Лавинний рюкзак - це спеціально сконструйований рюкзак для походів, катання або подорожей будь-якого роду в лавинонебезпечно місцевості. Основна функція і мета придбання райдером саме лавинного рюкзака полягає в тому, що цей рюкзак - неймовірно потужний захист для спортсмена. Рюкзак здатний утримувати райдера на поверхні лавини і запобігти можливому поховання.

backpack2

backpack1

 

 

 


 

JetForce - це технологія-інноватор в лавинних рюкзаках, так як в її основі лежить використання неймовірно потужного вентилятора. Технологія JetForce розроблялася не один рік спільними зусиллями двох лідируючих компаній в сфері розробки інноваційного лавинного спорядження - Black Diamond і Peips. Плідна співпраця дала можливість розробити такий лавинний рюкзак, який здатний засмоктувати повітря прямо з атмосфери. Це дало можливість райдерам відмовитися від використання детонаторів і балонів, які доставляли величезна кількість незручностей спортсменам. Технологія JetForce дає можливість багаторазово активувати рюкзак, тому тренування тепер можна здійснювати навіть в домашніх умовах.

jetforcejpg

 

Для того, щоб розробити електронне наповнення рюкзаків, компанії Black Diamond знадобилася допомога компанії Peips, що займає лідируючі позиції в цифрових лавинних датчиках. Peips вклав всі свої професійні знання і практичний досвід для створення системи з самопроверкой і світлодіодними індикаторами в активационной ручці, які сповіщають про те, що система готова до роботи. Black Diamond взяв на себе дорабтку інших конструктивних складових рюкзака і підбір тканини.

 

Переважні характеристики технології JetForce над іншими лавинними рюкзаками можна виділити наступні:

Вентилятор.Неймовірно сильний за своєю потужністю вентилятор, який працює від літій-іонної акумуляторної батареї, здатний за кілька годин повністю перезарядитися. Батарея досить компактна, тому її запросто можна брати з собою. Вентилятор здатний надути всього 3,5 секунди подушки, об'ємом до 200 літрів, і підтримувати процес поддуванія протягом 2-х хвилин.

ventilyator

Багаторазоваактивація.Одного заряду батареї достатньо для того, щоб надути рюкзак чотири рази при температурі -200С.

Багатофункціональнаручка.По-перше, ручка виконує свою найголовнішу функцію - надуває ейрбег. По-друге, ручка активує всю систему і інформує про кількість разів, доступних для активації системи.

Самоперевірка.Необхідність світлодіодного індикатора пояснюється тим, що він показує готовність роботи системи. Кожен раз при включенні системи перед катанням, проводиться її повна перевірка.

Великаподушка.Нові подушки створені з матеріалу, аналогічного тому, який використовується для виготовлення подушок безпеки в автомобілях. Такий матеріал дуже міцний і стійкий до проколів.

podusha

backpack3

 

 

Самосдутіе.Для того, щоб автоматично здути 200-літрову подушку, достатньо всього 3 хвилини. Завдяки такій здатності, у райдера може створитися повітряний кишеню, який здатний забезпечити додатковий приплив повітря і забезпечити вивільнення або відкопування потерпілого.

Легкістьупаковки.Подушки рюкзака після їх активації можна дуже легко скласти і без проблем упакувати. Саме тому тренувальні тестові запуски можна виробляти навіть в домашніх умовах і при цьому не витрачати сили і час на складання подушок.

Перевезення влітаках.Оскільки більше немає необхідності в придбанні спеціальних балонів, це значно економить бюджет райдера і на багато спрощує перевіз рюкзака в літаках.

 

backpack 

 Загальні характеристики:

  • Обсяг рюкзака: 34 літри

  • Вага рюкзака: 3500 г.

  • Обсяг подушок: 200 літрів

  • Час надування подушок: 3,5 секунди

Детальніше за тел 067 661 99 33

 Отримати професійну консультацію і купити рюкзак Pieps Jetforce Tour Rider 24 можна в нашому магазині

Перейти в каталог