Тканина Polartec® Power Stretch®

Тканина Polartec® Power Stretch®, це одночасно проста та така складна тканина.

Для чого вона використовується? Це ідеальний варіант для термобілизни. Тому що вона легка, вона має супер класні властивості, що дихають, швидко виводить вологу з внутрішнього шару і швидко сохне. Що ще потрібно?

Цей матеріал має відмінні еластичні властивості, добре облягає тіло, а також супер теплий і м'який, з мінімальною вагою. Завдяки всім його якостям, така білизна зберігає суху шкіру при потовиділенні, і добре зберігають тепло при перепадах температур. На сьогоднішній день це найуніверсальніший матеріал для спортивного одягу. Цей матеріал має власну структуру із двома унікальними поверхнями – міцний зовнішній шар та м'який внутрішній шар.

 

Як це діє?

 

Перепад температур, висока активність підвищують потовиділення і дискомфорт.

Polartec® Power Stretch® зберігає суху шкіру завдяки дії трьох взаємодоповнюючих механізмів:

1. Тканина добре пропускає повітря і не перешкоджає переміщенню пари вологи.

2. Внутрішній шар, торкаючись тіла, вбирає в себе вологу і дуже швидко виводити її у зовнішній шар, залишаючи відчуття комфорту. На зовнішньому шарі волога швидко розподіляється для подальшого випаровування.

3. Коли волога досягає зовнішнього шару тканини, вона розподіляється по великій площі, що дозволяє тканині сохнути вдвічі швидше в порівнянні з бавовною.

 

 

Основні технологічні характеристики

 

• Тканина має еластичні властивості та добре облягає тіло, не обмежуючи свободу рухів.

• Зберігає шкіру сухою при підвищеній активності або перепадах температур

• Відмінно пропускає повітря, забезпечуючи комфортні відчуття при зайнятті будь-якими видами спорту та дозвілля; не перешкоджає руху парів вологи

• Добре зігріває

• М'яка внутрішня поверхня забезпечує відчуття комфорту протягом дня

• Під час догляду використовується машинне прання

Перейти в каталог