

Змінні колодки VIBRAM® Touring - інноваційна ефективна гумова підошва, яка забезпечує максимальне зчеплення, при ходьби по будь-якій поверхні - від каменів на гірському піку до витоптаного льоду на доріжках. Детальніше можна дізнатися з международног стандарту "ISO 9523", якому повністю відповідають дані колодки.

 

 

Технологія черевик Head / Overkill, Oblivion, Venture, The Show

ударопоглащающімі клин

Прогумовані панель черевика, яка забезпечує більш плавну їзду по різноманітному рельєфу, а також служить додатковим механізмом захисту від ударної дії, для забезпечення м'якого приземлення.

 

Технологія черевик Head / The Show

P & P - Higher Liner

Високо профільний чобіток P & P забезпечує найкращу підтримку ноги і контроль при приземлення.

 

Технологія черевик Head / Dream

Women Dream Boots Techs

Ефективний задник жіночих черевиків

Менша ширина п'яти і розмір стопи і менша округлість щиколотки, що ідеально підходить для жіночої морфології.

Вставка в зовнішньому черевику

вставка в зовнішньому черевику для легкого входу, завдяки м'якій широкій вставці і поліуретановими перекриваються пластинами. Подвійний регульований профіль Новітня розробка - задній спойлер здатний збільшити коло черевика навколо ікри на 1 см, обертаючи 2 гвинта, приховані під задньою частиною липучки пряжки. При опущеною манжеті ікра не буде більше пережимає.

Внутрішній черевик з подвійним язичком

Збільшує простір ззаду для жіночих литок дозволяючи легко розширити вільний простір в задній частині черевика і дати можливість зручне розмістити ногу в просторі, отриманому за рахунок руху заднього спойлера.

Регульована Wedge Arch

регульована підтримка вигину стопи завдяки оснащенню механізмом "включення-виключення" (збільшення / зменшення) підтримки стопи для індивідуального регулювання верхньої поверхні устілки під вигин стопи. Завдяки цьому, можлива настройка підтримки вигину стопи відповідно до особливостей ніг різних лижників за допомогою обертанням ручки клина устілки як в одну, так і в іншу сторону.

Отримати професійну консультацію можна прямо зараз подзвонивши по тел. (067) 661-99-33

Перейти в каталог