Колаборація New Balance і Burton

Дві компанії об'єдналися, щоб порадувати своїх фанатів, новою колекцією взуття. New Balance в співробітництві з компанією Burton випустили нову лінійку зимового взуття обмеженим тиражем. У колаборації увійшли три інтерпретації New Balance HRL710, призначені для негоди і натхненні outdoor-активностями, і три пари сноубордических черевик. HRL710 стали переосмисленої версією 710 моделі - перше хайкерів New Balance, представлених вперше в 1982 році і увійшли в історію як взуття учасників першої американської експедиції, яка підкорила північну сторону Евересту.

 


 

Натхненням дизайнерам для моделі HRL710BU послужили сноубордические черевики Burton Fiend. Синя замша, амортизація REVLite, зносостійка підошва. Вощені бавовняні шнурки зі сталевими D-кільцями для шнурків подумки повертають до оригінальних ретро-хайкери New Balance 80-х років.

Burton and New b

Стильна і функціональна модель HVL710 Vazee надихалася сноубордический черевиками ION LTD від Burton. Модель виконана з сірої замші, запозичує міцну, ребристу підошву Vazee з щільним носком, а з боків посилена сотообразной сіткою і зі світловідбиваючими деталями.

Burton and New b2

 Сноубордический черевик Burton Imperial відображає New Balance 710 Vazee. Модель стала адаптована до outdoor умов. Помаранчевий нубук, підошва Vibram, світловідбивачі.

Burton and New b3

new-balance-burton-2

 

Перейти в каталог